WIN #2 | hoi-hoi wat fijn (getest!)

Hebben jullie ook zo’n avondritueel met een heerlijk voorleesmoment erin? Dan weet je dat een goed voorleesboek goud waard kan zijn! Hoi-hoi wat fijn is zo’n boek!

hoi-hoi wat fijn

happy-new-blog-year

 

Het is vandaag dag 2 van de Happy New Blog Year WINWEEK, dus jullie weten al wat er nu gaat gebeuren! Ik mag vandaag dit geweldige boek weggeven! Met een peutermeisje dat dol is op boeken, nijntje en andere creaties van Dick Bruna vind ik dit wel echt een hele gave winactie!

.

hoi-hoi wat fijn

Deze bijzondere verzamelbundel is in 2015 samengesteld ter ere van de 60e verjaardag van nijntje in dat jaar. Op dit dikke voorleesboek staat dat het een boek is voor peuters, maar ook kleuters zullen hier nog graag uit voorgelezen worden!

 

hoi-hoi wat fijn inhoud

Het boek bevat diverse soorten versjes, verhalen, zoek- en kijkplaten die ook nog eens verschillen in moeilijkheidsgraad. Van heel eenvoudig tot zeer gedetailleerd, dat maakt dit boek ontzettend leuk voor verschillende leeftijden!

 

hoi-hoi wat fijn nijntje

Natuurlijk is nijntje zelf ook vertegenwoordigd in hoi-hoi wat fijn, maar ze hoeft het boek niet in haar eentje te dragen. Ze wordt vergezeld door nog vele andere bekende figuren, waaronder Kikker, Jip & Janneke en Dikkie Dik.

 

Samen lezen

Onze bofkont Fiene kreeg zelf ook een boek toegestuurd, dus wij hebben het vast voor je uitgetest. Zodra ze het boek zag wilde ze natuurlijk echt niet wachten tot het avondritueel!

hoi-hoi wat fijn lezen

Ze pakt het boek er regelmatig zelf bij en gaat er dan echt even lekker voor zitten. Ze bladert er op haar gemakje doorheen en stopt hier en daar om een verhaal ‘voor te lezen’. Als ik dan vraag ‘zal ik even voorlezen?’ krijg ik vaak te horen ‘Nee mama, Fiene doet zelf voorlezen!’ Ehm ja, iets met een peuter.. haha.

Vaak krijg ik een paar minuten later alsnog het boek in mijn handen geduwd om een verhaal voor te lezen. Wél een verhaal dat mevrouw zelf heeft uitgekozen natuurlijk 😉

 

Win het boek hoi-hoi wat fijn

Weet je wat nu zo leuk is? Ik mag niet één, niet twee, maar DRIE BOEKEN weggeven! Dat betekent dat je 3 x zoveel kans hebt om te winnen!

Hoe maak je kans om één van de boeken te winnen?

Er moet heel weinig en er mag heel veel!

Wat je moet doen:

 • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet
 • Like de Facebookpagina van MetMirjam
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook

 

Wat mag je doen:
Niet verplicht maar ik waardeer het enorm

 • Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Twitter en / of Instagram
 • Deel de winacties op social media
 • Tag je vrienden / familieleden / kennissen om ook mee te doen

Alle winacties lopen tot en met 11 januari 2017. Op vrijdag 13 januari maak ik alle winnaars bekend.

 

Tot morgen, voor weer een nieuwe winactie!

Is (voor)lezen bij jullie ook echt een onderdeel van de dag?
Reacties lees ik graag!

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

Deze winactie is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

62 comments on “WIN #2 | hoi-hoi wat fijn (getest!)

 1. Wow alweer zo’n gave winactie. Hier lezen we ook elke dag voor. En niet alleen voor het slapen, ook overdag. Dit lijkt me ook een geweldig boek om te winnen. Lekker samen genieten met onze dochter Noor.

 2. Super leuk! Wij lezen ook elke avond voor aan onze meiden. Zij genieten hier erg van!
  En een nieuw boek is altijd leuk. Zeker als er veel in en mee te doen is. En nijntje vinden wel allemaal leuk!

 3. Joas kreeg dit boek voor zijn 1e verjaardag en dit boek is echt fantastisch. Voorlezen is bij ons dagelijks een ritueel voor het slapen gaan. 3 boekjes/verhaaltje. Niet meer en niet minder 😉 Zo ingesteld omdat Elin altijd nóg een boekje wilde. Toen hebben we besloten om er 3 te doen, en met een paar dagen had ze dat aangeleerd/begrepen en waren en geen voorleeshuilbuien meer voor het slapen gaan.

