WIN | Ockyz Sweakers + Zwemkleding naar keuze

Ken je de Ockyz Sweakers nog? De fleurige zwemsokken die door het unieke antislip profiel heel veel grip geven op gladde oppervlakken zoals in het zwembad. Naast Sweakers heeft Ockyz ook zwemkleding. Wij mochten een set sweakers + zwemkleding uitzoeken en jij kunt ook zo’n set naar keuze winnen!

 

Ockyz Sweakers

Wij zijn al een paar jaar enthousiast over de Ockyz Sweakers en ondanks dat de ze 4 maten meegaan, is Fiene inmiddels uit haar huidige Sweakers gegroeid. Gelukkig mochten wij een nieuwe set uitzoeken in de volgende maat.

Ockyz Sweakers

 

Wij gingen voor de ‘Turquoise Sport’ uitvoering (t.w.v. € 19,95), die we al eens eerder hebben gehad. Het printje staat zo lekker fris aan de voetjes en past verrassend genoeg eigenlijk overal wel bij haha. Het belangrijkste is natuurlijk dat ze met haar zwemsokken niet zo snel zal uitglijden. Als je op zo’n leuke manier ongelukken kunt voorkomen tijdens een zwem uitje, is het aantrekken van leuke sokken een kleine moeite! Daarnaast lijkt het me een stuk vrijer zitten dan zwemschoenen, al heb ik daar geen ervaring mee.

Voor onze uitgebreide ervaringen met de Sweakers verwijs ik je door naar de volgende artikelen:

 

Ockyz zwemkleding

Wist jij dat Ockyz ook zwemkleding biedt? Wij kregen de mogelijkheid om ook iets uit de zwemcollectie te kiezen, waarbij ik deze toffe zwembroek ‘Storm Groen’ (t.w.v. € 19,95) tegenkwam. Die kon ik niet laten liggen voor ons neefje.

Ockyz zwemkleding

 

Door de legerprint is het een lekkere stoere zwembroek, maar ook heel fris door het gebruik het felle blauw in de print. Het broekje heeft zakken aan de zijkant en een opgenaaid, fel oranjekleurig zakje aan de achterkant. Door het koordje in de elastieken tailleband is de broek prima op maat te maken is.

Ockyz zwemkleding

 

Extra details: de Ockyz octopus op de linker onderpijp (zie eerste foto van de zwembroek) is glow in the dark en de binnenkant van de broekspijpen zijn voorzien van een fel oranjekleurig randje, wat lekker afsteekt bij de rest van de broek en matcht met het zakje en de octopus.

Ockyz zwemkleding

De Ockyz zwemkleding is voor zowel jongens als meisjes verkrijgbaar vanaf maat 92 t/m maat 128.

 

WIN: Ockyz Sweakers + Zwemkleding naar keuze

Ben je al enthousiast geworden? Mooi zo, want jij kunt ook een set Ockyz Sweakers + Zwemkleding naar keuze winnen!

Ockyz Sweakers + zwemkleding

Hoe doe je mee?

 • Check Ockyz.com en laat in een reactie hieronder voor welke items jij meedoet (met een geldig e-mailadres)
 • Volg MetMirjam op Facebook
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook


Daarnaast zou ik het enorm waarderen (niet verplicht) als:

 • je me ook volgt op Twitter en / of Instagram
 • de winactie deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doen

De winactie loopt tot en met vrijdag 22 juni.

 


De winnaar is bekend!

S. Wolfswinkel

Van harte gefeliciteerd met deze zomerse set!

De winnares krijgt ook persoonlijk bericht.


 

Voor welke items doe jij mee?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

30 comments on “WIN | Ockyz Sweakers + Zwemkleding naar keuze

 1. Ik vind storm groen ook de leukste voor de jongens! Lekker kleurrijk maar stoer! De sokken graag de character blue. En nu duimen maar!!

