Win #6 | Tastea Frozy Cozy mét theebeker

Het is alweer de zesde dag van de Happy New Blog Year WINWEEK en we feesten lekker door met de volgende winactie. Ben jij al bekend met de heerlijke thee blends van Tastea? Vandaag kun je meedoen voor de winterse Frozy Cozy thee mét theebeker!

Tastea Frozy Cozy mét theebeker

Happy New Blog Year

 

Ongeveer een half jaar geleden proefde ik voor het eerst één van de natuurlijke thee blends van Tastea en was ik positief verrast! Ik koos toen voor de Energiethee met de heerlijke geur van sinaasappel en een combinatie van smaken die absoluut niet te sterk is, wat ik persoonlijk erg fijn vind.

 

Tastea Frozy Cozy

 

Deze keer mocht ik de winterse blend Frozy Cozy uitproberen. Als het buiten koud is, kan ik echt genieten van een winterse thee. Het is een stuk gezonder dan warme chocolademelk en het geeft wel het rijke, warme verwengevoel.

 

De smaak

Frozy Cosy is een losse thee blend, die bestaat uit: Black Tea Assam, -South India, date (date, rice flour), cinnamon sticks, Green Tea China Sencha, orange peels, natural flavouring, star anise, clove, cardamon, cardamon powdered, nutmeg, bourbon vanilla.

 

Tastea Frozy Cozy

 

Het blijft lastig om een smaak te omschrijven, maar wat een lekkere, warme thee. Zodra je het blik opent komt de winterse kruidengeur je tegemoet. Het is echt een kruidige thee, die tóch licht blijft – wat ik juist zo lekker vind. Niet te zwaar, maar toch heel winters rijk aan smaak.

De prijs voor de Frozy Cozy blend bedraagt € 14,95 (exclusief theebeker t.w.v. € 19,95). De inhoud van het blik is 125 gram en Tastea geeft aan dat je per kopje 2,5 gram thee dient te gebruiken. Dit kun je natuurlijk ook naar eigen smaak invullen.

 

Theebeker

De Tastea theebeker is ideaal voor thuis of onderweg. Hij is dubbelwandig, waardoor de thee lekker lang warm blijft zonder dat je je vingers eraan brandt. Het is heel handig om de losse thee uit de beker te drinken, omdat er een filter in zit waardoor je geen theegruis binnenkrijgt. Daarnaast is hij lekker groot, dus je hoeft niet steeds je beker bij te vullen 😉 . Wanneer je de theebeker voor onderweg gebruikt; de beker heeft een geheime bodem waar je nog wat extra thee in kunt bewaren.

 

Win Tastea Frozy Cozy mét theebeker

Zie jij jezelf al zitten? Lekker relaxed op de bank, dekentje over je beentjes en een heerlijke beker Frozy Cozy erbij… Dat zou zomaar kunnen, want ik geef zo’n heerlijke set weg!

 

Tastea Frozy Cozy

 

Hoe doe je mee?

 • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet en doe dit met een geldig e-mailadres
 • Volg MetMirjam op Facebook
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook


Daarnaast zou ik het enorm waarderen (niet verplicht) als je:

 • me ook volgt op Twitter en / of Instagram
 • de winactie deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doen

Alle winacties in deze winweek lopen tot en met 12 januari 2018. Op zondag 14 januari maak ik alle winnaars bekend.

 

Tot morgen, voor weer een nieuwe winactie!

Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op FacebookInstagramTwitter en Bloglovin?

