WIN | Een Crate Creature monster

Ken jij de Crate Creature monstertjes van MGA Entertainment al? Er zijn 4 soorten monsters die zijn opgesloten in een krat. Je kunt een monster vrijlaten door zijn krat open te breken met een koevoet. Schrik niet van de vieze geluiden, want voor je het weet laat hij een boer of zelfs een scheet! Wij openden de krat van het snotterige monster Snort Hog en ik mag ook nog een Crate Creature weggeven!

 

Crate Creature

Er zijn vier verschillende Crate Creature monsters verkrijgbaar: Blizz, Pudge, Sizzle en Snort Hog.

Crate creature

Elk monstertje wordt geleverd in een eigen krat met koevoet om hem los te breken. Ze hebben allemaal hun eigen unieke eigenschap én uniek voer, waar ze graag luidruchtig van smikkelen. Je hoort ze kauwen, boeren, scheten laten en ze praten je ook nog eens na.

 

Snort hog

Wij kregen onze eigen krat met sloten eromheen opgestuurd. Zodra Fiene de bovenkant van de krat zag, riep ze heel enthousiast dat daar een heel grappig en vies monster in zou zitten. Ze heeft ze tijdens de reclame op televisie gezien en moet er dan altijd om lachen. Ze was dan ook heel blij dat zij de gelukkige was om er eentje te mogen testen!

Crate creature

Oeh, die tong! Dat alleen is al helemaal geweldig. Fiene trekt eraan en het mannetje begint hard te schreeuwen en te trillen. Dat doet ze niet één, niet twee, niet drie keer… je snapt waar ik heen wil 😉 . Uiteindelijk stel ik voor dat het misschien een leuk idee is om eens te kijken of we hem ook uit zijn krat kunnen breken. Oh ja, dat kan ook nog!

 

Uitbreken

Crate creature

Met uiterste precisie breekt ze eerst het slot en daarna de krat open met de bijgeleverde koevoet, waarna de Snort Hog een stukje uit de krat schiet. We halen de verpakking eraf en in eerste instantie hebben we het idee dat hij het niet doet, want naast het geschreeuw bij het tongtrekken gebeurt er niet zoveel. Ik krijg het harige mannetje in mijn handen gedrukt en kom ik er al snel achter dat hij nog even ‘aan’ gezet moet worden via een knopje op zijn rug haha.

 

Grrr.. Burb.. Pffft

Het wordt ons direct duidelijk waarom Fiene zo gelukkig werd van dit monstertje.. Hij maakt namelijk heel veel vieze geluiden! Laten we eerlijk zijn, er zijn weinig dingen die leuker zijn voor kinderen dan scheten, boeren en ander ‘fout’ gedrag. De naam ‘Snort Hog‘ heeft hij overigens niet voor niets gekregen. Als je achterop zijn hoofd drukt, komt er namelijk groen snot uit zijn neus.

Crate Creature

Een heerlijk, fout, stoer en toch zacht monster dat je ook nog eens na kan praten. Ik denk trouwens dat dit zeker voor jongens een hele leuke tegenhanger is van bijvoorbeeld de Hatchimal of Pomsie, die toch meer schattig zijn. Je kunt het monster steeds weer terug in zijn krat stoppen en hem opnieuw losbreken. Ook de kettingen zijn gewoon opnieuw te gebruiken.

 

Specificaties:

 • Door aan zijn tong te trekken laat je het monster trillen, grappige geluiden maken en krijgt hij gloeiende ogen
 • Gebruik de koevoet om het slot én de krat van je monster open te breken
 • De bewegingssensor in het monster reageert als je hem ondersteboven houdt, kantelt of op zijn rug legt
 • Neem je stem op, zodat je monster je bericht napraat met een monsterstem
 • Elk monster heeft 45+ monstergeluiden
 • Elk monster wordt geleverd met favoriet voer, waarmee je kauwgeluiden ontgrendelt als je het in hun mond stopt
 • De unieke monsterfuncties zorgen ervoor dat elk figuurtje grappige acties kan uitvoeren
 • Inclusief monster, voeraccessoire, slot en ketting, koevoet en herbruikbare krat om je monster in op te bergen

 

Win een Crate Creature

Je hebt het vast al gespot, ik mag ook een Crate Creature weggeven!! Dat zou zomaar een geweldig cadeau in de zak van Sinterklaas kunnen worden!

