WIN #6 | Een hangmat of hangstoel van Tropilex

Zo aan het begin van het nieuwe jaar vind ik het heerlijk om vooruit te kijken. Het is voor mijn gevoel ook al wel weer lang genoeg koud en donker geweest en ik verlang naar de zomer.. Het heerlijke warme weer, genieten in de tuin of op vakantie.. Heb jij dat ook? Dan heb ik misschien wel de perfecte winactie voor je vandaag!

Een hangmat of hangstoel van Tropilex

happy-new-blog-year

 

In deze 6e winactie van mijn Happy New Blog Year WINWEEK mag ik een heerlijk relaxte hangmat of hangstoel van Tropilex weggeven, inclusief de bijbehorende ophangset!

Hangmat Tropilex

Zie jij jezelf al hangen in zo’n heerlijke hangmat? Je hoeft er niet eens meer de deur voor uit, hij kan zomaar bij jou in de tuin hangen!

Hangstoel Tropilex

Of ga je liever voor een hangstoel?
Dit was echt een hot item op de camping vorig jaar! Ik heb meerdere vakantiegangers gezien die hun hangstoel bij zich hadden. Heel praktisch ook, want je hoeft hem maar aan één punt op te hangen in plaats van twee bij een hangmat! Zie je jezelf al hangen? Heerlijk met een boekje erbij.. Ik denk dat het heel verleidelijk is om even je ogen te sluiten haha.

De winactie bestaat uit een hangmat of hangstoel van Tropilex naar keuze inclusief bijbehorende ophangset. Een complete set om direct te kunnen beginnen met relaxen, wat sowieso gelijk een mooi voornemen voor het nieuwe jaar is 😉

 

Voor ieder wat wils

Smaak is heel persoonlijk en gelukkig komen de Tropilex hangmatten en hangstoelen in diverse vrolijke kleurcombinaties. Er is dus voor ieder wat wils! Kijk even op  www.dehangmat.nl/tropilex/ om jouw perfecte match te vinden!

Ga je liever voor een wat neutraler kleurtje, dat kan ook:

grenada_natura_ha115

Hier krijg je toch spontaan een vakantiegevoel van! Denk er een paar mooie palmbomen bij en een mooi wit zandstrand…

 

Mijn favoriet

Mijn favoriet is deze hangstoel voor op kampeervakantie.

Hangstoel Tropilex

Ik vind de kleurtjes super fris en als je ziet hoe klein ze opgevouwen kunnen worden.. Dat past echt makkelijk bij de bagage, ook als je met een tent kampeert!

 

Win een hangmat of hangstoel van Tropilex inclusief ophangset

Hoe maak je kans?

Er moet heel weinig en er mag heel veel!

Wat je moet doen:

 • Laat in een reactie hieronder weten of je voor een hangmat óf een hangstoel van Tropilex gaat
 • Like de Facebookpagina van MetMirjam
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook

 

Wat mag je doen:
Niet verplicht maar ik waardeer het enorm

 • Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Twitter en / of Instagram
 • Deel de winacties op social media
 • Tag je vrienden / familieleden / kennissen om ook mee te doen

Alle winacties lopen tot en met 11 januari 2017. Op vrijdag 13 januari maak ik alle winnaars bekend.

 

Tot morgen, voor weer een nieuwe winactie!

Ga jij voor een hangmat of een hangstoel van Tropilex?
Reacties lees ik graag!

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

Deze winactie is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

60 comments on “WIN #6 | Een hangmat of hangstoel van Tropilex

 1. Ik was net een beetje in winterstemming na de sneeuw gisteren, maar kijk nu uit naar een hopelijk warm voorjaar en niet te hete zomer na het zien van de hangmatten! Zo’n hangstoel lijkt me erg praktisch en heerlijk ontspannen, dus die zou ik wel graag willen winnen. 🙂

 2. Wow hangschommelstoel voor mijn 3 kinderen zooo ontspannend zo relaxen en genieten tot moment eigen ontspanning voor het heel gezin van mijn met 5e ik zou dolgraag willen winnen

 3. Ik doe heel graag mee voor een hangmat! Dat lijkt me echt het ultieme relaxen in de tuin. Een fijn boek erbij en genieten maar! Heerlijk! Ook de mannen hier in huis zien dat wel zitten haha. Wat een vrolijke kleurtjes zie ik op de site, echt super leuk! Daar krijg je toch gelijk een zomers gevoel van…genieten met een hoofdletter G!

