Zeeman Shoplog peuter zomeritems

Ik liep langs de Zeeman en kon het natuurlijk niet laten om even binnen te lopen. Ik ging natuurlijk niet met lege handen naar huis, want ik kocht alvast een paar zomeritems voor Fiene, die tegen die tijd een peuter zal zijn (slik…). Dus ik heb vandaag een kleine Zeeman shoplog voor jullie!

 

Rompers - Zeeman shoplog peuter

Als eerste kocht ik deze schattige rompers à € 1,99 per stuk. Vorig jaar had Fiene deze ook en ze zaten heel prettig. De kleine bandjes zijn ook heel handig in de zomer, want ze kunnen onder elk kledingstuk! Fiene droeg vorig jaar zomer bijna alleen maar dit soort rompers. Ik kocht 1 fuchsia, 1 roze, 1 offwhite en 3 lichtroze versies. Er was nog maar 1 offwhite romper in haar maat, anders had ik er daar ook wat meer van meegenomen.

 

Wit shirt - Zeeman shoplog

Ook kocht ik dit basic witte shirtje à € 2,99. Altijd handig op een wat drukker broekje of rokje. Het leuke hieraan vind ik het kanten detail aan de bovenkant. Een effen wit shirtje waar voor de rest niks op gebeurt vind ik vaak een beetje saai en trek ik haar uiteindelijk bijna niet aan. Dus deze komt alvast goed van pas voor het voorjaar en de zomer!

 

Bikini voor peuter - Zeeman shoplog

Ik zag deze bikini à € 4,99 en kon niet anders dan deze meenemen! Hoe schattig is deze voor onze kleine meid!! Hij past gelukkig goed en Fiene vond zichzelf ook helemaal leuk toen ze hem aanhad. Vooral haar blote buik vond ze heel grappig haha.

 

Roze en offwhite sokjes - Zeeman shoplog

Als laatste kocht ik 2 setjes van deze schattige sokjes. Elk setje bestaat uit een lichtroze en offwhite paar en de sokjes hebben zo’n kanten randje aan de bovenkant. Ze lijken me super schattig bij een zomerschoentje 🙂

Tot zover mijn Zeeman shoplog van deze keer. Wat vind ik dit toch een fijne winkel voor leuke en betaalbare items voor kinderen! Koop jij er ook vaak?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

Volg je mij al op Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

16 comments on “Zeeman Shoplog peuter zomeritems

  1. Ik had vorig jaar ook een paar rompers van de Hema met van die dunne bandjes, maar die zaten zo hoog in haar hals dat ze altijd boven haar kleertjes uitpiepten – dat had ik met deze minder 🙂

  1. Grappig om verschillende ervaringen te lezen! Slabbers gebruiken we inderdaad niet zo vaak meer nee.. Alleen soms als we iets ‘lastigs’ eten 🙂

 1. Lieve kleertjes! Ik vind dat ze bij de Hema vooral voor meisjes hele leuke spulletjes hebben. Al die jurkjes en rokjes enz. zo schattig haha. Toch koop ik er ook regelmatig spulletjes voor mijn zoontje maar dat zijn meestal van die effen shirtjes of laatst wel een hele leuke trui met vuurtorentjes erop 🙂

  1. De Hema heeft inderdaad hele leuke kleertjes voor meisjes – vooral die kleine maatjes zijn echt zó schattig! Die Zeeman truien zijn ook heel gaaf ja – jammer dat ze geen meisjes-achtige versies hebben.

  1. Ja, schattig hè! Ik vond het wel een beetje jammer dat de sokjes niet echt wit zijn maar meer off white, maar ze komen vast van pas!

  1. Ze heeft ze intussen al gedragen en ze zitten toch een beetje losjes – ik had het idee dat ze vorig jaar meer aansloten. Fiene is ook wel een beetje smalletjes. Ik vind ze verder wel goed genoeg zitten – ze zitten zeker niet opgestroopt onder haar kleertjes of zo. Wat ik vooral fijn vind is dat ze niet te hoog zitten. Soms piepen dat soort rompers boven de kleding uit (vooral bij zomerjurkjes) – dat vind ik echt niks 🙂

 2. Pingback: MetMirjam: interview met blogster Mirjam over inspiratie en de toekomst - Lotus Writings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.