Winactie(s) | Zie ginds komt de.. Sinterklaashop!

Welkom op de Sinterklaashop!

Een nieuwe maand, een nieuwe bloghop… Tijdens de Herfst hop van oktober, georganiseerd door Linda, was Yvonne al weer bezig met de voorbereidingen van deze Sinterklaashop, zo blijven we lekker doorhoppen! Ik heb het idee dat jullie dat helemaal niet erg vinden met al die winacties 😉

 

Sinterklaashop

 

Wat is de Sinterklaashop en hoe werkt het?

Een bloghop is een hele leuke manier om andere blogs te ontdekken.

De kans is groot dat je via Rory van 40envoorheteerstmoeder naar mijn blog bent gehopt. Rory is moeder van haar prachtige dochter Mila en schrijft onder andere over haar ervaringen op het gebied van op latere leeftijd zwanger worden en zijn, bevallen, en een kind op te voeden.

Rory heeft in haar blog gelinkt naar MetMirjam en ik link verderop op mijn beurt naar de volgende blog. Dit doen alle deelnemers, dus als je steeds door blijft klikken (zo’n 40 keer haha) kom je vanzelf weer bij mij terecht en is het cirkeltje rond.

Op deze manier hop je van blog naar blog en zul je ze allemaal één voor één bekijken en mis je niks! Je bent vrij om met iedere winactie mee te doen, dus deze bloghop is zéker interessant om te doen!

Je hoeft de bloghop natuurlijk niet in één keer te doen. Als je onthoudt waar je gebleven bent, ga je de volgende dag gewoon weer door – net zo makkelijk! De winacties in deze Sinterklaashop lopen tot 26 november, dus je hebt een week de tijd om alles op je gemak te lezen en mee te doen aan alle winacties!

 

Wie ben ik?

Hi! Ik ben Mirjam 🙂
Mama van Fiene (2 jaar) en vrouw van Michiel. Je bent nu aangekomen op MetMirjam.com, mijn bruisende Mama – Lifestyle blog over wat mij als mama bezighoudt, in de breedste zin van het woord. Ik neem je mee in ons leven en schrijf op basis van mijn eigen ervaringen.

Van schoencadeautjes tot leuke meisjes outfits en van DIY‘s tot lekkere recepten voor de hele familie, je kunt het bij mij vinden.

Ik denk dat je je als moeder zeker kunt herkennen in veel van mijn artikelen. Bijvoorbeeld over boodschappen doen met een dreumes of hoe een ochtend met een peuter kan zijn.

Ook serieuzere onderwerpen komen voorbij, zoals mijn buitenbaarmoederlijke zwangerschap.

Er is natuurlijk nog veel meer dan dit te lezen. Neem gerust een kijkje en kom terug voor meer, je bent van harte welkom!

 

Winactie

Zie ginds komt de.. STOOMBOOT!

Playmobil Stoomboot van Sinterklaas

Ik mag namelijk een Sinterklaas Stoomboot van Playmobil weggeven! Hoe leuk om een kindje hiermee te kunnen verrassen 🙂

 

Fiene mocht zelf ook een Stoomboot ontvangen en nadat papa het geheel in elkaar had gezet (daar is ze toch nog even te klein voor met haar 2,5 jaar), kon ze er naar hartenlust mee spelen. Het pakket bestaat uit de stoomboot, Sinterklaas mét zijn schimmel, een Zwarte Piet en heel veel cadeautjes! De set is eigenlijk voor kinderen van vanaf 4 jaar, maar Fiene kan er al goed mee spelen. Ik zit erbij als ze ermee speelt en ze is geen kind dat nog van alles in haar mondje steekt, dus dat gaat prima!

Ze vindt Playmobil echt heel erg leuk en geeft de poppetjes hun eigen stemmetjes. Vooral het op- en afzetten van de pietenmuts en de mijter vindt ze heel leuk. Nog leuker is het natuurlijk om de pietenmuts op te doen bij Sinterklaas, ze ligt helemaal dubbel om haar eigen grapje als ze dat doet haha.

 

Spelen met de Playmobil Stoomboot

Ons meisje vindt het heel leuk om alles in en uit de Stoomboot te halen. Dan kiept ze hem eerst helemaal leeg, om daarna alle cadeautjes weer netjes te verzamelen en alles en iedereen weer in de boot te zetten. Heerlijk dat gerommel 🙂

 

Hoe maak je kans op deze stoomboot?