 4. Goedemorgen,
  Wat een leuke actie. Ik houd van de seizoenen. En kan de winter ook waarderen. Maar met het zien van deze mooie hangstoel kan ik ook al uitkijken naar mooie lente en zomerse dagen. We zijn verhuisd en hebben nu een mooie tuin. Heerlijk even me-time in de stoel ik zie het al voor me. Ik doe graag mee.

 5. Ooohhhh ik ga graag voor een hangstoel coor op de camling in frankrijk waar we elk jaar heen gaan!! Ik zie het nu al voor me.

 6. Ik kies voor een hangstoel, die kan ‘s winters op zolder hangen voor de kids en zomers lekker buiten onder het afdakje bij de schuur, onze enige schaduwplek!
  Nu maar duimen…..
  Gelukkig nieuwjaar en groeten, Grete Karina

 7. Een hangstoel lijkt me fijn; we kamperen nog met de tent, (beiden >67 jaar) en dan is een tijdje relaxed zitten heerlijk!

 8. Ik kom hier helemaal van in tropische sferen.
  De Trinidad Izmir Hangstoel is ook mijn favoriet, lekkere vrolijke kleurtjes.

 9. Aah ik kwam net op je blog via Blog Society en ik kan het toch niet laten om mee te doen met deze geweldige winactie! Ik heb toevallig nog haken in mijn plafond zitten waar ik ooit zo’n hangstoel had hangen, toen was mijn kamer nog groen en de hangstoel ook. Ik heb hem uiteindelijk weggegeven maar zo’n crème hangstoel zou perfect passen in mijn kamer! Ik heb je pagina geliked op Facebook want dat deed ik nog niet en ook het bericht geliked natuurlijk. 🙂

 10. Gefeliciteerd met het een jarig bestaan van je Mama lifestyle blog! Deze actie zou je bijna doen vergeten dat we midden in de winter zitten! Ik loot echt heel graag mee voor een hangstoel, fingers crossed!

 11. Wat een geweldige actie! Wij maken graag kans op een hangmat. Hier kan ik dan een mooi relaxplekje van maken voor mijn oudste dochter van 6. Na een lange schooldag merk ik dat ze graag even een momentje voor zichzelf heeft. Ik zag laatst bij iemand op Facebook dat ze een hangmat om/onder de keukentafel had gehangen om zo een “nestje” te maken. Dit zou mij geweldig lijken voor onze dochter.

 12. Ik zie mezelf helemaal tot rust komen in een hangstoel, namelijk de ‘Bermuda’ hangstoel aragon van Tropilex. Ik heb er al een mooi plekje voor bedacht. In de achterkamer schijnt altijd heerlijk de zon en in de winter wordt het daar lekker warm. Ik ga dan lekker lezen in de Tropilex stoel. Dan kom ik helemaal tot rust!

 13. Graag maak ik kans op zo’n gave hangstoel. Inderdaad ideaal voor op vakantie, maar ook super leuk voor op de nieuwe slaapkamer van onze dochter. Dubbele functie dus 😀

 14. Wij gaan voor de hangstoel. Perfect voor straks, in ons nieuwe huis, op de kinderkamer (en stiekem gaan wij er ook even gebruik van maken 😄)

 15. Lijkt me heerlijk zo’n hangstoel, ook voor de kinderen! Kan niet wachten op de zomer! Heb ook voor in huis al een mooi plekje bedacht.

 16. Wat een leukerds zeg 🙂 Ik doe graag mee voor de hangmat! mijn vriend en ik hebben net een huis gekocht en kunnen er voor de zomer in. We hebben een tuin op het zuiden, dus ik zie mezelf al heeeerlijk liggen in de hangmat met een lekker zonnetje en drankje in mijn hand! Kom maar op!!!

