Winnaar shoptegoed hoesjes-outlet.nl

Het was duidelijk dat ik niet de enige ben die wel wat nieuwe telefoonaccessoires kon gebruiken! Bedankt voor jullie deelname, voor mij weer een teken dat jullie het leuk vinden dat ik ook regelmatig een winactie  voor jullie ertussendoor doe 🙂 . Deelname was mogelijk tot en met gisteren en vanavond had ik eindelijk tijd om te gaan loten, dus daar gaan we!

 

Winnaar shoptegoed hoesjes-outlet.nl

 

Winnaar shoptegoed hoesjes-outlet.nl

Ik ga er niet lang omheen draaien, de winnaar is:

Marian Zw

De winnaar krijgt ook persoonlijk bericht.

Van harte gefeliciteerd met het shoptegoed ter waarde van € 25,00! Ik wens je veel plezier met shoppen, er zit vast iets voor je bij.

 

Social media

Heb je niet gewonnen? Helaas!

Zoals ik al zei, kwam ik er vanavond pas aan toe om een winnaar te loten. Dit komt omdat ik vandaag naar Duitsland ben geweest, onder andere voor een bezoekje aan de DM drogist. Deze keer heb ik ook aan jullie gedacht, dus er volgen nog een paar winacties! Ik zit eraan te denken om ook een keer een winactie via mijn social media kanalen te doen, dus hou deze de komende tijd goed in de gaten..!

 

Zou jij mee doen aan een winactie met fijne producten van de DM Drogist?
Reacties lees ik graag

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

One thought on “Winnaar shoptegoed hoesjes-outlet.nl

  1. Gefeliciteerd ja ik doe heel graag mee met de winactie van de dm drogisterij ilove it
    Ik hou van winactie’s ik vind het altijd leuk om iets te winnen 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.