WINNAAR | Verwenpakket met DM producten

Fijne Moederdag allemaal! Ik ben vanmorgen enorm verwend met een heerlijk ontbijtje op bed, heel veel kusjes en knuffels, prachtige knutsels en zelfs een nieuw fietsstoeltje voor achterop de fiets! Onze dame is nu echt wel uit haar kleine stoeltje aan de voorkant gegroeid, dus Michiel kocht een mooi exemplaar voor mij van Qibbel voor achterop. Mijn dag kan niet meer stuk!

Moederdagcadeaus

 

Winnaar verwenpakket DM

Natuurlijk ben ik jullie niet vergeten, want ik heb vandaag het heerlijke verwenpakket met DM producten te verloten! Dat ik niet de enige ben die dol is op de DM is wel gebleken, want jullie hebben massaal meegedaan met de winactie. Super leuk om te zien dat het zelf samengestelde pakket zo in de smaak valt!

Verwenpakket met DM producten

De winnaar van dit heerlijke verwenpakket is geworden:

Marlon Kok-Toet

 

Van harte gefeliciteerd Marlon, dit pakket met heerlijke producten van de DM drogist is helemaal voor jou!
Marlon krijgt vandaag ook persoonlijk bericht.

 

Niet gewonnen?

Heb jij niet gewonnen? Dat is natuurlijk hartstikke jammer. MAAR.. dit was niet het enige pakketje dat ik bij de DM drogist heb samengesteld, dus je kunt binnenkort gewoon wéér een poging wagen! Daarnaast komen er ook nog hele leuke andere winacties aan, dus blijf MetMirjam vooral volgen!

 

Fijne dag vandaag!

Nog even voor de mama’s; ben jij ook zo verwend vanmorgen?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

3 comments on “WINNAAR | Verwenpakket met DM producten

  1. Gefeliciteerd marjon
    Ik ben ook verwend hihi ik heb kreeg mijn man en dochtertje een cadeaubon gekregen om mijn wenkbrauwen te laten doen 3d permanente make’up

    Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.