  Maar ik doe toch graag mee met de winactie. Mijn neefje Aron heeft dit boek nog niet en zou ‘m ook graag willen hebben. Als ik zou winnen zou dit een leuk cadeautje voor hem zijn.
  Marieke onlangs geplaatst…Ditverzinjeniet.nl – Fred Big Blue VergietMy Profile

 4. Super leuke win actie
  Zag het boek van de week al voorbij komen volgens mij op een insta foto he?!
  Wij zijn hier ook gek op voorlezen dus ik doe mee 😀
  Marileen van MamaIssues onlangs geplaatst…Mijn doelen in 2017My Profile

 5. Ooo wat leuk. Ik doe graag mee voor mijn 3 kindjes van 5jaar 3jaar en 4mnd. We zijn gek op voorlezen en nijntje.

 6. Leuk! Wij zijn gek op boeken en op lezen. Standaard lezen we bij het naar bed gaan. Maar overdag ook. De kinderen pakken zelf ook regelmatig een boek om zelf te ‘lezen’ nijntje is hier favoriet en dit boek kennen we nog niet!

 7. Ik vind voorlezen heel ontspannen en ook heel leuk om altijd weer die verwonderde gezichtjes te kunnen zien! Nijntje is hier ook een topper dus ik waag graag mijn kans! 😉

 8. Wij lezen veel boekjes samen. Ook is mijn dametje gek vab Nijntje. Deze bundel zou dan ook erg welkom zijn bij ons.

 9. Leuk! Een boek met heel veel verschillende verhalen en figuren. Superleuk voor mijn 3-jarige en vast ook al heel snel voor de kleine Teun!

 10. Hier een dochtertje dat twee wordt in januari en een zoontje dat vier wordt in februari, need I say more, welkom avontuurlijk boek! Ze houden erg van boekjes, zeker ook van Nijntje!

 11. Fenna is nu nog iets te klein, dus knisperboekjes zijn het nu helemaal haha.
  Maar zodra ze iets ouder is, wordt voorlezen zeker weten een vast onderdeel van de dag! Erg leuk!

 12. Weer een leuke prijs! Ik ben gek op nijnte en mijn dochter Hailey gelukkig ook. Dus wil ik het boek graag voor ins winnen.

 13. Ook ik doe heel erg graag mee! 😀

  Op Facebook zag ik je actie en daar volgde ik je dus al. Het bericht heb ik geliked en ook volg ik je op Twitter en Instagram! 🙂

 14. Voorlezen is nog geen onderdeel van de dag omdat mijn neefje daar nog te klein voor is maar ik zou dit boek graag willen winnen voor als hij iets groter is.

  Ik volg je via facebook (lieke van veen) en heb dit bericht geliked en gedeeld.
  Ik volg je ook via twitter _liekeee en instagram liekevv24

 15. Wauw wat een enorm mooi boek! Ik doe graag mee voor mn zoontje! We lezen hem vaak voor en kijkt graag naar de mooie plaatjes en luisterd naar wat we erbij zeggen! Ik denk dat hij dit boek helemaal geweldig zou vinden!

 16. Samen lezen is hier echt quality time en erg gezellig. Mijn zoontje vindt Nijntje erg leuk, dit boek wordt zeker een succes. En zijn kleine zusje mag ook alvast mee luisteren.

 17. Leuk, Elise kan ook al zo leuk zelf verhalen verzinnen en vertellen tegen haar broertje dus ik doe graag mee. liefs melissa (ps: ik volg/like al via fb)

 18. Ik had echt een aantal winacties gemist! Ik heb gedeeld, getagd, gevolgd (al waar ik nog niet deed!) en doe super graag mee voor het nijntje boek!

 19. Met dit leuke boek kan ik mijn kleindochter mooi verwennen. Zij is fan van nijntje.
  Voor haar doe ik graag mee.
  Ik volg je op Bloglovin. Is dat genoeg om mee te doen?

 20. Met dit leuke boek
  hoef ik niet meer naar een geschikt verjaardagscadeau voor mijn nichtje op zoek.
  Zij is gek op Nijntje en op (voor)lezen
  dus hier zal zij blij mee wezen!

 21. Dit zou echt te gek voor mijn zoontje zijn die erg gek op Nijntje is. Zodat ik gezellig haar avonturen kan voorlezen aan mijn zoontje.

 22. Wat lijkt me dit een prachtig boek! Ik doe dus weer graag mee! 😀 Ik lees graag en veel voor, onze grote pleegzoon lees ik nu het boek van Jochem Meijer voor, ken je die? Die is voor grotere kinderen écht heel leuk! Onze pleegbaby lees ik op dit moment jip en janneke voor, ze vindt het heerlijk om tegen me aan te hangen en mijn stem te horen. Soms kletst ze al een beetje mee en daar kan ik dan zó van genieten!

  Fijne zondag!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.