Winnaars Mamabloggers Paashop

Wat was het leuk om weer eens mee te doen aan een bloghop. Super fijn dat jullie ook weer zo enthousiast waren en volop hebben meegedaan met de winactie! De boekjes van Lieve Lieverd zijn dan ook heel erg leuk, dus dat begrijp ik natuurlijk helemaal! Vandaag ga ik bekendmaken wie van jullie een boek gewonnen hebben!

Winnaars Mamabloggers Paashop

De winnaars zijn bekend!

Ik vind het altijd zo jammer dat ik niet iedereen blij kan maken, daarom ben ik erg blij dat ik niet één maar zelfs twee winnaars bekend mag maken! Ik ben vanmorgen aan het loten geslagen en natuurlijk heb ik daarbij rekening gehouden met jullie voorkeuren.

 

Lieve Lieverd boekjes

 

Winnaars Mamabloggers Paashop

Ik ben Lieve en ik kan niet slapen:

  • Annabel

 

Ik ben Lieve en dit is mijn zusje Belle:

  • Sigrid

 

De winnaars krijgen ook persoonlijk bericht.

Van harte gefeliciteerd met jullie gewonnen boeken! Ik hoop dat jullie er veel (voor)leesplezier aan zullen beleven. Vergeet vooral niet om ook even de gratis Lieve Lieverd app te downloaden, voor allerlei leuke extra’s zoals spelletjes en verhalen.

 

Niet gewonnen?

Ook dit keer kon ik natuurlijk niet iedereen blij maken met een mooi boek, helaas! Maar voor je het weet is er weer iets nieuws te winnen, dus hou MetMirjam gewoon in de gaten, dan mis je niks!

Mocht je zelf een kinderboekje uit de Lieve Lieverd boekenreeks willen aanschaffen, voor slechts € 12,95 per stuk zijn ze onder andere te koop bij Bol.com.

 

Ik wens je nog een hele fijne en zonnige dag!

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

Dit artikel bevat een affiliate link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.