Crate Creature

Hoe doe je mee?

 • Laat in een reactie hieronder weten voor wie je meedoet en doe dit met een geldig e-mailadres
 • Like de Facebookpagina van MetMirjam
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook


Daarnaast zou ik het enorm waarderen (niet verplicht) als je:

 • me ook volgt op Twitter en / of Instagram
 • de winactie deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doen

De winactie loopt tot en met vrijdag 16 november.

 


Ik heb een winnaar geloot uit de vele deelnemers! De gelukkige is:

Mirthe Berends

Van harte gefeliciteerd!
De winnaar krijgt ook persoonlijk bericht.


 

Welke Crate Creature is jouw favoriet?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

139 comments on “WIN | Een Crate Creature monster

 1. Ik doe heel graag mee voor mij zoon, echt een sint kado! Helemaal fout natuurlijk. Vooral die scheten dat vinden ze natuurlijk helemaal te gek!

 2. Jaaaa over dit vieze beest heeft onze zoon het ook steeds. Super tof voor deze Hulp sint om in de zak te mogen stoppen!! Staat hoog op zijn wensen lijstje dus zeker een dankbaar toetje op 5dec!!

 3. Doe heel graag mee voor onze dochter Vanessa die dit helemaak geweldig lijkt
  Suprise-Blizz of Pudge lijken haar het leukste

 4. Doe heel graag mee voor onze dochter Vanessa die dit helemaal geweldig lijkt
  Suprise-Blizz of Pudge lijken haar het leukste

 5. Ik doe graag mee! Mijn jongens vinden hem ook zo leuk en staat dan ook op het lijstje. De oudste vindt Sizzle stoer, de middelste wil het pizza vriendje pudge en de jongste vindt blizz leuk want die ziet er het liefste uit.

 6. Echt iets voor mijn twee nichtjes die zullen helemaal in een deuk liggen als ze deze zien en ervoor kunnen zorgen.

 7. Wij doen heel graag mee voor dit te gekke monstertje🙈😂 ik denk dat lotus hier heel veel plezier mee zal hebben.

 8. Ze zijn volop te zien in de reclames. Daarom staan ze ook.hoog op het verlanglijstje van mijn zoontje. En ik moet eerlijk toegeven dat ze nog leuk lijken ook.

 9. Hahaha geweldig ding! Dit zou mijn zoontje echt geweldig vinden!
  Dus ik zou mee doen voor Mick!
  (Mijn facebook is gekoppeld aan een oud mail adres, ik weet niet of dat erg is?
  Groetjes Nicole

 10. Ik doe graag mee voor mijn zoon. Dit zal hij uitermate lachwekkend vinden en hij zorgt ook graag. Scheten laten en het woordje ‘kaka’ zijn toch oh zo geweldig! Een hatchimal staat op zijn sintlijst maar dit zal hij nog toffer vinden! Fingers crossed

 11. Oh wat een gaaf ding! Dat zou mijn zoon geweldig vinden, die herken ik wel een beetje in de kleine “vieze” monsters! #duimen

 12. kleinzoon tije gaat dus helemaal uit zijn plaat als de naam van oma hier als winnaar staat, verras hem maar met zo’n prachtig exemplaar #duimenmaar
  favoriet is Crate Creatures Surprise- Blizz

 13. Ooo hahaha dat blije gezichtje! Super leuk hahaha straalt van het scherm af dat dit inderdaad geslaagd speelgoed is!

  Ik doe graag mee voor onze vier koters want ik weet zeker dat ze het allemaal leuk vinden! Twee jongens en twee meiden die hem vast graag bevrijden met de koevoet en aan zijn tong trekken is al een beleving op zich las ik net!

  Wij gaan duimen voor dit super sint cadeau!

