Winnaar | Kwebbels boekenpakket

Wat ontzettend leuk om in alle reacties te lezen dat jullie kindjes ook zo gek zijn op boeken!  Nog leuker is het nu natuurlijk voor mij om een Kwebbels boekenpakket weg te mogen geven! Zoals al in het vorige artikel te lezen was, zitten er bij Fiene ook genoeg doe-boekjes in het pakket (3-5 jaar). Hartstikke handig voor de zomervakantie natuurlijk!

 

Winnaar Kwebbel boekenpakket

 

Winnaar Kwebbels boekenpakket

Ik zal jullie weer niet te lang ophouden, de winnaar is:

Leonie van Mil

Gefeliciteerd Leonie, jij hebt een boekenpakket voor je zoontje van 1 jaar gewonnen (0-2 jaar)! Ik ben ook heel benieuwd wat in het pakket zit, want dit is natuurlijk een andere categorie als waarin mijn dochter zit!

Leonie krijgt ook persoonlijk bericht.

 

Kennismakingspakket met gratis boekenpakket

Heb jij niet gewonnen? Kwebbels heeft op ook een fijne kennismakingsactie voor je! Hierbij krijg je een gratis boekenpakket voor de eerste maand, daarna betaal je maandelijks € 13,95 per pakket. Het fijne is dat je niet gelijk vast zit aan een abonnement, want het is maandelijks opzegbaar. Via de volgende link kun je je aanmelden voor het gratis boekenpakket: kennismakingsactie. Hier vind je tevens meer informatie over de leespakketten.

 

Nieuwe winactie

Ook heb ik volgende week weer een nieuwe winactie! Wéér eentje waarvan je in de zomervakantie profijt kunt hebben, dus houd MetMirjam in de gaten!

 

Fijne avond nog!

 

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

3 comments on “Winnaar | Kwebbels boekenpakket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.