WIN | Dadoe – Mama is de liefste

Met het oog op Moederdag volgende week heb ik een hele leuke winactie voor jullie! Ik mag namelijk een ontzettend leuk prentenboekje weggeven voor de allerliefste mama, namelijk ‘Dadoe – Mama is de liefste’!

 

Dadoe - Mama is de liefste

 

Dadoe – Mama is de liefste

Dadoe – Mama is de liefste is een verhaal voor de allerliefste mama. Het miniprentenboek is een vervolg op de eerste bundel van Dadoe, geschreven door Jim Bakkum en Kirsten Michel. Dit nieuwe verhaal heeft een bijpassend meezingliedje (gratis) en achterin het boekje staat ook nog eens een leuke knutseltip.

Zowel Dadoe als Didi heeft de allerliefste mama van de wereld. Zulke lieve mama’s hebben natuurlijk wel een verrassing verdiend. Papa van Dadoe pakt de knutselspullen erbij en Dadoe en Didi gaan aan de slag. Een verhaal vol geknip, geplak én heel veel glitters.

Dadoe - Mama is de liefste

Titel: Dadoe – Mama is de liefste
Door: Jim Bakkum & Kirsten Michel
Illustraties: Sam Loman
Leeftijd: vanaf 2 jaar
Omvang: 24 bladzijden
ISBN: 978-90-258-7445-2
Uitgeverij: Leopold
Voor € 5,00 o.a. verkrijgbaar bij Bol.com

 

Wat vinden wij?

Ik was eerlijk gezegd nog helemaal niet bekend met Dadoe, dus ik was erg benieuwd naar dit miniprentenboek. Het is inderdaad echt een klein boekje, maar het heeft me echt positief verrast! Het verhaal is heel lief en het is heel herkenbaar geschreven. Dat er ook een liedje bij het verhaal hoort is helemaal leuk!

Na een paar pagina’s hoort Fiene dat het verhaal over een kroontje gaat. Ze roept ‘wacht even!’ sprint naar haar speelgoedkist, trekt een prinsessenjurk aan en rent weer snel terug ‘Ja, we kunnen weer mam!’.

Dadoe - Mama is de liefste

Aansluitend luisteren we het bijbehorende liedje en Fiene herkent gelijk het verhaal erin. Echt super gedaan! Natuurlijk wilde Fiene ook heel graag een kroontje knutselen, net als Dadoe en Didi. Dat kan ook, want achterin het boekje staat de knutseltip, waarin wordt uitgelegd hoe je een kroon kunt maken! Het enige probleem was dat ze dat dus niet met mij ging doen, maar met papa – net als in het boek. Michiel kan dus weer aan de slag haha.

 

Winnen!

Een boekje over het feit dat mama de liefste is, dat willen we toch allemaal wel?! Gelukkig mag ik ook één van jullie blij maken met dit leuke boekje!

Dadoe - Mama is de liefste

Hoe doe je mee?

 • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet en doe dit met een geldig e-mailadres
 • Volg MetMirjam op Facebook
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook


Daarnaast zou ik het enorm waarderen (niet verplicht) als:

 • je me ook volgt op Twitter en / of Instagram
 • de winactie deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doen

De winactie loopt tot en met dinsdag 8 mei.

 


Edit 9 mei 2018:

De winactie is voorbij en ik heb een winnaar geloot. Deze winnaar is:

Marij Brand

Gefeliciteerd, het speciale boekje voor de liefste mama is voor jou! 🙂
Marij krijgt ook persoonlijk bericht.


 

Kende jij de verhalen van Dadoe en Didi al?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

Dit artikel bevat een affiliate link.

 

32 comments on “WIN | Dadoe – Mama is de liefste

 1. Super leuk!
  Ik heb het boekje inderdaad voorbij zien komen en ben er erg nieuwsgierig naar… Alle mama’s zijn natuurlijk de liefste, maar mijn zoontje vindt mij de aller liefste zegt hij hahaha… Voor een peuter van 3 zijn papa en mama natuurlijk ook een groot deel van de wereld… Ik doe dus graag mee om dit leuke boekje te winnen 🙂 .

 2. Dat van die prinsessen jurk is erg herkenbaar! Als ik iets voorlees dat over een wagentje gaat rent mijn dochter naar haar poppenwagen, gaat het over een paard, dan zit ze al op haar hobbelpaard, benieuwd of ze ook naar haar verkleedjurk rent wanneer ik haar dit ga voorlezen!
  Fijne moederdag!

 3. Mijn zoontje (3 jaar) en dochtertje (bijna 2) zijn gek op de verhalen en liedjes van Dadoe. Eind april hebben zij een broertje gekregen en dat vinden ze heel leuk, maar ook wel heel erg wennen. Wat zou ik ze blij kunnen maken met het prentenboek van Dadoe!!

 4. Ik zou het boekje graag willen geven aan mijn kleinzoon en kleindochter om het samen met hun lieve mama te gaan lezen!

 5. Dadoe is een groot succes hier! Ze zouden hier erg blij worden van dit nieuwe verhaaltje.. En wie wil dit leuke kleine schattige boekje nu niet winnen? Ik doe in elk geval enorm graag mee!!

 6. Ik maak graag kans op dit leuke boekje! Ik volg je via Facebook en Twitter (bericht geliked en gedeeld) en Instagram (bericht geliked).

 7. Wat een leuk boekje, dat vind mijn kleindochter vast ook.
  Kan ze samen lezen met haar moeder.
  Ik doe graag mee, maar heb geen Facebook, volg wel op Bloglovin en heb daar geliked en geloved.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.