Zeeman meidenkleding shoplog herfst 2019

Het is je vast niet ontgaan; de nieuwe kidsfolder van Zeeman is weer uitgebracht. De winkels hangen vol hippe (panter)printjes en nog veel meer leuks! Ik heb mijn slag weer flink geslagen, dus ga er maar even voor zitten, want hier volgt de Zeeman meidenkleding shoplog!

 

Zeeman meidenkleding shoplog

 

Zeeman meidenkleding shoplog

Voor wie het nog niet wist, na deze Zeeman meidenkleding shoplog kan het niet anders dan duidelijk zijn: ik heb een zwak voor panterprintjes. Daarom mocht ik van mezelf ‘los gaan’ bij Zeeman, want daar is alles zo lekker low budget!

 

Tussenjasje

Zeeman meidenkleding: tussenjas

Hoewel Fiene eigenlijk genoeg jassen heeft, kon ik dit prachtige tussenjasje NIET weerstaan. Ik liep twijfelend door de winkel met het jasje op mijn arm, maar toen ik de prijs van het pronkstuk zag, was de knoop gelijk doorgehakt. € 12,99!! Daar ga ik dus écht niet over twijfelen hoor, die ging mee!

 

Jurkje

Zeeman meidenkleding shoplog: jurk

Dit antraciete jurkje met panters vond ik ook echt geweldig! Ze hebben nog veel meer in dit printje (trui / shirt / legging), maar dit was voor ons wel de leukste. Helemaal leuk met een okergele maillot of legging of juist wat rustiger met zwart / antraciet eronder. Een lederlook legging maakt het ook af! Voor het jurkje betaalde ik € 5,99.

 

Longsleeve

Longsleeve

Ik ben ook erg blij met deze roze longsleeve (€ 3,99) met het pantertje. Fiene heeft een stoere panterbroek in haar kast hangen, die ik normaal gesproken snel combineer met zwart. Met dit kleurtje krijgt de outfit een hele andere vibe en wordt de look meer lieflijk.

 

Ondergoed

Ondergoed

Ondergoed

Ons meisje zit in combinatiegroep 1/2 van de basisschool, waar ze altijd in hun ondergoed gymmen, eventueel aangevuld met een legging. Nu draagt ze eigenlijk nooit ‘versleten’ ondergoed, maar ik let er op de dagen dat ze gym heeft wel op dat ze een leuk setje draagt. Deze twee setjes vond ik ook weer super! Je betaalt € 2,99 per hemd en € 2,99 per setje van 2 boxers.

 

Accessoires

Zeeman accessoires

Op mijn weg naar de kassa viel mijn oog op deze ge-wel-di-ge riem! En dan ook nog eens voor € 1,49!! Toen ik in de rij stond, kwam Fiene met de haarband (€ 1,29) en elastiekjes (€ 1,29 per set) aangelopen, want ‘die matchen zo lekker mam!’. Helemaal leuk, dus die konden er ook nog bij.

 

Ik denk dat ik mezelf nu wel een panterprint-verbod op kan leggen, want voorlopig kunnen we er wel mee vooruit 😉 .

Heb jij ook al wat uit de nieuwe Zeeman collectie gescoord?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook,Instagram, Twitter en Pinterest?

Zeeman Kidsfashion

6 comments on “Zeeman meidenkleding shoplog herfst 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.