Zoals ik al aangaf, kan één van jullie deze Playmobil stoomboot winnen! Wat moet je daarvoor doen?

Heel weinig! 🙂

 • Laat een reactie achter onder deze blog en vertel me wie jij blij zou willen maken met dit cadeau
 • Like de Facebookpagina van MetMirjam
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook
  Ken je nog iemand die kans zou willen maken? Deel de actie gerust!

Daarnaast zou ik het heel leuk vinden als je het je me volgt op Twitter en / of Instagram, maar dat is niet verplicht voor de winactie 😉

De winactie loopt tot en met zaterdag 26 november. Op zondag 27 november maak ik de winnaar bekend.

 

Hop, hop, hop, paardje in galop

En dan nu hop, hop, hop je weer door naar de volgende blog! Neem snel een kijkje bij:

Supermoms

Lees mee met Martine en Sandra, twee zusjes en heel erg verschillend! Samen zijn ze heel veelzijdig en schrijven ze over van alles. Van dagelijkse dingen tot rake persoonlijke verhalen, echt de moeite waard om even een kijkje te nemen (of om even terug te komen na de hop)!

Natuurlijk hebben ze vandaag ook een leuke winactie voor de Sinterklaashop, dus klik snel door en doe mee!

 

Speelt jouw kindje ook zo graag met Playmobil?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

108 comments on “Winactie(s) | Zie ginds komt de.. Sinterklaashop!

 1. Erg leuk de bloghop 🙂 Deze vind ik echt heel erg leuk voor dochterlief om mee te spelen. Zij begint steeds meer fantasie by haar spel te krijgen.en dat is erg leuk om naar te kijken 🙂

 2. Ik zou heel graag een kans willen maken voor mijn dochter Mara van 6 jaar en haar broertje Collin (bijna anderhalf). Mara is echt dol op playmobil en kan haar fantasie er helemaal in kwijt!! Een Sinterklaas set zou zoooo leuk zijn!! Zo kan ze heel wat spannende avonturen met de Sint beleven!!

 3. Ik doe graag mee voor mijn dochter van 7. Wat leuk dat dit bestaat. Wist ik niet eens. Kan ze haar fantasie over de sint lekker kwijt.

 4. Weer een leuke actie! Je begint zelf bijna op de goedheiligman te lijken. 😉
  Ik was vroeger al gek op Sinterklaas en mag de traditie nu voort zetter met mijn dochter Hailey. Ik zou het graag voor haar winnen.
  Ik ga nog even hoppen!
  Liefs, Eveline

 5. Ik doe graag graag mee voor onze twee dochters. Ze hebben zo’n uitklapbaar schooltje van playmobil en het is zo mooi om te zien hoe ze daar mee spelen en zich inleven in het rollenspel 🙂

 6. Zie ginds komt de…..wat een leukere! Hier ook allebei de jongens gek op playmobile. Deze zou heel stoer zijn! Ik doe graag mee!

 7. De sinterklaashop, super om weer eens wat nieuwe blogs te ontdekken! En natuurlijk doen wij graag mee, superleuk een extraatje voor ons heerlijk avondje!
  Fijn weekend,
  Groetje van Ilsiee

 8. Hoi MetMirjam, hier met Mirjam. Toch altijd even vreemd om je eigen naam te zien staan… Ik zou heel graag mijn tweelingdochters hier blij mee maken. Evita Beijers ik denk dat jouw kinderen hier ook blij van worden!

 9. Twee van mijn vier kids vinden dit echt geweldig. De twee anderen zijn al wat ouder. Maar de jongsten vragen me steeds om dit speelgoed, een Sint van Palymobil. En nu hop ik hier voorbij en zie ik dat je deze prijs weggeeft. Dat zouden wij natuurlijk echt helemaal te gek vinden!

 10. Yes! Sinterklaas is in het land
  En mijn zenuwen zijn daar niet tegen bestand!
  Want ben zo’n enorme chaoot
  En stap vaak naast de boot….
  Wie wil ook alweer wat?! En hoe heet het ook al weer…
  En dan moet ik weer denken keer op keer
  MAAR… nu komen jullie met deze actie
  En ik denk alleen maar #OH #MY #GOSH als reactie!
  Dus dat betekent dat jullie mij hoop geven
  Om ze een gave pakjesavond te beleven
  Ik zou hier zo ontzettend blij mee zijn
  Om iets geschikts te geven is zoooo fijn
  En met de playmobil sintboot die jullie nu weggeven.
  Gaan wij zeker een mega gave pakjesavond beleven!
  Dus jullie kunnen mij hiermee wat rust geven
  En kan ik iets minder hectiek in mijn hoofd beleven
  Samen feest is het motto hier!
  En als we dit gaan winnen hebben we super veel plezier!!

