Winactie | Verras je kinderen met een Video van Sint

Nog heel even en dan is Sinterklaas weer in ons land en daar heb ik zoveel zin in! Dit jaar vieren wij het Sinterklaasfeest al weer voor de 3e keer met ons peutermeisje én met haar grote neef en nicht. Wat bij ons thuis echt een traditie is geworden, is een Video van Sint!

Sint en Pieten - Video van Sint

 

Video van Sint

Video van Sint is een persoonlijk videobericht van Sinterklaas dat jij zelf kunt samenstellen! Je geeft de gegevens op van je kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes of iemand anders die je wilt verrassen (totaal 8 personen). Dit jaar kun je zelfs je huisdier toevoegen aan de video!

De kinderen, huisdieren en / of volwassenen worden met naam aangesproken door Sinterklaas en je kunt per persoon allerlei onderwerpen invullen, waardoor de Sint en zijn Pieten precies op de hoogte zijn van. Alle persoonlijke gegevens worden verwerkt in een avontuur van ongeveer 12 minuten. Het avontuur is elk jaar weer anders, dit jaar zijn Coole Piet, Danspiet, Testpiet, Profpiet, Hoge Hoogte Piet en Keukenpiet van de partij!

Video van Sint is al 8 jaar een begrip in vele huiskamers. Bij ons dus sinds 2 jaar en vooral neef en nicht waren enorm onder de indruk, want die zijn iets ouder dan onze peuter en kennen Sinterklaas al wat beter (zie je het al voor je, die verbaasde koppies met rode wangetjes..). Wij mogen dit jaar een Video van Sint laten maken. Waar ik echt heel blij mee ben, want deze is echt niet meer weg te denken is uit ons Sinterklaasfeest. Mijn neefje en nichtje zijn de DVD van vorig jaar al weken aan het terugkijken haha.

En weet je wat nu zo leuk is? Ik mag er ook een Video van Sint weggeven!!

vvs2016_packshot_actie_2

 

Winactie – Video van Sint

vvs2016_grote-boek

Wil jij kans maken op een Video van Sint en jouw kind(eren) terug zien in het grote boek van Sinterklaas? Doe dan mee!

 • Laat een reactie achter onder deze blog en vertel me voor wie je mee wil doen, want ik ben reuze benieuwd!
 • Like de Facebookpagina van MetMirjam
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook
  Ken je nog iemand die kans zou willen maken? Deel de actie gerust!

Daarnaast zou ik het heel leuk vinden als je me volgt op Twitter en / of Instagram, maar dat is niet verplicht voor de winactie

Je kunt meedoen met deze winactie tot en met vrijdag 11 november. Op zaterdag 12 november maak ik de winnaar bekend.

 

Wie verras jij met een Video van Sint?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

35 comments on “Winactie | Verras je kinderen met een Video van Sint

 1. Super leuke winactie. Geweldig wat ze tegenwoordig allemaal al kunnen
  Ik doe graag mee voor mijn dochter Noor en haar twee nichtjes Liz en Isa
  Ze zullen met grote ogen hiernaar kijken 🙂

 2. Ik ben gek op Sinterklaas en kan niet wachten om het met Hailey te vieren! Komend weekend gaan we speciaal naar opa en oma in Nederland voor de intocht. Omdat het een Nederlands feest Is, zou ik ook opa en oma en oom Stefan toevoegen. En uiteraard papa, mama en grote zus Mae. Want Sinterklaas houdt iedereen in de gaten!
  Ik heb er zin in!!

 3. Zelf heb ik de video van de Sint al besteld, maar ik zou er zo graag een vriendin blij mee willen maken, ze heeft een tweeling van acht jaar en die geloven nog net… gun het haar zo, dus voor haar doe ik mee…

 4. Wat n leuk idee. Ik wil deze dan aan mijn schoonzusje kado doen. De 1e Sinterklaas met 4 inplaats van 1 kind hebben ze daar een mooie herinnering aan. Mijn schoonzus gaat nl samenwonen met een vader met 3 kinderen. Deze zijn er niet altijd maar voor haar is het uiteraard ook nogal wat als je 7 jaar helemaal alleen voor je kind hebt gezorgd. En er dan ineens 4 hebt om het weekend en door de week ook nog af en toe. Zij zal de dvd moeten samenstellen want ik weet te weinig over de andere kindjes zou ik winnen. Maar ik vind het nu al heel leuk.

 5. Wat een superleuke winactie! Ik doe graag mee voor mijn kleuter en haar neefje & nichtje, waar we elk jaar Sint mee vieren. En natuurlijk ook voor mijn prepuber van 9..de ongelovige hahaha. Maar stiekem is nov/dec toch weer heel spannend voor haar.
  Firma Mama onlangs geplaatst…Pyjamas all day!My Profile

 6. aangezien onze tweeling Lucas & Eva op 5 december jarig zijn doe ik graag mee 😀
  En daarvoor heb ik alles gedaan 😀
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (gepind)

  groetjes Linda

 7. Wat een leuke actie! Met deze dvd zou ik graag onze dochters verrassen . Onze oudste dochter is 8 jaar en gelooft nog in Sinterklaas. Waarschijnlijk voor het laatste jaar helaas… Daarom zou ik graag alles uit de kast willen trekken voor een spetterend Sinterklaasfeest, dat zal met deze dvd zeker lukken!

