Winnaar Video van Sint

Sinterklaas - Winnaar Video van Sint

Vandaag is Sinterklaas weer aangekomen in Nederland en zullen de eerste cadeautjes uitgedeeld worden door zijn Pieten (welke kleur dan ook..). Wij mogen vandaag niet alleen onze schoen zetten, maar vieren zelfs al ons eerste Sinterklaas feest! Ik ben dus al helemaal in de Sinterklaas stemming en kan niet wachten om te zien hoe Fiene op Sinterklaas, de Pieten én alle cadeautjes gaat reageren!

Ook heb ik de afgelopen dagen even wat navraag gedaan bij familieleden over de onderwerpen die die Pieten kunnen benoemen in onze Video van Sint, die we laten maken voor ons Sinterklaas feest in december. Zo leuk, die voorbereidingen! Morgen ga ik alles invullen en de gepersonaliseerde video laten maken.

Wie weet kan jij morgen ook aan de slag met de voorbereidingen.. Kijk snel of jij de winnaar bent van de Video van Sint!

 

En de winnaar is…

Winnaar Video van Sint

Els Black-Stoker

Van harte gefeliciteerd!

Els, ik wens je heel veel plezier met het maken van de Video van Sint voor jouw mannen James en Tyler. Dit wordt vast een groot succes tijdens het Sinterklaas feest! Stuur je even een mailtje naar info@metmirjam.com? Dan stuur ik je de gegevens toe om de Video te kunnen laten maken.

 

Sint en Pieten - Video van Sint

 

Zie ginds komt de.. Sinterklaashop!

Heb je niet gewonnen?  Dat is natuurlijk heel jammer. Maar…

Volgende week komt er wéér een hele leuk winactie voorbij, die ook heel goed van pas kan komen tijdens het Sinterklaas feest!

Sinterklaashop

Deze winactie is onderdeel van de Sinterklaashop, waar nog veel meer te winnen valt! En dat is natuurlijk niet verkeerd zo vlak voor Sinterklaas 😉

 

Wanneer vier jij het Sinterklaasfeest?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.