Win #5 | 3 x nijntjes krijtboek

Meer dan eens heb ik mijn liefde voor nijntje en de andere figuren van Dick Bruna met jullie gedeeld. Daarom vind ik het ook heel leuk dat ik deze 5e dag van de Happy New Blog Year WINWEEK samen met nijntje mag vieren! Ik mag namelijk niet 1, niet 2, maar 3 x nijntjes krijtboek weggeven!

Nijntjes krijtboek

Happy New Blog Year

 

Voor alle kinderen die van tekenen en kleuren houden is er nu nijntjes krijtboek met vier gekleurde krijtjesOp elke pagina is iets anders te doen. Plaatjes inkleuren, een tekening afmaken en oefenen met vormen.

 

Nijntjes krijtboek

 

Wat kun je allemaal maken met een cirkel? Heb je de letters van jouw naam al gevonden op de alfabet-pagina? Misschien kun je al wat letters oefenen. Als het per ongeluk fout gaat kun je het gewoon schoonvegen en nog een keer proberen!

 

Lekker kleuren en krijten

Fiene is dol op nijntje, dus wij hebben al een aardige verzameling in huis aan nijntje boeken, spellen en knuffeltjes. Daarnaast is ons meisje de laatste tijd vaak aan de eettafel te vinden om lekker te kleuren en te tekenen, wat ik echt zó gezellig vind! Nijntjes krijtboekje kan zowel aan tafel als languit op de bank worden gebruikt en valt hier dan ook enorm in de smaak.

 

nijntjes krijtboek

 

Het krijtboekje kan gebruikt worden om lekker in te kleuren (krijten), maar je kunt het zeker ook inzetten om wat uitdaging aan je kindje te bieden. Fiene houdt van letters en cijfers en vindt het leuk om te proberen ze zelf op te schrijven. In dit boek staan ze allemaal afgebeeld, groot en klein, waarbij ernaast veel ruimte is om deze lekker te oefenen. En als de ruimte op is, veegt ze gewoon het krijt weg en kan ze weer opnieuw beginnen!

 

Nijntjes krijtboek

 

Ook het kleuren zelf vindt ze erg leuk en dat is er ook genoeg te doen! Ze kan er van alles inkleuren, maar er is ook genoeg ruimte om zelf iets te tekenen. Dat maakt het boekje ook een stuk uitdagender, ze kan er iedere keer weer iets nieuws van maken!

 

Win nijntjes krijtboek

Zoals je hierboven heb kunnen lezen, mag ik maar liefst 3 krijtboeken weggeven! Dat betekent dus ook dat je 3 x zoveel kans maakt op deze leuke prijs!

Hoe doe je mee?

 • Laat in een reactie hieronder weten voor wie je meedoet en doe dit met een geldig e-mailadres
 • Volg MetMirjam op Facebook
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook


Daarnaast zou ik het enorm waarderen (niet verplicht) als je:

 • me ook volgt op Twitter en / of Instagram
 • de winactie deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doen

Alle winacties in deze winweek lopen tot en met 12 januari 2018. Op zondag 14 januari maak ik alle winnaars bekend.

 

Tot morgen, voor weer een nieuwe winactie!

Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op FacebookInstagramTwitter en Bloglovin?

 

99 comments on “Win #5 | 3 x nijntjes krijtboek

 1. Ik doe graag mee voor mijn zoontjes die nijntje prachtig vinden en er soms wat je niet begrijpt uren mee bezig kunnen zijn dus super leuk voor de kids

 2. Mijn zoontje is dol op Nijntje,en op kleuren,nou ja krassen meer eigenlijk 😉 Ik denk dat hij dit heel leuk gaat vinden

 3. Super leuk! Ik zou dit boekje graag willen winnen voor de zoontjes van een vriendin van mij. Die zitten nu in een leeftijd waar Nijntje leuk is

 4. super actie! Ik had hetzelfde boekje gekocht om cadeau te geven op het kerstfeestje bij mijn zoon op school, maar stiekem had ik gehoopt dat hij met dit pakje naar huis zou keren :-).
  Nu krijg ik een nieuwe kans om mijn zoontje hier gelukkig mee te maken.

