WIN #4 | Zwangerschap & Baby mijlpaalkaarten

Zoals jullie weten zitten we midden in de Happy New Blog Year WINWEEK en vandaag op 2 januari heb ik niet 1 maar zelfs 2 winacties voor je! Winactie 1 van deze dag: ben jij zwanger of ken jij iemand die zwanger is? Dan is deze speciaal voor jou! Ik geef namelijk een geweldig leuke set Zwangerschap en Baby mijlpaalkaarten weg!

Zwangerschap & Baby
mijlpaalkaarten

happy-new-blog-year

 

Je ziet ze steeds vaker in verschillende versies en vormen; de mijlpaalkaarten. Ik mag vandaag een set zwangerschap en baby mijlpaalkaarten van Sofie van Shop mama ABC weggeven en wat zijn ze gaaf!

 

Zwangerschap mijlpaalkaarten

‘Ik heb nesteldrang’ en ‘Ik zie mijn tenen niet meer’ zijn mijn favorieten van de bovenstaande foto.

De combinatie van duidelijke tekst met aanwezige zwart / wit illustratie vind ik echt geweldig. Door het eenvoudige kleurgebruik blijft het toch een rustig geheel. En kijk nou even naar de illustraties zelf; een wc pot en stiletto’s – geweldig toch?!

 

Baby mijlpaalkaarten

De baby mijlpaalkaarten passen perfect bij het vorige setje en zijn te gebruiken bij de diverse fotomomenten van de mijlpalen van een baby.
Beide sets zijn van stevig karton, wat bij de tweede set vooral handig zal zijn bij grijpgrage babyhandjes 😉 .

Wat erg handig is, is dat je alle kaartjes ook los kunt bestellen. Er komen steeds weer nieuwe kaartjes bij, die allemaal bij elkaar passen. Zo hoef je niet weer een hele set aan te schaffen als je maar één of twee kaartjes voor bijvoorbeeld een feestdag wil toevoegen!

 

Win een set Zwangerschap & Baby mijlpaalkaarten

Ben jij zwanger en lijkt het je leuk om (de rest van) je zwangerschap en de bijzondere mijlpalen van je baby vast te kunnen leggen met deze toffe mijlpaalkaarten van Shop mama ABC? Of ken jij iemand die zwanger is en wil je deze set graag aan haar cadeau doen? Doe dan snel mee!

Zo doe je mee:

Wat je moet doen:

 • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet
 • Like de Facebookpagina van MetMirjam
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook

 

Wat mag je doen:
Niet verplicht maar ik waardeer het enorm

 • Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Twitter en / of Instagram
 • Deel de winacties op social media
 • Tag je vrienden / familieleden / kennissen om ook mee te doen

Alle winacties lopen tot en met 11 januari 2017. Op vrijdag 13 januari maak ik alle winnaars bekend.

 

Tot vanmiddag, voor weer een nieuwe winactie!

Voor wie doe jij mee?
Reacties lees ik graag!

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

Deze winactie is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

18 comments on “WIN #4 | Zwangerschap & Baby mijlpaalkaarten

 1. Die kaarten zijn echt super leuk. Mijn zus is ook in verwachting en ik heb haar laatst dit cadeau gedaan. Ik hoop dat je er iemand heel blij mee kunt maken.

 2. Super, super, superleuk! Ik ben 19 weken zwanger en doe graag mee! Dit zwart wit past een superleuk bij onze toekomstige babykamer. Leuk om daar de gebruikte kaartjes aan een lijntje te hangen!

 3. Ik heb die milestone kaartjes altijd al heel mooi gevonden maar deze versie vind ik nog knapper! Ik wist niet dat er ook al zo’n kaartjes bestonden voor tijdens de zwangerschap.
  Na meer dan een jaar wachten hoop ik binnenkort zwanger te zijn en zou dan deze toffe kaartjes van in het begin kunnen gebruiken 😉

 4. Wat leuk! Wou dat ik ze had gehad, ze komen voor mij te laat mijn dochtertje is er al. Maar ik ken iemand die ik hier graag mee zou verrassen. Ook leuk om iemand blij te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.