 17. O deze hangstoel zou ons prinsesje echt geweldig vinden 😍 Net alle oude, te kleine, stoeltjes opgeruimd, dus deze zou geweldig zijn. Zeker nu haar trampoline in de tuin ook stuk is, zou dit een geweldige verrassing voor haar zijn om haar eigen oase in de tuin te creëeren. Wij gaan duimen 🍀🍀😬

 18. Op Aruba in de veranda hebben mijn ouders een hangstoel, ik doe dus graag mee voor een hangstoel. Oogjes dicht en ik ben weer thuis. Heerlijk

 19. Twee jaar geleden is onze schommelbank kapot gegaan. En daar baal ik van want het was zo’n fijn plekje. Ik zou heel graag de hangstoel willen winnen.

 20. Wat een gave winactie, nu we onlangs verhuisd zijn weet ik wel een mooi plekje voor zo’n hangstoel en jouw favoriet is ook zeker weten mijn favoriet! liefs melissa (ps uiteraard volg/like ik via fb)

 21. Ik vind de hangstoel zo leuk, lijk me heerlijk om te ontspannen in z’n mooie hangstoel, ik doe graag mee met deze winactie !!.

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

 22. Vaak ben ik aan ‘t dromen, over een tuin vol palmbomen. Met een grote hangmat ertussen, om bij te komen van alle klussen.
  Een gouden zon beschijnt m’n vel. Door de schaduw is ‘ie niet te fel. Ik ben al bijna ingedut, totdat ik wakker wordt geschud.
  Terug in de dagelijkse realiteit. Helaas, die palmbomen zijn geen feit! Deze prijs brengt me in tropische sferen. En ik hoef niet eens te emigreren! Daarom hoop ik dat we de hangmat winnen, dan kan straks de zonnige zomer gaan beginnen….

 23. Wat een gave actie! Van harte gefeliciteerd met het eenjarig bestaan van je Mama Lifestyle blog!
  Zo leuk om mee te doen voor de hangstoel voor mijn kleinkinderen en vooral voor mijn kleinkind dat zoveel moet rusten en dat maar het beste kan doen in een vrolijke en fijne omgeving.Met deze hangstoel kom je vanzelf in een vrolijke stemming en lijkt de wereld net een tikje liever en mooier! Dank je wel

 24. Het lijkt mij heerlijk om op de plaats van de schommel voor de verandering de Trinidad Orient Hangstoel op te hangen! Lekker relaxen in de achtertuin en hij kan ook mee op kampeervakantie, dan hangen we hem aan een boom.

 25. Hai! Leuk leuk leuk! Ik ga voor zo’n fijne kleurrijke hangstoel, past precies op mijn mini-binnenplaatsje, gezellig met uk en straks uk 2 op schoot, dat wordt genieten! Of alleen met een boek en het zonnetje op mijn bolletje, ook genieten! Ik like je FB-page en heb het bericht een dikke like gegeven. Fijne avond! Groetjes, Corinne.

 26. Ook deze winactie ziet er geweldig uit!! Lijkt me heerlijk voor op de kamer van onze pleegzoon zo’n schommel/hangstoel! Bij de speeltherapie hangt zo’n stoel in de wachtkamer en hij gaat daar altijd meteen op zitten, dus bij deze ga ik éxtra duimen!!! 😀

 27. Wat gaaf zeg! Ik verlang ook al weer naar de zomer! Ik heb nu een tuintje en daar zou ik heel graag een hangmat in willen. Het geeft zoveel sfeer! En ik zie mijzelf er al helemaal in liggen en wegdromen in het zonnetje. Voor de hangmat zou ik voor een neutrale kleur gaan.
  He… rust….
  Oogjes dicht…
  En dromen maar…

 28. Hai Mirjam.
  Zou heel graag een tropilex naturelkleurige hangmat winnen om ook in de winter (wanneer de enige plek waar de zon nog binnenvalt, de zolder is) lekker te kunnen genieten van een soort van vakantiegevoel. Vroeger ging ik altijd in de winter op reis naar een zonnig oord namelijk maar door omstandigheden heb ik al jaren niet op vakantie gekund. Zou graag op zolder mijn eigen vakantie oord inrichten met groene planten en herinneringen van reizen aan de muur. De hangmat zou het helemaal afmaken 🙂
  Geliked of FB natuurlijk en toegevoegd op twitter.

 29. Geweldig! Ik doe heel graag mee voor een hangmat! Heerlijk op de camping maar ook om in onze tuin heerlijk te relaxen tijdens de weekenden en zomeravonden! Ik zie het al helemaal voor me! 😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.