 14. Ik doe voor een heel lief meisje mee. Ze is de dochter van een hele goede kennis. Al denk ik dat haar vader er ook veel plezier van zal hebben, want hij is en blijft toch een groot kind😉

 15. Wauw dit is nog eens een leuke actie. Ik denk dat onze mannen (4 stuks) hier heel hard om en mee gaan lachen. Ik doe dus graag mee voor onze kanjers. En doe dan graag mee voor pudge. Die ziet er echt te leuk en stoer uit

 16. Ik doe mee voor mijn dochter die helemaal in trance is als de reclame op tv komt. Dus ik weet zeker dat ze deze hemelaal geweldig zou vinden!

 17. Wat een leuke winactie! Doe heel graag mee voor mijn zoontje Teun. Weet zeker dat hij heel erg veel lol gaat krijgen om dit monstertje. Sizzle is de favoriet en net als Teun een ondeugend grappig monstertje:)

 18. Hahaha , ik waag graag deze kans voor mijn dochtertje Sharona, ze vind deze super schattig, haha ze lijkt er ook op , gekke bekken trekken en net als blizz dol op ijsjes haha

 19. Ja, mij dochter heeft ze ook al voorbij zien komen. En natuurlijk scheten, snotjes die zorgen bij haar ook voor hilariteit 😜. Ze zou heel blij zijn met haar eigen crate creature. En haar grote broer mag er dan vast ook af en toe mee spelen. Met de barbie’s wil hij dat echt niet maar met zo’n leuk monster zeker wel 😀Duimen maar dat de Sint er dit jaar eentje brengt hier 🍀

 20. Mijn kleindochter vind deze geweldig, en ze is dol op verrassingen, dus waagt deze fiere oma haar kans zo haar kleindochter ermee te kunnen verrassen, ideaal voor haar verjaardag die eraan komt ,

 21. Pudge zou ik graag winnen voor me zoontje hij vind ze erg leuk en hef zou een leuk sinterklaas kado wezen waar die erg blij van word.

 22. heel heel graag voor mijn lieve stoere zoontje Ilias. Snort Hog zou meeste in de smaak vallen denk al zien ze er allemaal wel leuk uit

 23. Ik doe mee voor mijn dochter… die heeft zoveel kruisjes gezet in het speelgoedboek, waaronder ook deze en ze ook zo blij word als ze dit op tv ziet😁 ze houd van verrassingen.. open breken, vooral scheetjes, het perfecte cadeau😍 vol verwachting klopt haar hart of dit de sint zal brengen❤ Snort hog is denk zeker haar favoriet. Wij duimen heeel hard🤞🍀

 24. Mijn beide kids hebben een crate creature op hun verlanglijst gezet!! Vooral Pudge is favoriet omdat hij pizza’s eet…Maar eigenlijk zijn alle creatures wel heel leuk en zijn ze blij met alle kleine monsters.

  Ik hoop op een kansje zodat de Sint mijn kids kan verrassen met dit mooie cadeau.

 25. Ik had ze nog helemaal niet eerder gezien, ze zien er erg grappig uit. Ik zie het ook wel voor me dat mijn dochtertje Lisa heel vaak aan de tong gaat trekken, ik doe graag voor haar mee. Welke mijn favoriet is? ik vind Pudge wel leuk, maar geen idee voor welke Lisa zou gaan.

 26. Wat zijn ze superleuk! Onze dochter heeft ze al gezien op TV en vind ze helemaal geweldig. past ook wel een monster met een monstertje 🙂

  Ik zou deze dan ook kado doen aan onze dochter. Haar favorieten zijn Sizzle en Snort, tenminste die staan al op het lijstje .

 27. Daar zouden mijn kindjes erg blij van worden. Ze willen zoveel dat ik een aantal kleine cadeautjes heb gekocht ipv 1 grote. Ze vinden die beesten helemaal geweldig, voornamelijk door het foute gedrag😂 Zou dus graag een kans maken voor mijn kinderen💙💖

  Al weet ik niet of mama er zo blij van wordt🤫

 28. Wat cool! Dit zou echt wat zijn voor mijn dochtertje. Die houdt hier wel van! Kunnen ze met z’n drieën mooi mee spelen, want ik denk dat mijn twee zoontjes dit ook wel erg vermakelijk zullen vinden. Leuke review!