 2. Wij gaan voor turquoise sport en liz roze. Die vindt mijn dochter de mooiste zegt ze 😄. Lijkt me erg handig voor als we op vakantie gaan 🙂

 3. Ik maak graag kans op de grey sport Sweakers en ook dezelfde zwembroek storm groen. Ideaal voor de zomervakantie.

 4. Wauw!! Nog nooit van gehoord maar dat is handig. Altijd zo glad in het zwembad. Maar ons meisje is altijd o enorm enthousiast dat ze overal heen rent!🤗 dit zou ideaal zijn! Ik heb een kijkje genomen. Jullie hebben echt de leukste uitgezocht👍maat 27-30. En van de bikini zou ik Noa roze doen. Die is leuk zeg!! In maar 116💖 wij gaan duimen🍀

 5. Badpak Lois oranje (mt 104) is heel leuk… zeker als onze jongste straks voor haar zwemdiploma gaat zwemmen. Ze is het wekelijkse knuffelzwemmen al zat en wacht met smart tot ze in nov. voor het echie mag. De pink pup sokken (mt 28) vindt de oudste dochter wel heel erg gaaf.

 6. Ik maak erg graag kans op de bleu sport sweakers en de storm groen zwemshort. Wat een leuke badkleding zeg en die sweakers lijken me geweldig, die zorgen er zeker voor dat ik niet steeds hoef te roepen: ‘ niet rennen’ (in het zwembad)

 7. Dit komt wel van pas voor mijn zoon, geeft me ook een veiliger gevoel. Ik zou kiezen voor de zwembroek Storm Groen (116)en de zwemsokken Character Green 27-30.

 8. Wat een super actie. We vertrekken over 3 weken naar de camping en ik zat me al te bedenken wat ik kon doen aan de vele valpartijen door de gladde vloer. De sweakers zijn een SUPER oplossing. Ik kies dan de Character Pink sweakers en omdat mijn dochtertje heel graag net als haar zus een bikini wilt de Liz roze bikini.

 9. HEEEEEEL leukleuk. Voor mijn hardgroeiende zoon. Gaaf zwemshort voor de zomervakantie.
  Daar doe ik dolgraag voor mee♡♡♡
  Hij verdient enorm.

 10. De vorige reactie ging niet echt zoals ik wilde. De Faye zo heet de prinses 😉 dus leuk n badpak met eigen naam. Maar ik vind een bikini leuker vooral als ze nog geen bovenstuk aanhoeven. Dus mocht ik winnen de Liz in roze. In 98. En de sokken sport in turquoise in maat 23-26. Ik doe heel erg graag mee!

  Poging 2 😉.

 11. wat een super handig productje. de Sweakers in kleur Pink Pump en de bikini in Noa roze zou mijn kleine meid fantastisch staan.

 12. Ik loot graag mee voor de Pink pump Sweakers in maat 27-30 en de Liz blauw in maat 104. Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie, op je bericht gereageerd, geliked en gedeeld), Twitter (@Glambertgirl77) en Instagram (Truusje26).

 13. Ik doe heel graag mee voor mijn meervoudig gehandicapte pleegzusje. Ze is mijn alles! Helaas maakt zij haar eigen voeten kapot doordat ze de hele dag haar voeten over elkaar wrijft. Daarom zijn deze sokken ideaal. Toch blote tenen en geen kapotte voeten. Als we namelijk 1 sok aan laten met warm weer dan heeft ze die zo van haar voet getrapt. Dit lijkt ons dus ideaal.

  Ik doe graag mee voor de Turquoise Sport. Qua zwemkleding doe ik graag mee voor Loïs Oranje

 14. Superleuk en stoer zeg die sweakers (zwemkleding). ik doe mee voor onze jarno! zijn lievelingskleur is geel dus de zwembroek wordt storm geel en dan de character blue sokken!

 15. Dolgraag zou ik deze aanwinst in ontvangst nemen… Onze draakjes hebben geen rust in het lijf in en rondom zwembaden, ik blijf roepen doe voorzichtig! Met deze sokjes kan ik in ieder geval iets meer loslaten!

 16. Wij doen graag mee hoor! 🙂

  We zouden heel graag het Faye roze badpak winnen, met daarbij de Character Pink sweakers.

  Nu duimen maar…. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.