WINWEEK | Happy New Blog Year

Hiep Hiep Hoeraaaaa MetMirjam bestaat 1 jaar!
Happy New Blog Year! 

Winweek happy new blog year

 

Zoals jullie vanmorgen al hebben kunnen lezen in mijn terugblik en kijkje achter de schermen én in de cijfers, bestaat MetMirjam vandaag 1 jaar! Dit kan ik natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan!

Ik ben jullie heel erg dankbaar voor het meelezen. Ik lees jullie reacties met veel plezier en word blij van elke like. En ook al reageer of like jij toevallig niet of weinig, geeft niks – ik ben heel blij met je! Een jaar bloggen en groeien – mede dankzij jou! Daarom ben ik de afgelopen tijd heel druk bezig geweest diverse samenwerkingen om zo een WINWEEK te kunnen organiseren!

 

WINWEEK | Wat kun je verwachten?

* De winweek is van start en hier vind je de eerste winactie al terug! * 

De komende 7 dagen kunnen jullie in totaal maar liefst 8 winacties verwachten! De ene dag kan dit iets heel leuks voor je kindje zijn en de andere dag iets voor jezelf. Het komt allemaal voorbij! Ik ga echt nog niks verklappen, dus kom maar gewoon elke dag even neuzen of er iets voor je bij zit (ik denk het wel namelijk 😉 ). Je ben vrij om overal aan mee te doen, voel je dus niet geremd!

Ik heb echt super veel zin in deze winweek en ik hoop echt dat jullie heel blij worden van alle winacties die deze week voorbij komen! Ik ben in ieder geval heel enthousiast!

 

Wat verwacht ik van jou?

Bij elke winactie zal ik vermelden wat je moet doen om kans te maken. In de basis zal het hier op neerkomen:

Er moet heel weinig en er mag heel veel!

Wat je moet doen:

 • Laat in een reactie onder de betreffende blog weten dat je meedoet
 • Like de Facebookpagina van MetMirjam
 • Like het bericht van de betreffende winactie op Facebook

 

Wat mag je doen:
Niet verplicht maar ik waardeer het enorm

 • Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Twitter en / of Instagram
 • Deel de winacties op social media
 • Tag je vrienden / familieleden / kennissen om ook mee te doen met de winweek en laten we er een groot feest van maken!

Alle winacties lopen tot en met 11 januari 2017. Op vrijdag 13 januari maak ik alle winnaars bekend.

Ik vind het super dat ik deze belangrijke mijlpaal zo met jullie mag vieren.

Zie ik je morgen bij de eerste winactie? En heb je mijn artikel van vanmorgen ook gelezen?
Reacties lees ik graag!

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

12 comments on “WINWEEK | Happy New Blog Year

 1. Wat leuk gefeliciteerd met 1 jarige blog 🎊🎉🎊🎉
  Ik ben heel benieuwd naar je leuke winactie

  Groetjes ik volg je al eventjes op Twitter yessicakoot1
  Facebook Jessica jill John Leidner
  Bloglovin
  En ook instagram yessicaleidner

  Groetjes

  Yessica

 2. Gefeliciteerd Mirjam met je eenjarig bestaan en ik hoop dat je er heel wat jaartjes aan vast gaat plakken! Heel veel succes. Volg je op Twitter en op Instagram (mirremeid). Ik hou je blog in de gaten.

 3. Happy birthday to you .🎉 happy birthday to you!! Wat fantastisch blog!!! Op naar 2e adembenemende blog jaar. ! Lees elke keer de blog zo met prijs ook erg blij zijn.
  Mooi nieuw jaar met kinderen in luiden

 4. Gefeliciteerd met je jubileum!
  Leuk dat je een winweek organiseert voor je lezers!
  Helaas kan ik niet meedoen, omdat ik geen Facebook/social media heb :S.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.