Zwanger | Er komt een kleintje bij!!

Ik heb er heel vaak over nagedacht hoe ik het nieuws zou delen als het zover zou zijn, maar ik heb helemaal geen zin om er omheen te draaien en val gelijk met de deur in huis:

IK BEN ZWANGER!!

Zwanger

Zwanger

Wij krijgen nog een kindje en Fiene wordt dus grote zus!

Ik kan het wel van de daken schreeuwen en aan de andere kant kan ik er enorm zenuwachtig van worden om het met de wereld te delen.. We doen het gewoon, want ik ben nu 13 weken in verwachting van ons tweede kindje!

De komende tijd ga ik jullie dan ook meenemen in mijn zwangerschap en zal ik hier veel over gaan delen. Ik wil jullie bijvoorbeeld graag vertellen hoe Fiene met het nieuws omgaat dat ze grote zus wordt!

Terug in de tijd..

Ook zal ik jullie wat meer vertellen over onze weg naar deze zwangerschap. Wellicht weten jullie nog van mijn buitenbaarmoederlijke zwangerschap? Daar later meer over (alleen positief nieuws in zo’n goed nieuws blog!!).

Tot zover mijn korte maar oh zo fijne update!
Reacties lees ik graag!

Lees mee MetMirjam

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest?

8 comments on “Zwanger | Er komt een kleintje bij!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.