WINNEN | Een Goedgemerkt Back2School XL pakket – winnaar bekend

De vakantie is nog maar net begonnen, maar voor je het weet is het al weer zo ver dat de kinderen naar school moeten. Hier willen we natuurlijk nog helemaal niet aan denken, maar hoe handig is het om nu al voorbereid te zijn! Ik mag een Goedgemerkt Back2School XL pakket weggeven, zo heb je de labels voor alle schoolspullen vast in huis en ben je nu al goed voorbereid.

 

De labels van Goedgemerkt

Goedgemerkt Back2School peuterspeelzaal

Wij hebben zelf ook labels van Goedgemerkt, hier schreef ik al eerder over toen Fiene naar de peuterspeelzaal ging (blog: Goedgemerkt en voorbereid naar de peuterspeelzaal!). Ze zijn ontzettend handig, want zo nu is het goed zichtbaar welke spullen en jas(jes) van haar zijn. Dat scheelt ook zoeken voor de juffen met al die peuters die zelf ook twijfelen welk spijkerjasje nu eigenlijk van hen is.

Vooral de plakgemak kledingstickers zijn bij ons goed in gebruik genomen. Ik ben zo’n moeder die op het laatste moment besluit welk jasje of vestje Fiene aan krijgt en er dan achterkomt dat haar naam daar nog niet in staat. Super handig om dan een kant en klare sticker klaar te hebben liggen met haar naam, die ook nog eens perfect blijft zitten in de was.

De labels zijn heel gemakkelijk zelf te ontwerpen. Je kiest namelijk zelf de tekst, tekstgrootte, kleur en het lettertype. Het ‘GoedgeMERKTje’ wat je aan het label kunt toevoegen helpt kleine kinderen hun eigen spulletjes te herkennen, zonder te hoeven lezen.

 

Goedgemerkt Back2School XL pakket

Nieuw schooljaar, nieuwe spullen en nieuwe kleding. Om niks kwijt te raken is het erg handig om alles te merken met het de gepersonaliseerde labels van Goedgemerkt.

Het Back2School XL pakket bestaat uit allerlei verschillende soorten labels:

 • 30 kleine plaklabels voor op flesjes, bekers, broodtrommels en speelgoed (vaatwasser en magnetron veilig)
 • 30 instrijklabels om kleding en ander textiel te merken
 • 18 plakgemak kledingstickers, handig wanneer je geen tijd hebt om in te strijken en voor op regenkleding
 • 20 Schoenlabels
 • 1 Tassenhanger
 • Duidelijke gebruiksaanwijzingen

 

Winactie

Goedgemerkt Back2School

Ik mag een Goedgemerkt Back2School XL pakket weggeven! Een pakket wat overigens ook heel erg geschikt is om allerlei spullen voor de grote vakantie te merken, denk aan bikini’s, zwembroeken en badlakens, maar ook zwembandjes, snorkels en duikbrillen zijn in een handomdraai gemerkt!

 

Hoe doe je mee?

 • Laat in een reactie hieronder weten voor wie het Goedgemerkt Back2School XL pakket zou willen winnen
 • Volg MetMirjam op Facebook
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook


Daarnaast zou ik het enorm waarderen (niet verplicht) als:

 • je me ook volgt op Twitter en / of Instagram
 • de winactie deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doen

 

De winactie is tot een einde gekomen en ik heb een winnaar geloot. De winnaar is:

Hanneke

Gefeliciteerd! Jij kunt je spullen binnenkort gaan merken met behulp van het Back2School XL pakket!!
Hanneke krijgt ook persoonlijk bericht.

 

Hoe merk jij de spullen en kleding van je kindje altijd?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

44 comments on “WINNEN | Een Goedgemerkt Back2School XL pakket – winnaar bekend

 1. Ik zou het graag willen winnen voor mijn dochtertje Ayesha (6). Ze wisselt dit jaar weer van school ivm verhuizing. Vorig jaar moest ze ook al wisselen ivm ander werk. Ze doet het zo goed en wij zijn zo trots op haar, dat ik haar graag met dit pakket zou verrassen.

 2. Oohh dit is echt super voor mijn kleuterdochter!!
  Inderdaad al die spullen die steeds overal mee naar toe moeten; hou dan maar eens bij wat nou eigenlijk van haar is… Dit labelpakket zou dan zo handig zijn!!
  Ik doe graag mee hoor; deel en tag ook nog wel even want er zijn vast meer van mijn mama vriendinnen voor wie dit een uitkomst is!

 3. Wow, ik zie gisteren nog: ‘ik moet echt voor Elin naamstickers gaan bestellen’. Maar winnen is natuurlijk ook prima.
  Elin gaat na de vakantie voor de allereerste keer naar school en toen ze gisteren een broodtrommeltje mocht uitzoeken bedacht ik ook dat naamstickers wel heel handig zou zijn.