 29. Heel graag doe ik mee voor mijn kleindochter van 5 jaar , maar ik heb geen facebook(privéredenen).
  Heb wel geliked en geloved op Bloglovin en hoop dat dat ook genoeg is om mee te mogen doen.

 30. jaaa, onze Yoeri is helemaal weg van de crate creatures, elke x als de reclame voorbij komt ligt hij weer in een deuk en roept hij dat hij ook zo graag 1 zou willen hebben, dus mama gaat een poging wagen om hem te kunnen verrassen 🍀🍀

 31. onze dochters vinden de reclame helemaal geweldig. Ze willen dolgraag door de sint verrast worden met zo’n monster. Dus ga mijn kans wagen

 32. Dan wil ik heel graag en hopelijk met veel geluk meedoen met deze winactie voor mijn kleindochter Fiene. Ik weet zeker dat zij zo’n Crate Creature-monster superleuk zal vinden en heel veel en lief mee zal spelen.

 33. Helemaal supergaaf! Mijn meisje heeft deze omsingelt in het grote speelgoedboek van intertoys. Voor haar verlanglijstje. Dus duimendraaien. Ik volg ook op onstagram 👍🍀🍀🍀

 34. Mijn zoontje heeft het hier al over sinds hij het voor het eerst op de tv zag!! Helemaal betoverd hebben ze hem.. Ik denk dat hij er echt oprecht heel erg blij mee zou zijn, dus misschien maken we op deze manier wel een kansje!!

 35. Ik kende ze zelf nog niet, maar mijn kleindochter wel hoor , en ja ze staan op haar Sint verlang lijstje , dus het is voor haar dat ik dan ook deze leuke kans waag , 👍😘

 36. Puffie gedaan, vies, monster, boeren, luidruchtig.. dat zijn favoriete woorden van een kleuter. Het kan niet mis gaan. Hij gaat het geweldig vinden en schaterlachen bij al die taferelen. Ik doe graag mee.

 37. Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Faye, die de crate creatures monsters zo grappig vind! Ze ligt bij de reclame steeds helemaal in een deuk bij alle grappige geluiden die ze maken haha! Het uitpakken lijkt me al een feestje op zich! Wat zou ze graag zo’n grappig monstervriendje hebben! 😀

 38. Wat ziet dat er superleuk uit zeg! Ons meisje is ook wel een monstertje hoor haha! Ze zou hier echt veel plezier van hebben zeg🤗🍀 ze is bijna jarig zou een leuk verjaardagskado zijn🎉

 39. Ik doe heel graag mee voor mijn 6 jarige zoontje die dol is op de Crate Creatures! Het zou geweldig zijn om dit monstertje als cadeau in de zak van sinterklaas te doen!

 40. Ik doe heel graag mee voor mijn kleine meid, ik denk dat ze zo’n monster geweldig zou vinden‼️Dus ik ga voor haar duimen👍🍀👍🍀

 41. Ik doe graag mee voor mijn nichtje, omdat zij zelf ook echt een monstertje is! Ik denk dat zij er net zoveel plezier aan zou beleven als jouw Fiene!

 42. Wat geweldig voor mijn kleinzoon Duuk die alle geluiden en bewegingen super interessant vindt. Wat zal hij een hoop lol beleven aan dit monstertje

 43. Ik doe graag mee voor mijn zoontje. Die vind alle geluiden die vies zijn mega-grappig,vooral als hij ze zelf maakt. Een extra vieze-geluiden-monster in huis (naast hijzelf), zou hij dan ook helemaal te gek vinden! Blizz is zijn favoriet, omdat hij die op een yeti vind lijken.
  Daarnaast mag hij over een tijdje hopelijk eindelijk afzwemmen, en dan zou dit natuurlijk wel een superbeloning zijn!

 44. Ha, te gek! Wat een leuk speelgoed!
  Onze kleine man zou dat ook zeker fantastisch vinden 😀
  Wij maken graag kans.

  Fijn weekend verder!

 45. Superleuk!! Ik doe graag mee en volg je via Facebook en Instagram!
  Ga vooral door met deze leuke acties! Ik ben fan hoor en blijf je zeker volgen!!