 11. WoW te gek zelfs Sinterklaas zou deze actie niet stilletjes voorbij gaan!!
  Ik ben al een gelukkige vrouw dankzij mijn mooie gezin,maar wat zou ik mijn meisje Juno graag nog wat extra willen laten stralen met deze prachtige prijs.
  Duimen maar…, dat de goede Sint zal komen!!

 12. Leuk! Ik doe graag mee voor mijn vriendin die juf is bij de kleuters van groep 1 en 2! Erg leuk voor op de thematafel en om mee te spelen uiteraard, ieder jaar weer!

 13. Ik zou hem graag willen winnen voor mijn dochter Evie. Play mobil vindt ze geweldig en Sinterklaas ook dus dit cadeau zal ze super leuk vinden.

 14. Leuk ouderwets tafereeltje is het bij elkaar. Mijn zoontje van 1,5 jaar is er echt nog te klein voor, maar ik zou er graag ons nichtje van 2,5 mee verrassen!

 15. Is nog moeilijk kiezen wie ik er blij mee zal maken: mijn 2 dochters (2,5 en 5) óf de kindjes uit mijn klas, die hier ook heel veel plezier aan zullen beleven.
  Maar ga in ieder geval heel hard duimen! 😉

 16. ik zou hier zeker onze tweeling Lucas & Eva mee verblijden die 5 december jarig zijn 😀 zij hebben helaas nog niks van Playmobil maar bij andere kindjes vinden ze het reuze interessant. En dat het een boot is nog veel meer denk ik haha

  groetjes Linda

 17. Ik doe graag mee voor mijn middelste zoon van 5. Sinds zijn tweede verjaardag speelt hij bijna alleen maar met playmobil! Zijn verlanglijstje komt dan ook helemaal uit de playmobil catalogus!

 18. Wat super leuk zeg!
  Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje.
  Hij vind het erg leuk om met playmobil te spelen.
  En deze sinterklaas boot gaat zeker voor uren speelplezier zorgen.

 19. Ik wil meedoen voor mijn dochtertje Lisa van 2,5 jaar, ik denk dat zij hier ook al erg leuk mee kan spelen. Vanmiddag zijn we in het dorp naar de intocht van sinterklaas geweest en dat vond ze ook allemaal erg leuk.

 20. Heel erg leuk voor als mijn neefje groter is. Hopelijk is deze traditie er dan nog. Ik doe graag mee.

  Ik volg je al een tijdje via facebook (lieke van veen) en heb dit bericht geliked en gedeeld.
  Ik volg je ook op twitter _liekeee en instagram liekevv24

 21. Hoe leuk is het om je eigen pakjesboot te hebben?? lijkt me erg leuk om daar de schoen van mijn dochter mee te vullen.

 22. Jaaaa, gaaf! Waag graag een kansje voor onze jongste dochter Hannah (5 jr). Helemaal weg van Playmobil, maar deze set ontbreekt nog! Ik volg u ook op Twitter en Instagram (marcia1981k)!

 23. Wij zouden er hier thuis heel erg blij mee zijn, Sinterklaas leeft hier echt en de verlanglijstjes staan vol Playmobil, Sinterklaas bij de collectie zou wel heel tof zijn 🙂

 24. Hi! Ik ben nieuw op jouw blog, kom via de bloghop hier terecht, maar wat een leuke schrijfstijl heb je, ik ga je zeker volgen op FB en IG! En die prijs op jouw blog is écht te gek! Wat zou ik mijn 4-jarige dochter Hannah blij mee maken als dit uit de zak van Sint zou komen!

 25. Vandaag kregen mijn kinderen een doosje playmobil met 3 pietjes in hun schoen, dus dit zou echt een geweldige prijs zijn, als ik win. Ik doe dus heel graag mee.

 26. Onze dochter is een beetje als jouw dochter ook hele rollenspelen met play mobil. Doe graag mee. Helaas is mijn fb gehackt, dus bericht liken lukt niet. Maar loot wel graag mee ;-)!

