WIN | Een persoonlijke Video van Sint

Volgende week is het weer feest in het land, want dan komt de stoomboot van Sinterklaas en zijn Pieten weer aan! Een ontzettend leuke en ook een beetje spannende tijd voor kinderen. Een tijd vol magie en cadeautjes. En wat het nóg magischer maakt, is een persoonlijke Video van Sint. Wij zijn al jaren fan en ook dit jaar mag ik weer iemand blij maken met een eigen exemplaar!

 

Persoonlijke Video van Sint

 

Sinterklaasfeest

Het Sinterklaasfeest wordt elk jaar weer leuker voor Fiene. Ze is er al een paar weken heel erg mee bezig en telt de dagen af tot de stoomboot in Nederland aankomt. Het idee van feestjes en natuurlijk cadeautjes vindt ze zó leuk! ‘Weet Sinterklaas dan wel hoe ik heet en waar ik woon?’ ‘Krijg ik dan weer zoveel kruidnoten van de Pieten?’ – ze heeft er echt zin in!

Wij bestellen de Video van Sint al een paar jaar en de laatste tijd vraagt Fiene dan ook steeds om de DVD’s weer even te bekijken. Ze glundert zodra Sinterklaas tegen haar en haar neef en nicht begint te praten alsof ze het weer voor het eerst hoort en hoopt dat Sinterklaas ook dit jaar weer iets tegen haar wil zeggen.

 

Video van Sint Jubileum Editie

Ze weet het nog niet, maar ook dit jaar zal er bij ons weer een Video van Sint op de mat vallen. Dit jaar leert Danspiet de kinderen hippe danspasjes op vrolijke muziek. Omdat Video van Sint dit jaar 10 jaar bestaat, is er nu een speciale Jubileum Editie met een vleugje Magie. Kunnen de Pieten wel goed toveren?

Er kunnen 3 foto’s of afbeeldingen worden geplaatst:

 • Foto (per persoon) in het grote boek.
 • Een algemene foto in de stal (bijvoorbeeld een huisdier, gezinsfoto, etc.)
 • Een algemene foto of tekening voor de goocheltruc (bijvoorbeeld een huisdier, gezinsfoto, etc.)

 

Persoonlijke Video van Sint

 

Je kunt kiezen uit 4 onderwerpen, waarvan 2 optioneel en je kunt in totaal 8 personen in 1 Video van Sint opnemen. Naast alle andere opties is er ook een keuze in hoe jij je Video van Sint wilt ontvangen. Er is keuze uit 3 opties; Download, Compleet (dvd+download met veel extra’s) en DVD.

Ga je voor zwarte Pieten? Of zie je liever de roetveeg variant? Je kunt zelf kiezen welke versie jij wilt ontvangen.

Wij verzinnen ieder jaar een andere plek om de cadeautjes te verstoppen, want de kinderen checken altijd de plaatsen waar ze eerder lagen. Het leuke aan de Video van Sint is dat je Sinterklaas de plek kunt laten vertellen!

 

Win jouw persoonlijke Video van Sint

Ik vind het helemaal leuk dat ik ook dit jaar weer een persoonlijke Video van Sint mag weggeven. Ik weet zelf hoe geweldig het is voor kinderen, dus hoe leuk om dit te kunnen delen!

Persoonlijke Video van Sint

Hoe doe je mee?

 • Laat in een reactie hieronder dat je meedoet en doe dit met een geldig e-mailadres
 • Like de Facebookpagina van MetMirjam
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook


Daarnaast zou ik het enorm waarderen (niet verplicht) als je:

 • me ook volgt op Twitter en / of Instagram
 • de winactie deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doen

De winactie loopt tot en met vrijdag 16 november.

 


De winnaar is bekend! Degene die een eigen persoonlijke Video van Sint mag maken is:

 • Petra de Mooij

Van harte gefeliciteerd! Jullie hebben vast een gewelde pakjesavond!
Petra krijgt ook persoonlijk bericht.


 

Heb jij al eens eerder een Video van Sint besteld?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

36 comments on “WIN | Een persoonlijke Video van Sint

 1. Ik waag heel graag een kansje! Zou te gek zijn voor de mannen hier in huis. En ik ben zelf natuurlijk ook enorm fan van sinterklaas 😊

 2. die o zo magische tijd is alweer bijna aangebroken en onze meisjes Faye en Noa zouden hun ogen uitkijken als sinterklaas hun naam opnoemt op tv 😀🍀🍀

 3. Ik waag heel graag een kansje! Mijn zoontjes hebben een moeilijke tijd gehad, en nog, door de ziekte va opa en afgelopen week zijn overlijden. Ze kunnen wel iets positiefs gebruiken. En wat is nu leuker dan een persoonlijke boodschap van een hele grote kindervriend!

