WIN | De DVD van Duck Duck

Nog tijd over de komende kerstvakantie? Plan dan even een gezellig filmavondje in met de film Duck Duck! Een té leuke film waar ik graag meer over vertel én ik ook nog eens 2 exemplaren van mag weggeven!

Duck Duck

Synopsis

In Duck Duck maken we kennis met Ben (Daan van Rijssel), een uitbundige gans die liever zijn uitsloverige kunstjes in de lucht vertoont dan dat hij zich druk maakt om anderen en de jaarlijkse vogelmigratie. Maar dan worden de kleine eendjes Mo (Patrick Martens)  en Vie (Liza Sips) per ongeluk door Ben gescheiden van hun vlucht. Machteloos vragen de eendjes Ben om hulp, maar die zit niet op zulke kleine lastpakken te wachten. Ben moet echter zijn plannen bijstellen als hij per ongeluk zijn vleugel verwondt, en zelf ook niet meer mee kan met de vlucht. Er zit niets anders op dan samen op pad te gaan.

Duck Duck

Tijdens hun tocht staan Ben en de eendjes voor de ene na de andere obstakel en ontmoeten ze ook een hoop nieuwe vrienden. Wanneer de sluwe kat Banzou (Johnny Kraaijkamp Jr.) in de gaten krijgt dat de gewonde gans en kleine eendjes compleet weerloos zijn, opent hij de jacht op die lekkere hapjes. Tijdens hun reis komen Ben, Mo en Vie erachter dat ze elkaar meer nodig hebben dan gedacht en zien ze in hoe belangrijk familie is.

Duck Duck is 19 november op DVD verschenen en sinds 4 november verkrijgbaar Video On Demand.

Wat vinden wij?

Wat een verrassend leuke film! Ondanks dat de film officieel vanaf 6 jaar is, vond Fiene (5) hem ontzettend leuk. Wel vond ze de stukjes met Banzou wat spannend. Deze kat zit Ben, Vie en Mo tijdens de hele reis achterna, wat hier en daar zowel grappige als spannende momenten oplevert.

Duck Duck

Duck Duck bevat ook aardig wat volwassen humor, waardoor ik ook regelmatig moest lachen, terwijl Fiene me aankeek van ‘wat is er mam?’. Daarnaast kijk je je ogen uit met de prachtige animaties van Aziatische landschappen en authentieke tempels.

Win de DVD van Duck Duck

Kunnen jullie ook niet wachten om Duck Duck thuis te kunnen bekijken? Doe dan mee met de winactie, want ik mag maar liefst 2 exemplaren weggeven!

Duck Duck

Hoe doe je mee?

 • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet en doe dit met een geldig e-mailadres
 • Like de Facebookpagina van MetMirjam
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook

Daarnaast zou ik het enorm waarderen als je:

 • me ook volgt op Instagram en / of Pinterest
 • de winactie deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doen

Deze snelle winactie loopt tot en met 23 december.

Heb jij Duck Duck al gezien?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest?

25 comments on “WIN | De DVD van Duck Duck

   1. Wij hebben de trailer destijds in de bioscoop gezien en wílden graag ernaartoe. Helaas draaide de film hier maar erg kort, zodat we te laat waren.

  1. Doe heel graag mee voor mijn 3 kinderen en stiekem ook voor mijzelf! Ben gek op tekenfilms en een grote bak popcorn maakt het plaatje helemaal compleet.

 1. Ow dat lijkt me heerlijk deze film in de kerstvakantie met de Kids te kunnen kijken. Het lijkt me een fijne vrolijke film.

  1. Leuk! Ik waag ook graag een kansje voor Liselotte. Haar lievelingsknuffel is een eend. Samen kijken we graag naar filmpjes en toveren we de woonkamer om in een thuis bioscoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.