Hatchimals CollEGGtibles | Verzamel ze allemaal

Hatchimals; volgens mij één van de meest gevraagde cadeautjes op een gemiddeld verlanglijstje. Het heeft iets magisch om zelf je eigen ei uit te mogen broeden en vervolgens verrast te worden door de inhoud! Spin Master speelt hier ook dit tweede seizoen goed op in met de Hatchimals CollEGGtibles. Nog meer nieuwe kleurrijke eitjes die je kunt helpen uitbroeden én verzamelen.

 

Hatchimals CollEGGtibles

 

Hatchimals CollEGGtibles

CollEGGtibles is de verzamellijn van Hatchimals. Deze lijn zit vol mini Hatchimals-eitjes die je zelf kunt uitbroeden én verzamelen. Er zijn wel meer dan 100 nieuwe CollEGGtibles-soorten, dus die verzameling zal niet snel vol zijn.

Het succes van de Hatchimals CollEGGtibles wordt in Nederland gevierd met zeldzame gouden Hatchimals. Deze zitten verstopt in een gelimiteerd aantal eieren. Aan de buitenkant van het eitje kun je niet zien wat er in zit, dus je weet niet of het om deze speciale gouden uitvoering gaat, spannend!

 

Hatchimals CollEGGtibles

 

De CollEGGtibles uitbroeden

Het uitbroeden van de Hatcimals CollEGGtibles gaat iets anders dan bij de grotere versie. Fiene kreeg een 2 pack CollEGGtibles inclusief nestje, waarbij ze twee eitjes mocht uitbroeden.

Op het eitje staat een paars hartje. Door over dit hartje te wrijven (en het warm te maken), kleurt het hartje roze. Dit betekent dat het tijd is om de Hatchimals uit te broeden. Bij ons duurde dit wat langer, want Fiene weet nog dat ze zo’n ei veel liefde moet geven. Er wordt dus volop met het eitje geknuffeld, waardoor het hartje weer afkoelt en paars wordt en we gewoon weer opnieuw mogen beginnen 😉 .

Wanneer het hartje roze is, kun je het ei voorzichtig openbreken door het hartje wat in te drukken. Na het loshalen van de losse stukjes, kun je bekijken welke Hatchimals je hebt uitgebroed.

 

 

De Hatchimals familie

Na het uitbroeden van haar twee eitjes, dook Fiene haar speelgoedkist in. Ik dacht ‘daar is ze snel op uitgekeken..’, maar niets was minder waar. Ze ging namelijk vol op haar doel af en pakte haar grote Hatchimal – de mama van de kleintjes! Ook trok ze nog een doosje open, waar een andere kleine Hatchimal in zat, die ze eind vorig jaar uit een eitje had getoverd.

Ze heeft nu een echte Hatchimals familie, waar ze volop mee kan spelen!

 

Hatchimals familie

 

Win een Hatchimals CollEGGtibles 2 Pack met nestje

Weet je wat nou zo leuk is? Ik mag deze set niet 1 maar 2 keer weggeven! Doe mee met de winactie en maak kans op een 2 Pack CollEGGtibles met nestje!

Hoe doe je mee?

 • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet en doe dit met een geldig e-mailadres
 • Volg MetMirjam op Facebook
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook


Daarnaast zou ik het enorm waarderen (niet verplicht) als:

 • je me ook volgt op Twitter en / of Instagram
 • de winactie deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doen

De winactie loopt tot en met donderdag 8 maart.

 


Edit 11 maart 2018:

De winactie is tot een einde gekomen en ik heb twee winnaars geloot.
De winnaars zijn:

 • Sandy van Geul

 • Chantal Obbink

Van harte gefeliciteerd!
Sandy en Chantal krijgen ook persoonlijk bericht.


 

Zijn de Hatchimals bij jou thuis ook zo populair?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op FacebookInstagramTwitter en Bloglovin?

 

Dit artikel bevat een affiliate link.

 

50 comments on “Hatchimals CollEGGtibles | Verzamel ze allemaal

 1. Mijn favoriete bordspel om met mijn dochter te spelen is Hatchimals. We zouden graag wat nieuwe hatchimal karakters hebben om het spel te spelen alsjeblieft.

 2. Jaaaa onze zoontjes vinden dit superleuk! De oudste wil het zelfs voor zijn communie vragen. Ze hebben er al een paar. Altijd leuk om niet te weten welke er juist in zit. Wij doen heel graag mee. Niks is leuker dan blije kids.

 3. Ze is een dotje, ons Dagmar. Houdt van poezen, kippen, cavia’s, geiten, enfin alles met een vachtje dat ze kan knuffelen. De hatchimals komen in een goed nest 😉

 4. Wow Héééél graaag voor mijn oudste dochtertje ze zou dit te gek vinden.
  Iedereen doet met de rage mee helaas voor ons onmogelijk dus dit de kans

 5. Oh wat leuk. Onze kinderen hebben hier nog niets van. Ze zouden er heel erg blij mee zijn, dus ik maak graag kans.

 6. Mijn dochter is dol op dit soort speelgoed. Hatchimals, LOL surprise ballen, squeezies in verrassingsverpakking. Ze is er allemaal even dol op. Doe dus graag voor haar mee.

 7. Super cute 😍 ik had ze nog nooit gezien. Wel mn lieve nichtje dr over gehoord. Dus ik duim mee voor haar ❤️❤️🤞🏻

 8. Oh my god, so cute!! (zou mijn dochter van 8 zeggen). Rara wat voor filmpjes kijkt ze op Youtube 🙂 . Allebei mijn dochters vinden ze ontzettend leuk, dus ik doe graag mee.

 9. Deze blijven leuk. ik kende ze, tot sinterklaas, nog niet. nu wel en de kinderen vonden het geweldig dus ik doe graag mee. ik volg uiteraard via fb. liefs melissa

 10. Echt leuk voor mijn kleindochter.
  Daar is ze vast heel blij mee.
  Ik heb geen Instagram, Twitter en Facebook, maar heb geloved en geliked op Bloglovin.
  Hopelijk is dat ook voldoende.
  Graag doe ik mee.

 11. Wat een leuke actie! Mijn dochter zit helemaal te stuiteren naast me…meedoen mama! Dus bij deze, ik maak graag kans.

 12. Ik maak graag kans op zo’n leuke Hatchimal! Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie, op je bericht gereageerd, geliked en gedeeld), Twitter (@Glambertgirl77) en Instagram (Truusje26).

 13. Ooh, hier zal onze grote meid superblij van worden mochten we winnen. Leuke vriendjes om haar fantasie op los te laten gaan

 14. Wat een leuk ei en wat zit er een schattig beestje in. Echt iets voor mn nichtjes Evi van 3 en Alyssa van 5.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.