Moederdag | WIN een verwenpakket met DM producten

Vorige week liet ik het al even vallen, ik ben weer bij de DM drogist in Duitsland geweest! Ik krijg hele leuke reacties dat jullie óf ook fan zijn van de producten van de DM óf heel graag wat producten zouden willen proberen, omdat de DM drogist te ver weg is. Goed nieuws voor jullie allemaal, want met Moederdag voor de deur heb ik een heerlijk verwenpakket met DM producten samengesteld, dat één van jullie kan winnen!

 

De DM Drogist

DM Drogist

 

Nog even in het kort, wat is er nou zo speciaal aan de DM Drogist:

De Duitse DM drogist (of Drogerie, want het is nu eenmaal een Duitse drogist) is een drogist met een enorm aanbod aan diverse fijne producten. Het aanbod is sowieso vele maten groter dan in Nederland, maar het grootste verschil zit ‘m vooral in de prijzen, die veel(!) lager liggen. Het huismerk van de verzorgingsproducten van de DM is Balea. Balea heeft een heel uitgebreid productenpakket en de producten die ik heb geprobeerd doen mijn inziens niet onder voor de grote merken. Ook zijn er vaak hele leuke limited editions te vinden in verrassende geuren, van heel exotisch tot zelfs ‘suikerspin’! Daarnaast zien de producten er ook nog eens heel gelikt uit, het oog wil ook wat 😉 .

 

Een verwenpakket vol producten van de DM drogist

En dan nu het verwenpakket vol producten van de DM drogist:

Verwenpakket met DM producten

Ziet er niet verkeerd uit toch?!

 

Wat zit er allemaal in:

 • Verfrissende bodyspray ‘Sommerwonne’ (Balea)
  Een heerlijk fris zomers geurtje in een sprayflacon
 • Scheerschuim (Balea)
  Met de geur van kokos en meloen
 • Douchegel Bahamas Dream (Balea)
  Met de geur van kokos en exotische bloemen
 • Gezichtsreinigingsdoekjes (Balea)
  Zachte reiniging met de geur van grapefruit
 • 2 gezichtsmaskers (Balea)
  Intensieve verwenning met witte thee en kersen
 • Color Victim nagellak (P2)
  Sneldrogend en knalroze (fuchsia) – perfecte combinatie

Een flink pakket vol met hele fijne zomerse producten!

 

Win het verwenpakket met DM producten

Dit door mij samengestelde pakket (niet gesponsord) kan dus van jou zijn!

Hoe doe je mee?

 • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet en doe dit met een geldig e-mailadres
 • Volg MetMirjam op Facebook
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook


Daarnaast zou ik het enorm waarderen (niet verplicht) als:

 • je me ook volgt op Twitter en / of Instagram
 • de winactie deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doen

 

Zondag 14 mei maak ik de winnaar bekend, dus als jij toevallig ook een moeder bent, krijg je misschien wel een extra moederdagcadeau dit jaar! (Ook alle andere dames mogen meedoen natuurlijk hè 🙂 ).

 

Dus, wil jij dit verwenpakket met DM producten graag ontvangen? Of wil je liever iemand anders verrassen met dit pakket? Doe dan mee!

Voor wie wil jij dit pakket graag winnen?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

52 comments on “Moederdag | WIN een verwenpakket met DM producten

 1. Wow alleen al die mooie felle kleuren van de producten echt prachtig. Hier maak ik graag kans op lekker relaxen met mijn zwangerschap. We gaan begin juni in Duitsland op vakantie als me de producten bevallen kan ik meteen meer kopen. Nu al zin om te shoppen 🙂

 2. Ohhhhh wat een heerlijk verwennerijpakket..
  Ik kan ook wel een verwenmomentje gebruiken!
  Ik doe graag mee..
  Groetje Ilsie

 3. Mijn kindjes zijn nog wat klein om al een moederdaggeschenkje te kopen, ik zou dus graag een geschenkje voor mezelf winnen 🙂

 4. Wat een heerlijk zomerpakket, moet toch eens kijken hoever dat is die drogist, ben benieuwd. Krijg gelijk zin in de zomer!

 5. Oooo… wat een fantastische actie! Ik doe graag mee want omg die kleurtjes van de verpakkingen daardoor krijg je toch gelijk zin in de zomer 😍

 6. Lijkt me heerlijk! Ik kom nooit bij een winkel in duitsland, maar dit ziet er echt super zomers en lekker uit!

 7. Ik word hier zo vrolijk van! Ik doe graag mee. Ik denk dat je als einddatum 14 mei bedoelt, ipv 14 maart? Nu duimen dat ik win!

 8. Ik lees er veel over, maar heb het nog nooit geprobeerd, ik doe dus graag mee. Ik heb alleen geen Facebook

 9. Voor mijn mama. die vandaag alweer klaarstaat om op te passen: al 6 jaar lang 2x in de week. en ik weet nu al dat ze straks ook gekookt en gepoetst heeft. een topmoeder die ik graag extra in het zonnetje zou willen zetten deze moederdag!

 10. Wat een vrolijke producten! Ik doe graag mee met je winactie, maar dan voor een vriendin. Zij wordt dit jaar voor de tweede keer moeder en doet alles in haar eentje, dus ik zou haar graag in het zonnetje zetten met zo’n zomers pakketje.

 11. Ik zou dit mooie pakket heel graag mogen winnen voor mijn lieve moeder Kirsten. Zij zorgt nog iedere dag voor mijn volwassen en autistische broer, zonder daarbij ooit iets voor zichzelf te vragen

 12. Mijn lieve moeder is ook mijn allerbeste vriendin! Ze heeft above & beyond voor mij gezorgd. Ben erg ziek geweest, waarover ik niet al teveel zal uitbreiden. Elke dag was ze daar en trooste mij. Haalde fijne herinneringen voor me op & sprak me moed in. Wat hebben we samen gehuild en gelachen. Je begrijpt dat ik veel bewondering voor haar heb. Ze inspireert me & geeft mij de kracht om moeilijke situaties te accepteren of aan te gaan. Nu gaat het gelukkig een stuk beter met mij, maar is het mama die wel een lichtpuntje kan gebruiken. Ze is chronisch ziek , heeft diabetis, spierreuma en fibromyalgie. Ze verdiend het om even heerlijk verwend te worden, toch? De pure ontspanning van deze verwen set lijkt me perfect voor haar. Dus doe graag mee!!

 13. Lijkt me een fijn pakket! Ik word vrolijk van die kleurtjes. Heb nog niet zo lang geleden voor het eerst kennis gemaakt met enkele producten van dit merk. Ik ben enthousiast en zou graag meer uitproberen!

 14. Deze Mama doe graag mee.
  Lijken me heerlijke producten.
  Ik doe graag mee en volg je via Facebook,Twitter & Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.