Zo scoor ik leuke, betaalbare kinderkleding

Wie mij ook maar een beetje volgt, weet dat ik gek ben op leuke kinderkleding. Ik vind het leuk om lekker rond te neuzen in de winkels, zowel online als ‘live’ in de winkels, waar ik de stoffen kan voelen en zien hoe de kleding valt. Waar ik helemaal blij van word, is het scoren van leuke, betaalbare kinderkleding en het mixen en matchen van merk met non-merk items. Ik vertel je graag hoe ik het doe.

 

leuke betaalbare kinderkleding

 

Sale shoppen

Wanneer de nieuwe collecties uitkomen, zou ik het liefst mijn winkelmandje helemaal vol gooien en op de bestelknop drukken. Het probleem is alleen dat merkkleding vaak best aan de prijs is.. Aangezien we ook gewoon boodschappen nodig hebben en een hypotheek moeten betalen, doe ik dat maar niet 😉 en hou ik me vooral in. Ik wacht sowieso even met bestellen omdat ik eerst even goed wil nadenken welk kledingstuk ik het leukst vind en het beste bij mijn meisje past. Als ik eruit ben, bestel ik bijvoorbeeld alleen dat ene jurkje dat gewoon té leuk is.  Het liefst wacht ik tot het sale is en scoor ik wat toffe items met een flinke korting.

Gelukkig zijn er online ook kwalitatieve en stijlvolle kinderkledingmerken te vinden die tegen wat lagere prijzen worden verkocht. Voor meiden is vaak genoeg te vinden, maar voor jongens is er bijvoorbeeld ook de kinderkleding van Pontus, een Belgisch label met betaalbare kinderkleding.

Budgetwinkels

Daarnaast hebben we natuurlijk de bekende budgetwinkels. Basisitems als leggings, maillots, effen shirts en longsleeves koop ik sowieso standaard bij budgetwinkels. Hierdoor kun je al enorm besparen! Daarnaast hebben deze winkels tegenwoordig ook nog eens ontzettend leuke kleding in hun eigen collecties, waardoor je echt de leukste setjes voor heel weinig kunt scoren!

Soms koop ik ook wel bijvoorbeeld een wat duurdere broek, omdat ik weet dat die heel goed zit. Dan geeft ik daar liever wat meer geld aan uit, dan dat ik drie low-budget broeken koop, die allemaal niet lekker zitten. Die broek combineer ik dan weer met een low-budget truitje of iets dergelijks, zodat het toch weer een aparte set wordt.

 

Tweedehands

Ik heb het geluk dat Fiene een oudere nicht heeft. Zodra zij ergens uitgegroeid is, komt het kledingstuk onze kant op. Mijn zus en ik (en onze meiden zelf ook) hebben dezelfde smaak, dus is het altijd erg welkom! Laatst was het zelfs zo dat Fiene en nicht Lynn allebei uit hetzelfde jurkje gegroeid waren. Het was echt een heel leuk jurkje en ik baalde eigenlijk dat het jurkje weg kon. Totdat mijn zus diezelfde week met hetzelfde jurkje langskwam, maar dan precies in een maat groter – die Fiene dus wel past!

 

Betaalbare kinderkleding in Duitsland

Eéns in de zoveel tijd rijden we naar Duitsland om voorraad bij de DM drogist in te kopen. Hier maken we echt een uitje van, zo hebben we het ook eens gecombineerd met een bezoek aan een dierenpark of we pakken een hotel en blijven een nachtje. Super leuk! Maar tijdens deze tripjes loop ik ook altijd even een schoenenwinkel en wat low-budget kinderkledingwinkels binnen. Zo heb ik toch al een paar keer wat toffe kledingstukken en schoenen voor heel weinig gescoord!

 

Combineren

Ik let er trouwens ook op dat verschillende kledingstukken met elkaar te combineren zijn. Op deze manier maak je steeds weer een andere outfit met de items die al in de kast hangen en hoef je daar geen extra geld aan uit te geven! Ook met accessoires kun je heel veel spelen en daar kun je veel langer mee doen dan met kleding. Denk bijvoorbeeld aan een haarbandje, sjaaltje, kousen of een mooi riempje.

 

Waar vind jij vaak betaalbare kinderkleding?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

Logo MetMirjam

One thought on “Zo scoor ik leuke, betaalbare kinderkleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.