 27. Wauw deze bloghop is echt leuk! Ik maak graag kans want de kinderen in mijn klas zouden er heel blij van worden om met deze stoomboot te mogen spelen.

 28. Voor de liefste van de liefsten
  bracht de Sint van overzee
  echt het beste van het beste
  op zijn reis van Spanje mee

  Schepen boordevol geschenken
  grote pakjes en ook klein
  maar dit ene kleine bootje,
  zou tof zijn als het voor ons zou zijn!

 29. Hier zetten wij dolgraag ons schoentje neer in deze SinterKlaasHop 🙂 En we zingen luidkeels een mooi liedje voor Sinterklaas. En nu gaan we hard duimen voor de playmobil voor mijn knappe dochters, en dan nu snel verder hoppen naar de volgende leuke blog !!!

 30. Ik doe graag mee voor alle kindjes bij mij op het werk (zo’n 18 enthousiaste 1 tot 2 jarigen die heel graag eens een nieuw speeltje krijgen! :D)

 31. Ik doe graag mee voor mijn oppaskindje. Zij houdt enorm van playmobil en maakt er geweldige verhalen mee. Ze leeft zich helemaal in met haar eigen fantasie. Ik vind dat prachtig om te zien. Ik heb op facebook geliked en ook het artikel van de winactie geliked.

 32. Oooh, deze bloghop kost me veel te veel tijd, wat issie leuk!!!!!
  Ik doe mee voor mijn dochter van 6!
  (en mijn lijstje met blogs-om-bij-te-houden wordt ook steeds langer…)

 33. Dat is toch geweldig. ik hop van hier naar daar en overal staat er zo’n leuke winactie klaar 😉 wat een leuke actie; ik doe graag mee voor dochter elise en zoontje jarno die sinds kort playmobil ontdekt hebben en daar kunnen ze heerlijk mee spelen. en dit in sinterklaasstijl is natuurlijk perfect in deze tijd. uiteraard volg / like ik via fb. liefs melissa

 34. Doe heeeeeel graag mee voor mijn meiden en mijn gastkindjes. Voor in se themahoek. Nu staat er alleen een Sinterklaasje en 2 pietjes maar wat zou het gaaf zijn als de stoomboot ineens om de hoek komt varen!!!

 35. Langzaam kwam de pakjesboot aan.
  Sint zag Bas (5) op de kade staan.
  Hij was aan het zwaaien en zong een lied.
  We hoorden hem roepen: “Hallo Sint en Piet!”
  Sint was blij dat hij Bas zag.
  En Piet begroette hem met een lach.
  Sindsdien is hij helemaal weg van de Playmobil stoomboot,
  dus hoop ik voor hem dat hij wordt “geloot”.
  Zodat hij nog lang van sint, piet en de boot kan genieten,
  daarom laat ik deze win-kans niet schieten…

 36. Ooooohhh leuk! Ik doe heel graag mee voor de kindjes uit mijn kleuterklas! Ik heb al de playmobil sint en piet, maar de stoomboot staat nummer 1 op mijn verlanglijstje! Duimen, duimen, duimen!

 37. Wat super leuk!
  We hebben hier het sinterklaasje van little people, maar ze beginnen het little people te ontgroeien. Het zou dan ook super leuk zijn om verder sinterklaas te spelen met playmobiel.

 38. Aangename kennismaking! Fijn om hier binnen te hoppen en dan ook een leuk kado te kunnen winnen. Ik wil onze kleuter wel eens laten kennismaken met Playmobil. Ben benieuwd of hij het zelf kan bouwen. Mag de stoomboot mee in bad?

 39. Wat een reacties en hier nog 1 erbij
  Ik doen graag mee voor de winactie niet voor mij
  Maar voor mijn dochter en haar vriendjes dat zijn allemaal lieve kindjes die heel blij zullen worden van de stoomboot als je mij uitloot!

 40. Leuke blog! De winactie sla ik over, mijn zoontje is hier nog wat te jong en ruig voor haha.. ik hop nog even lekker verder 🙂

 41. Ik doe voor mij lieve neefjes wat kijken ze uit naar Sinterklaas ! zie alleen de actie niet op jullie facebookpagina kan dit kloppen ?

  1. Hi Nadine, bedankt voor je reactie. Het kan zeker kloppen dat je de actie niet op Facebook kunt vinden, dit is namelijk een winactie uit 2016 en is inmiddels ook verlopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.