  Tot nu toe heb ik voor op het KDV nauwelijks wat van naam voorzien, en dat ging natuurlijk wel eens mis. Maar nu koos ze voor een trommeltje van Frozen en ik denk dat er vast meer meisjes zullen zijn die Frozen-fan zijn!
  Dus ik doe erg graag mee met deze winactie!
  Marieke Flikweert onlangs geplaatst…In The Picture: Hubelino Leren TellenMy Profile

 4. Wat een super actie. Na 5 jaar ben ik door de stickers van mijn zoon heen dus voor hem zou ik graag nieuwe willen voor komend schooljaar

 5. Wat een super actie! Ik Had al gedacht aan zo’n setje voor mijn dochter die in Augustus naar de peuterspeelzaal mag. Ze kijkt er heel erg naar uit en met zo’n set Is ze helemaal voorbereid. Veel mooier dan overal met pen haar naam op labels en in haar tas te schrijven. Ik doe dus graag mee.

  Fijne vakantie vast!

 6. Mirjam, ik doe graag mee!
  Ik ben een redelijk kritisch in winacties, maar deze winactie is naast leuk ook nog eens praktisch want ik ben een paranoia nerd als het op spullen aankomt.
  Ik zou dan ook graag dit pakket willen winnen voor mijn zoon Ryan. Hij gaat na de zomervakantie naar groep 2 en ik heb dit jaar gemerkt dat niet gemerkt is meer zenuwen om de spullen die hij meeneemt.
  Daarnaast vind ik het ook handig voor de zwemles!
  Christa onlangs geplaatst…Review : mooie haarbandjes!My Profile

 7. Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn dochter. Ze mag volgend schooljaar jaar de basisschool dus helemaal nieuw en spannend allemaal. Ik mag me dus gaan onderdompelen in de dingen die daar voor nodig zijn en dan is dit een reuze handige toevoeging!
  Nicole onlangs geplaatst…Maand update | Evy 7 maandenMy Profile

 8. Voor mijn tweede kindje waarvan ik morgen uitgeteld ben heb ik nog eeN pakketje nodig voor het kinderdag verblijf.
  Inderdaad de plakgemak stickers zijn ideaal, voor als zoonlief weer een knuffel mee neemt! Nog nooit een knuffel kwijtgeraakt!!

 9. Wat een mooie actie! Doe graag mee voor mijn dochter die steeds van alles kwijt raakt. Afgelopen jaar al 2 nieuwe drinkbekers, broodtrommel, rugzak en een paar nieuwe gymschoenen moeten kopen. Dan heb ik het nog niet eens over de shirtjes die ze bij gym vergeten is in haar tas te doen. Met deze labels weet dan ook gelijk iedereen dat het spullen van Madelief zijn mochten ze het vinden of per abuis mee genomen hebben. Zou geweldig zijn als we ons kunnen bewapenen voor het nieuwe schooljaar 😀

 10. Handig!! Ik zou ze aan mijn vriend geven voor zijn dochtertje van 5. Haar ouders zijn niet meer samen, dus het is vaak een gepuzzel als de andere ouder haar komt ophalen als er weer eens nieuwe spullen gekocht worden. Super oplossing om alles te stickeren, raken we niks meer kwijt en krijgen we geen verkeerde spulletjes mee naar huis 😆

 11. Super handig! Ik zou het gebruiken voor ons dochtertje Liselotte die nu nog t/m mei naar de peuterspeelzaal gaat ❤️

 12. Dit vind ik echt een superleuke winactie! Mijn dochter is net een paar keer naar de peuterspeelzaal geweest. En daar moet ik alles nog voor labelen. De beker, tasje, jasje, schoenen etc moeten.er nog van worden voorzien. Nu het vakantie is wilde ik ze gaan bestellen, dus deze winactie komt als geroepen! Ik doe mee!! Ik volg je overal ( behalve op Facebook, dat heb ik niet). Maar ik ga het delen op Twitter en Instagram 🙂
  Lisette onlangs geplaatst…Waarom ik koos voor de Tefal ActifryMy Profile

 13. Wauw wat een mooi pakket hebben ze daar! Ik doe graag mee voor mijn kindje, maar dan eerder als ‘naar de creche-pakket’ want ook daar zijn naampjes heel belangrijk om niets kwijt te geraken! 😉

 14. Erg handig lijkt me dat. Ik schrijf nu de naam er met stift op en elke keer denk ik dat ik toch eens van die stickers moet bestellen … Winnen zou helemaal top zijn want dan komen ze er ook echt. Extra leuk hij kan mee helpen kiezen wat voor een plaatje er op mag komen.