 46. Wat ontzettend leuk voor mijn kleinzoon van 4 die altijd roept dat hij een monster is. Dan heeft hij een monster om mee te spelen en te knuffelen en… omdat hij altijd medicijnen moet slikken en injecties krijgt en dan rare geluiden maakt zou het heerlijk zijn als het monster dat ook moet. Alles lijkt dan lichter en vrolijker met deze schattige en vrolijke monstertjes.

 47. Mijn zoontje, soms zelf ook een monstertje, zag dit laatst en zei dat hij dit ook graag wil hebben. Deze kans kan ik natuurlijk niet laten lopen. Hij zal zijn nieuwe vriendje graag bevrijden, het proberen waard lijkt me!

 48. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Lynn. Die is ook al helemaal gek op de reclame, als ze “the real deal” zou krijgen zou ze helemaal doordraaien!!!

 49. Sinds mijn dochter de reclame op tv zag zegt ze al dat ze die echt zeker weten op haar verlanglijstje gaat zetten. Snort Hog vind ze de allerleukste, want die is gek maar toch ook wel schattig.

 50. Jaaaaaaaaaaaa!! Dit is echt superleuk zeg MetMirjam <3 <3 wat een WAANZINNIG leuke Crate Creature monster gaan jullie weggeven, WAUW 🙂 Ohhhhhh ik wil natuurlijk hééééééééééél graag winnen voor dochterlief <3 Ohhh ze gaat 'm echt helemaal GEWELDIG vinden, weet ik zeker! Gegarandeerd urenlang speelplezier.. vind ze eigenlijk allemaal wel leuk 🙂 Dit zou echt "het" perfecte cadeau zijn voor 5 dec. 🎁😍 super SPANNEND! Hopelijk mag ik m'n meisje onwijs verrassen… MAAK ME GEK! Ik ben helemaal ENTHOUSIAST 😍😍😍😍😍 FINGERS CROSSED, liefs Nathalie :* 🍀🍀🍀 #duimen #hopen

 51. Dit is echt helemaal TOP zeg MetMirjam !!! (y) Wat een te gekke prijs gaan jullie weggeven, WOW! Je zou ‘t maar mogen winnen 😀 Ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op deze fantastische Crate Creature Monster voor mijn kleine meid <3 Die gaat ze echt helemaal geweldig vinden, weet ik zeker <3 kom maar op 😀 !!! te gek…. ik doe mee, spannend! nu maar heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel hard duimen en hopen.. #wienietwaagtwienietwint

 52. Pudge <3 …voor het dochtertje van mijn broer .
  Mijn lieve nichtje .
  Die zit nu op een leeftijd dat poepjes en boeren nog om te gieren is 😀 …
  Vind het zelf ook erg grappig moet ik zeggen ..ha..ha

 53. Oh wauw MetMirjam wat gaaf deze Crate Creatures :-D! Ik ben dol enthousiast na het lezen van je blog. Mijn zoontje is ook helemaal enthousiast sinds hij een filmpje van de Crate Creatures heeft gezien. Hoe viezer hoe leuker voor de kinderen haha/ Hij zou heel veel plezier gaan beleven met dit schattige , vieze harige monster 😀 Dol graag kom ik een kansje voor mijn zoontje wagen. Dit zou een fantastisch cadeau van de Sint voor hem zijn, hij zou hier uren mee spelen oh zo fijn!. Dank voor deze leuke kans! Op facebook heb ik geliked en gedeeld, en ook op Instagram en Twitter ben ik van de partij ;-)!
  Nu maar heel hard gaan duimen en hopen dat er heeeeeel misschien wel een Crate Creature naar mijn zoontje toe mag komen :-D!

 54. Dan doe ik mee voor mijn neefje. Leuk voor sinterklaas misschien. Omdat hij bijna niks meer kan en in een rolstoel zit zou dit een geweldig leuk kado zijn.