 

66 comments on “Win #6 | Tastea Frozy Cozy mét theebeker

 1. 😍😍😍Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt ik heel blij zou heel graag deze heerlijke Tasteaset willen winnen zodat ik iedere avond met een heerlijke beker thee kan beginnen lekker en goed voor mijn vochtbalans doe graag mee en heb deze schitterende actie met veel 💖 laten stralen op mijn tijdlijn zodat iedereen er op tijd bij kan zijn nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze prachtige set mag winnen dan kan het genieten beginnen 🍀🍀🍀 #Spannend de beste wensen

 2. Ik doe graag mee ik heb de laatste tijd pas thee leren drinken vond het altijd zo smerig en nu begint het eindelijk goed te gaan hahaha dus zou leuk zijn

 3. Facebook liked en shared
  instagram volg ik onder Momzymom
  Twitter onder MissMomzy
  Pinterest onder DinyG
  Bloglovin volg ik

 4. Dat is echt een fijne prijs, Heerlijk weer eens een nieuwe smaak thee. De pot staat hier de hele dag op tafel, kids drinken ook liever thee dan frisdrank. Ik zou deze thee echt heel graag eens proberen. Volg je ook via Twitter in Instagram

 5. Ik heb meer theesoorten dan dagen in de week. Ik drink geen koffie maar des te meer thee! Van dit thee-mengsel heb ik echter nog niet eerder gehoord en zou die dan ook graag proberen.

 6. Wat een mooi en voor mij nog onbekend merk! Aangezien ik dol ben op thee lijkt het me fantastisch hiermee kennis te maken! Gefeliciteerd ook met je 2-jarig bestaan! You go girl!

 7. Ik ben gek op thee en ben heel benieuwd naar deze Tastea. Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie, bericht geliked en gedeeld), Instagram (Truusje26, bericht een hartje gegeven) en Twitter (@Glambertgirl77, bericht geretweet).

 8. Dat zou geweldig zijn 😀 Ik drink alleen maar thee & water. Altijd al gedaan(maar nu met zwangerschaps suiker, kan een slokje limo helemaal even niet meer;dus geniet ik nog meer van verschillende thee smaakjes) & laat ik nu net gek zijn op heerlijke vers gezette thee. Lijkt me ideaal nu ik steeds ”ronder” wordt en me eenmaal geinstaleerd heb op de bank of op bed en dan bedenk dat me thee nog net wat te ver weg staat voor of naast me of waar ik me thee glas weer halverwege moet neerzetten. Zo’n heerlijke set zou echt ”de uitkomst”zijn tijdens de laatste loodjes.
  Ik volg overal waar ik kan en heb het berichtje op facebook en twitter(mybook1990) gedeeld. Groetjes Marion

 9. De thee klinkt heerlijk! Ik ben een echte theeleut, dus zou hier erg blij mee zijn. Wat handig ook die theebeker!

 10. Oh ja, ik drink eigenlijk alléén maar thee en deze Frozy Cozy (heerlijke naam ook! ) lijkt me erg lekker :3 :3 :3

  Groetjes Fenny

 11. Ik ben een echte theeleut, voor van groene thee met citroen.
  Ben ook heel benieuwd naar deze, daarom doe ik graag mee.
  Heb alleen geen Facebook (privéredenen), maar volg op Bloglovin.

  1. Ik ben een thee drinker, is echt genieten van pure thee. Zou geweldig zijn om te mogen winnen, ik kijk ernaar uit om hem te mogen winnen🤞🍀❤️

 12. Gefeliciteerd met je 2 jarig blog bestaan (weet niet hoe ik het anders moet omschrijven hihi)

  Ik maak graag kans op deze leuke prijs. Ik ben dol op thee en dit klinkt echt heerlijk. Een goed begin van een nieuw jaar!

 13. Ja leuk ik doe mee! Ik ben dol op thee en dan vooral natuurlijk met lekkere kruiden. In deze zit geen zoethout wat in veel andere blends wel zit. Daarom extra fijn om eens te proberen. Met de mooie beker kan ik de thee ook nog meenemen. Ideaal!

 14. Ik zou heel graag deze heerlijke thee uitproberen, ben echt fan van hun thee’s!
  Zijn allemaal zo lekker en verfrissend, de beker is natuurlijk heel mooi meegenomen voor onderweg! We zijn hier thuis allemaal dol op thee dus ik doe mee!

  heb je pagina geliked, bericht geliked en iemand getagd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.