 15. Hoi Mirjam, tot nu toe heb ik altijd met pen of stift zijn naam ergens op gezet. Maar stickers zijn veel sierlijker, zoals je dat beschrijft, met kleur en een plaatje erop. Dat zou ik daarom graag winnen voor onze peuter. Het worden steeds meer dingen waar zijn naam in moet.

 16. Wat een fijn pakket! Daar zouden we heel graag het nieuwe schooljaar mee starten! Met twee kindjes op de basisschool is er toch regelmatig iets zoek, een naam erop scheelt dan zoveel!

 17. Wat een tof pakketje! Ik zou het graag willen winnen voor mijn jongste zoontje Benjamin die na de vakantie naar school mag. Hij is nu al aan het wennen en vindt het te gek! Dit pakketje zou het helemaal afmaken.

 18. Super voor mijn drie kinderen die regelmatig iets kwijtraken. Hiermee komen de spulletjes hopelijk sneller terug!

 19. Mijn dochter Anna van 5 gaat na de zomervakantie naar een andere, veel grotere, school. Het zou heel handig zijn als we dan haar schoolspullen kunnen labelen.
  Ik doe dus graag mee.

 20. Super leuke en handige winactie wij hebben ook zon pakket voor me zoon toen besteld toen die na de peuterspeelzaal ging maar ja nu is die 5 jaar oud en zijn we zo goed als door de stickers heen maar door die stickers kreeg hij wel steeds zijn gym kleren terug als een andere kleuter per ongeluk iets van hem had mee genomen zo hebben we ook een hele poos een tshirt kwijt gehad en bleek een andere kleuter hem te hadden al geloofde de ouders het eerst niet tot de juf liet zien dat er een sticker met mijn zoon zijn naam op de label zat me zoon helemaal blij en we kregen nog een excuses van de ouders dus ja we doen super graag mee voor zon prachtig pakket zo dat me zoon zonder gedoe zijn kleren weer terug krijgt 😁

 21. Ik zou het graag willen winnen voor mijn dochtertje Hanne. Voor mijn zoon heb ik al zo’n pakketje gekocht. Maar voor mijn dochter zou ik mij dit nog eens moeten aanschaffen.
  Het is echt wel handig als ze naar school gaan. Soms vergeet ik een kledingstuk te labelen van mijn zoon en dan vergeet hij dat natuurlijk op school en dan kan de zoektocht beginnen ;-).

 22. Ja leuk! En handig mijn dochtertje gaat na de zomervakantie ook naar de basisschool en hebben een continue rooster dus heel handig om de bakjes en bekers te merken met haar naam!

 23. Leuk en handig..! Doe graag mee voor mijn dochter Sterre…! Zij gaat na de zomer voor t eerst naar school en hier had ik wat labelen nog niet bij stilgestaan ☺️

 24. Ik zou dit pakket graag winnen voor mijn dochter Lotte die na de zomer ook naar de basisschool mag. Haar zus heeft al labels van goedgemerkt voor op haar bekers, trommels etc en regelmatig worden de spullen van Lotte gelabeld met de naam van haar zus. Daar moet maar eens verandering in komen😉

 25. Ik zou dit pakket graag winnen voor mijn dochter Lotte die na de zomer ook naar de basisschool mag. Haar zus heeft al labels van goedgemerkt voor op haar bekers, trommels etc en regelmatig worden de spullen van Lotte gelabeld met de naam van haar zus. Daar moet maar eens verandering in komen.

 26. Erg leuke actie! Gebruik de stickers van GoedGemerkt al vanaf de geboorte van onze oudste (dus al ruim 8 jaar). Superhandig, die dingen. En laat ik nu net weer nieuwe aanvoer nodig hebben! Dus, voor onze jongens Samuel en Noah (laat er tegenwoordig meestal de achternaam op zetten, al dan niet met telefoonummer, plak ik ook nooit meer de verkeerde naam ergens op ;-).
  Nicole onlangs geplaatst…Kruidig Chai-BananenbroodMy Profile

 27. Gaaf. Dit pakket zou ons mega van pas komen als straks onze volgende dame naar school gaat. Bij onze kids op school willen ze graag dat alles gestickerd en gelabelt word dus dat is wel even werk en kosten. Zou dus heel goed van pas komen!

 28. Op de valreep doe ik nog graag mee 🙂 Ik maak graag kans op dit pakket voor mijn dochter. Nu ze naar groep 4 gaat, kunnen we haar spullen natuurlijk niet meer labelen met Woezel & Pip stickers…

 29. Geen overbodige luxe! Ik doe graag mee voor onze dochter die na de zomervakantie gaat starten bij kleuterschool.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.