 55. Zou hier graag Mirthe van 4 mee verrassen . Ze is net grote zus geworden. Hiermee kan ze fijn spelen als haar zusje even de aandacht van mama nodig heeft

 56. Die vind ik zelf al zo leuk; zag ze inderdaad al in het sinterklaasboek en daarna ook op beiden verlanglijstjes voorbij komen. ik doe graag mee voor onze jarno

 57. Die zal zeker in de smaak vallen bij zowel zoon als dochter! Ze verzorgen de hele dag door hun knuffels en poppen, daar past de Crate Creature helemaal tussen!

 58. Ohnnn. We vinden ze allemaal de max!! Maar toch met een klein beetje een voorkeur voor Snort hog. ( Omdat jullie er zo een leuke blog over gemaakt hebben)

 59. Mijn zoon (7) is soms ook een klein “monstertje” Hij zou het erg leuk vinden om dit stoere, vieze monstertje als vriendje bij hem te hebben. Hij zal er goed voor zorgen…en misschien gaan zijn eigen “monster”-eigenschappen wel naar de achtergrond omdat hij erg lief voor dit kleine griezeltje zorgt…. Haha. Geweldig toch dat het toegestaan is om aan z’n tong te trekken (zonder dat er ruzie ontstaat)…

 60. Mijn mannetje ooit toen hij perse ergens de baas over wou zijn de baas gemaakt over de enge dieren (mama over de keuken, zusje de schattige dieren en papa over alles)
  Tijd om hem een eigen eng dier te geven waar hij lekker mee kan spelen.
  Sizzle vindt hij denk ik het aller leukst

 61. Mijn dochtertje zag deze en was op slag verliefd erop, hahaha , ze is dol op deze monstertjes , zou een leuke verrassing zijn moest deze fiere en trotse papa kans maken en zijn dochtertje ermee kunnen verrassen 🤩❤👍🙋‍♀️

 62. Wauw!!!! Zooooo leuk 😍😍
  Ik doe mee voor mijn dochtertje, ze heeft deze op haar verlanglijstje staan 😃 dit zou een geweldige verrassing zijn 😊
  Groetjes Anita

 63. Wat een leuke actie! de jongens hebben de reclame gezien en vinden Pudge geweldig want ze zijn ook gek op pizza! ik waag graag een kansje voor ze 🙂

 64. Hahaha, geweldig toch dit. Ik snap heel goed dat kinderen zo’n monstertje willen hebben. Ik weet zeker dat mijn bijna-kleuter-zoon en ik hier erg om kunnen lachen 😅

 65. Ik doe héél graag mee voor ons dochtertje die ook bijna jarig zou een geweldige sinterklaas cadeau zijn en verjaardagscadeau duimen maar ze word 5 jaar

  Ik volg jou op alle page

  En Jessica Jill John leidner
  Bloglovin
  In yessicaleidner
  Twitter yessicakoot1

 66. Jaaa ik doe graag mee voor mijn dochter. Ze heeft het plaatje al uit een speelgoed boek geknipt en op haar verlanglijstje geplakt. Ze zou het helemaal fantastisch vinden

 67. Supergrappig 🤣
  Ik doe graag mee voor mijn zoontje. Net zoals de meeste andere kinderen vindt hij alles met scheten etc hilarisch! Het zou hem daarom ook niet uitmaken welke variant hij zou krijgen.

 68. Oh deze staat ook op het verlanglijstje van mijn jongste dochter zeg. ze vind hem zoooooo leuk !!! Sizzle is toch wel haar favoriet 🙂 We volgen je op Facebook en instagram.

 69. Hoi hoi,

  Ik vind echt Snort Hog erg grappig met zijn snot aan zijn neus haha! Ik denk dat ik te laat ben! Zucht ik tag altijd mensen anders. Ik had deze niet gezien. Want ik ben zelf niet getagd nu 😉. Dat is wat om over na te denken natuurlijk. Nog een fijne zondag.

  Groetjes Claudia!

 70. wAUW HELEMAAL GEWELDIG VOOR MN BUURJONGETJE VAN 6, JAAR DAT IS AL EEN LACHEBEKK, EN MET DEZE MONSTERS DIE BOEREN EN SCHETEN LATEN KOMT HIJ NOOIT MEER BIJ VAN HET LACHEN EN DITW ORDT DOLLE PRET SAMEN,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.