Winnaar | MAMA ketting / Shoptegoed KAYA Sieraden

Wat was dit een leuke winactie zeg! Hoe leuk ik het ook vind om iets voor kinderen weg te geven, ik vind het toch wel heel erg speciaal om nu iets voor mama te mogen doen. En dan ook nog eens zo’n mooi sieraad! Ik keek hier echt naar uit 🙂

Winnaar Mama ketting KAYA Sieraden

 

Winnaar

Ik zal jullie dan ook niet langer in spanning houden en jullie vertellen wie de winnaar is geworden van de MAMA ketting / shoptegoed van KAYA Sieraden. Jullie scrollen waarschijnlijk toch gelijk naar beneden om te kijken wie het is haha.

De winnaar is:

Saskia van der Heijden

Van harte gefeliciteerd met je prijs! Ik weet zeker dat je net als ik heel blij zult zijn met jouw prachtige gepersonaliseerde sieraad van KAYA Sieraden. Ik neem vandaag nog contact met je op. Wil je hier snel op reageren? Dan kunnen we ervoor zorgen dat je jouw sieraad nog voor de kerst in huis hebt!

 

Niet gewonnen?

Heb je niet gewonnen? Jammer zeg!

Ik val weer in herhaling, maar… NIET GETREURD! Ik wil het eigenlijk nog niet verklappen.. maar er komen toch leuke winacties aan..!! Echt, geloof me.. en het gaat ook niet lang duren voordat jullie meer weten – deze maand nog!

Ooow… ik heb alweer veel te veel verteld haha

 

Doe jij volgende keer weer mee?
Reacties lees ik graag

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.