 8. Met deze Sint video zou ik graag één mijn kleinkinderen willen verrassen.
  Dat wordt kiezen, want ze geloven allemaal nog in Sinterklaas.
  Ik denk dat ze dat heel leuk zouden vinden.
  Met zo’n video is de Sinterklaasavond in ieder geval al geslaagd.
  Ik volg je op Bloglovin.

 9. Ik wordt hier elke morgen wakker geschud mammm wanneer komt sint nu?? Oohh wat is hij fan ervan.. luc van vijf raakt er niet van uitgebabbeld.. dus we zingen en we maken aftelkalenders.. deze week sinterklaasjournaal.. zaterdag kijken op de kade bij oma.. nou ik doe dus heel graag voor mijn kleine hulpklaas mee dat begrijp je!

 10. Ik doe mee voor mijn 2 zoons. James de oudste van 5 jaar heeft er al weken zin in. En voor Tyler de jongste van 2 jaar word dit de eerste bewuste sinterklaas. Dit zou dus een erg leuke verassing zijn!

 11. Jaaa, dat zou leuk zijn voor pakjesavond bij opa en oma. Wat zouden alle 7 kleinkinderen genieten van hun film. Hopelijk mag ik mijn familie verrassen!!!

 12. Super toffe actie. Doe graag mee voor mijn meiden. Vorig jaar kregen we de dvd via de post. Hopelijk dit jaar weer, maar ja ik ben Sinterklaas niet.

 13. Op de valreep, maar ik doe zeker mee! Lijkt me een geweldige verrassing voor mijn zoontje die afgelopen weekend grote broer is geworden! Hij is al enorm met Sinterklaas bezig en dit zou het wel helemaal tof maken natuurlijk.

 14. Het lijkt me heel erg leuk. We hebben nog nooit zo’n persoonlijke videoboodschap van de Sint ontvangen. Het is misschien wel het laatst jaar dat onze oudste gelooft, dus het zou superleuk zijn om er een te winnen.

 15. Ohhhh dit is geweldig! Mijn kleine kanjer van bijna 6 kan niet wachten!! Geregeld heeft hij het al over Sinterklaas en zwarte Piet en ook heeft hij de poster van de nieuwe film al gespot hij kan er zo van genieten. 1000 en 1 vragen over de film komen dagelijks voorbij. Ook is hij al hard aan het nadenken wat hij zal vragen (Sinterklaas heeft al om een lijstje gevraagd 😉 ) en vraagt hij zich af of Sinterklaas wel langskomt. “Sinterklaas heeft het druk hè mama?” De intocht van a.s. zondag staat al op zijn prikbord! Kortom in zijn hoofdje is hij al druk druk druk!

  Het is een heerlijke tijd! Jaja papa en mama genieten stiekem ook heel hard mee ;-). Het zou een super leuke verrassing voor hem zijn om hem (en zijn kleine nichtje van 2,5) met een persoonlijke boodschap te mogen verrassen! Zijn oogjes zullen glunderen van trots! 🍀

 16. Ik wil meedoen voor mijn lieve oppaskindje ze heet lotus.
  Ik ga binnenkort daar stoppen met werken en ik wil haar het liefst iets leuks geven waar ze veel aan heeft.
  Lotus is 5 jaar en zit op een tweetalige montessori school waar ik ook werk ze is altijd blij en wil er alles aan doen om andere mensen ook blij te maken!!

 17. Super leuk! Wij vieren sinterklaas met 7 peuters en kleuters, zou fantastisch zijn om de viering compleet te maken met een digitaal bezoek van de sint!

 18. WOW helemaal super dit! doe heel graag mee met deze leuke actie 😀 Mijn 3 kids zouden heel blij hiervan worden maar de neefjes en nichtjes ook! Daarom zou ik ze er graag allemaal in willen ”verwerken” Linn, Jur, Noor, Mick, Sam, Isabel, Brent –> heeft Sint daar een leuk verhaaltje voor 😉 op de site net gekeken hoe het werkt, zo leuk! wij duimen hier!! groetjes

 19. Dat zou helemaal geweldig zijn voor de kids! We vieren sint bij een oom en tante met in totaal 7 kinderen.
  Hoe leuk kan het zijn als de sint een persoonlijk verhaaltje heeft.

 20. Ja, super leuk idee voor onze familie Sintviering met 3 kleuters en 4 peuters ! En natuurlijk ook voor de ouders (neven en nichten +aanhang+ een opa en een oma)😉.
  Hopelijk winnen we!!!

 21. Wat een leuke actie! Wij vieren ook dit jaar weer Sinterklaas met neefjes en nichtjes. Wat zouden ze het fantastisch vinden als ze allemaal een persoonlijke boodschap van de Sint krijgen!

 22. Oh wat super leuk !!! Ik doe dolgraag mee voor mijn knappe dochters. Ik denk echt dat ze met grote verbaasde ogen naar het scherm zullen zitten kijken whahahah. Oh ik zou een camera erbij houden en hun reactie opnemen, zooooo leuk voor later 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.