Fashion Friday | Zwierige long dress H&M

Ik liep in de stad en opeens, vanuit mijn linker ooghoek, werd mijn aandacht getrokken.. Ik keek opzij en het leek wel of er wat extra licht op de etalage van H&M werd geschenen. Daar hing hij – dé ultieme zomerjurk voor Fiene – een zwierige long dress!

Zwierige long dress H&M

 

Hebben!!

Helemaal in mijn nopjes rende ik naar binnen en ik griste de maat van Fiene én die van mijn nichtje uit het rek. Het kon niet anders of mijn zus wilde deze ook hebben voor haar meisje! Ik maakte snel een foto en stuurde deze naar mijn zus. Toen zij 2 seconden later de foto nog niet had bekeken besloot ik haar te bellen. Té enthousiast om te wachten haha. Ze nam gelijk op, bekeek de foto en beaamde ‘die hebben de meiden gewoon nodig!!’.

 

Een zwierige long dress

De offwhite jurk heeft horizontale en diagonale strepen in felroze, zalm, geel, lichtblauw, donkerblauw en mint kleur. Zowel hoog in de taille als bij de hals en rug loopt een elastieken band, waardoor het bovenstukje met horizontale strepen een beetje ‘gepoft’ lijkt, wat een leuk effect geeft.

Zwierige long dress H&M

 

Ik ben gek op details als deze gevlochten bandjes:

Zwierige long dress H&M

 

De jurk loopt aan de onderkant uit in punten, die bijna tot de grond komen. Door deze punten (en het stofje) krijgt de long dress een heel zwierig effect. Het onderjurkje is wel gewoon recht gesneden. Zowel de jurk als de onderjurk zijn 100% polyester.

Zwierige long dress H&M

Ik betaalde € 17,99 voor deze long dress (bij H&M Rotterdam Zuidplein) en heb hem online nog niet gespot.

 

Een echte prinses

Zwierige long dress H&M

Je kunt je wel voorstellen dat dit niet alleen mijn favoriete jurk is geworden, maar ook die van Fiene. Zo aan de hanger vond ze het een mooie jurk, maar toen ze hem eenmaal aanhad en in de spiegel keek, was ze helemaal om. Ze nam flink de tijd om zichzelf van alle kanten te bekijken (zo grappig om te zien hoe jong meiden dat dus al doen..). Echt een jurk om rondjes in te draaien, ze vond het prachtig.

 

Wat een vondst! Ik denk zelfs dat dit wel eens Fiene’s verjaardagsjurk kan gaan worden volgende maand 🙂 .

Wat vind jij van deze long dress?
Reacties lees ik graag!

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

21 comments on “Fashion Friday | Zwierige long dress H&M

  1. Heel leuk! Vooral omdat hij wel lang is maar niet over de grond sleept en je daarmee een hoop opgeschaafde knietjes voorkomt! (tenminste, mijn dochter struikelt er meestal over, kan ook aan haar liggen!) Super leuke jurk!!

    1. Dat gaat haar ook prima af in de jurk haha – de boomstronk op de foto’s is op allerlei manieren beklommen in de jurk 😉

  2. Deze vind ik zo mooi en weet nu al dat mijn kleine 4-jarige prinses het ook mooi zou vinden. H&M heeft sowieso voor de meiden altijd wel erg leuke kleding.

  3. Wauw, wat een geweldig jurkje en wat staat ie haar mooi zeg! Een goedkoopje ook. Tegenwoordig vind ik H&M wat tegenvallen wat betreft de kinderkleding. Het is allemaal hetzelfde, maar dit jurkje.. ja die zou ik zelf ook wel gekocht hebben voor mijn oudste
    Kim onlangs geplaatst…Aangebrande pan hackMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.