 4. Ik waag graag een kansje! Mijn zoontjes hebben een moeilijke tijd gehad, en nog. Eerst vanwege de ziekte van opa en deze week zijn overlijden. Ze kunnen wel iets positiefs gebruiken. En wat is nou fijner dan een boodschap van de grote kindervriend Sinterklaas

 5. Jaaaa, lijkt me echt zooo leuk. En dit jaar helemaal. Dit jaar vieren we sint weer eens lekker ouderwets met alle neefjes en nichtjes. Dus hoe leuk zou dit nou toch eens zijn. We gaan duimen hoor.

 6. Ik maak graag kans. Heel erg leuk toch als je geen Pieten of Sinterklaas op pakjesavond laat langskomen, dat je de kinderen wel met een persoonlijk video kunt verrassen.

 7. Ik denk dat mijn kleinkinderen het geweldig zouden vinden om een persoonlijke boodschap van de Sint te krijgen.
  De Sint weet alles en het is ook wel goed om even te horen wat ze goed doen en wat ze kunnen verbeteren .
  Ikzelf heb nog nooit een videoboodschap besteld, daarom waag ik nu een kansje.
  In ons dorp komt de Sint met zwarte pieten en daar ben ik het helemaal mee eens.
  Dat gekrakeel over die pieten, maakt het Sinterklaasfeest op den duur kapot.
  En dat is natuurlijk zonde van zo’n mooi kinderfeest. Of je nou gekleurd bent of niet, wat maakt het nou uit, we zijn toch allemaal mensen.
  Ik heb twee donkere kinderen en die hebben er nog nooit een probleem van gemaakt. Zij vinden die roet en gekleurde pieten maar gek. Gelukkig bestond dat probleem vroeger niet, toen was het nog heel gewoon en werd er niet gesproken over discriminatie.

 8. Wij doen ieder jaar een video van sint en de kinderen vinden het geweldig! Zou super leuk zijn om ze er dit jaar weer mee te mogen verrassen!!

 9. Dat zou ik echt super gaaf vinden om te winnen en mijn dochters nog meer!! Dus doe graag mee aan deze actie voor mijn meisjes. duim duim…

 10. Ohhh dat zouden de 2 Sint-fans hier in huis geweldig vinden! (oh en ik ben zelf ook groot fan, dus eigenlijk 3 Sint-fans). Sint die het gewoon echt over hun heeft! Lijkt me echt fantastisch om die koppies dan te zien!

  (p.s. ik like ook via facebook, instagram en twitter)

 11. Ik doe heel graag mee omdat mijn zoontje elke dag praat over Sinterklaas en zwarte piet, die uit Spanje komthij denkt dat dat elke dag nu is, hij zit dus vol spanning te wachten op de Sint. Het zou daarom super zij om te mogen winnen❤️❤️❤️🤞

 12. Ik doe heel graag voor de kids om pakjesavond magisch te maken! Het lijkt me erg leuk om die verraste snoetjes te zien. Mijn oudste is er al weken vol van en de jongste krijgt het nu allemaal wat bewuster mee, spannend!

 13. wij hebben de video van Sint al eens eerder besteld. Wat was dat een succes! De spanning op de gezichten van de kids bij het ontvangen van de envelop en dan het moment dat de Sint de namen noemt en ook nog eens iets weet over hen. De dansende en zingende pieten en dan het moment supreme. Waar liggen toch die kado’s 🙂

  ik doe heel graag mee, zodat we dit jaar onze kids, neefjes en nichtje kunnen verrassen met een video van de Sint.

 14. Wij hebben de video van Sint al eens eerder besteld. En wat was dat een succes! De spanning bij het ontvangen van de envelop met de DVD, de Sint die alle namen weet en iets persoonlijks vertelt, de dansende en zingende pieten en het moment supreme; waar liggen toch die kado’s verstopt.

  ik doe heel graag mee voor dit jaar een leuke video van Sint voor de kids. En daarmee gegarandeerd een avond vol spanning op de gezichtjes van de kids.

 15. Lijkt me erg leuk voor mijn dochters en hun nichtjes. Dit zal dan de 1e keer zijn met de dvd en ben erg benieuwd naar de blije gezichten als de Sint veel over hen weet 🙂

 16. Ik doe heel erg graag mee. Mijn oudste dochter maakt Sinterklaas nu heel bewust mee en deze video zou echt super gaaf zijn.

 17. Ik doe graag mee voor mijn 3 jongens!
  Wij hebben nog niet eerder een video van Sint besteld maar ik ben echt reuze nieuwsgierig naar hun reactie wanneer de Sint ze persoonlijk toespreekt 😀 GAAF!!

 18. Lijkt me echt te gek om dit te winnen me zoontje is er helemaal vol van van sint en Piet hij is 6 nu dus hij krijgt het echt mee en hij vind het helemaal te gek dat sint altijd binnen kan komen zonder dat we het merken samen met zijn paard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.