 5. Doe mee voor Rijk. Krassen is het nog. Maar mag de stiften van zijn zusje ook niet. Dit zal hem blij maken. Toch ook tekenen.

 6. Leuk boekje zeg, ik wist niet dat zoiets bestond! Mijn zoontje zou dit geweldig vinden, dus ik doe graag mee.
  Ik heb alleen geen FB…

 7. Leuk voor mijn jongste zoontje. Hij tekent graag op her schoolbord van grote zus. Met dit boekje heeft hij zijn eigen kleur/krijtboekje.

 8. Mijn kleindochter Diede is 5 jaar en vindt het heel leuk om letters te oefenen en dan ook nog eens een keer met de hulp van Nijntje, dt is helemaal geweldig !

 9. Wat een leuk boek! Ik doe graag mee voor mn dochter die dol is op letters en vormen “schrijven” Nu gaan er een hoop blaadjes doorheen. Zo’n boek zou fantastisch zijn, helemaal met Nijntje 😀

 10. Heel graag voor onze jongste dochter. Ze is stapel gek op tekenen, kleuren en ook op Nijntje. Dit lijkt me ook super handig in de auto. Ik ga duimen voor onze jongste dame🍀

 11. Heel graag doe ik mee voor mijn zoontje Ravi. Hij houdt niet van knutselen, niet van tekenen, maarrrr wel van krijten. Dus ik denk dat dit een schot in de roos is 🙂
  Super leuk….thx voor de tip in ieder geval.

 12. Ik doe heel graag mee voor mijn kleindochtertje Saar, zij is gek op Nijntje (net als deze oma)! en met dit krijtboek kliedert zij niet mijn tafel vol met stift (en zichzelf)!

 13. Super leuk voor mijn kleine draakje! Nu de R weer in maand is hij veel ziek dus hiermee zou hij binnen lekker kunnen krijten. Waar hij dol op is…

 14. Ik volg je overal inmiddels erg leuk….ik doe mee voor mijn lieve prinsessen nichtje die is helemaal weg van Nijntje

 15. Leuk dat nijntjes krijtboek, echt iets voor mijn jongste kleindochter.
  Voor haar doe ik graag mee.
  Ik heb geen Facebook, maar volg op bloglovin.

 16. Hoi hoi, net als hey boek Nijntje zingt Sinterklaas is dit vorige steeds uitverkocht…. Maar deze kans grijp ik natuurlijk met beide handen aan. Mijn kleindochter zal heel erg blij zijn mocht oma winnen! Een fijn 2018!

 17. Ik loot mee voor mijn zoontje Thijs die nu echt in zn knutsel fase zit, kleuren/krijten, verven. Zo leuk!

 18. Oh wat een leuk krijtboekje. Nijntje is hier nog steeds een van de favorieten van mijn dochtertje en tekenen ook. Ik doe graag mee voor haar.

 19. Het houdt maar niet op! Dit is weer zo;n leuke waar ik mijn dochtertje wel een plezier mee doe. Nijntje vindt ze super en kleuren ook, ook handig voor onderweg of mee te nemen.

 20. Al vele boekjes zijn ingekleurd of overgeschreven, hoe leuk zou het zijn voor Teun als hij zijn eigen Nijntjeboek kan tekenen.

 21. Wat geef je een leuke prijs weg! Nijntje is altijd een leuk cadeau om te geven en te krijgen.
  Mijn neefje wordt over een week 3 en dit is wel een leuk cadeautje voor hem.
  Ik doe mee met deze mooie winactie.

 22. Wat een leuk Nijntje krijtboek, ik loot graag mee voor mijn neefje Tommaso. Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie, bericht geliked en gedeeld), Instagram (Truusje26, bericht een hartje gegeven) en Twitter (@Glambertgirl77, bericht geretweet).

 23. ooow zo cool hihi. ik doe graag mee voor ons 1e meisje . perfect bij onze nijntje thema babykamer  hihi dan even geduld voor ze er mee kan gaan spelen, maar ow wat vind ik deze leuk  hihi en ook nog eens oranje die komt gewoon 1st als pronkstuk in de babykamer; waarvan net de meubeltjes zijn vast gezet en nu begonnen kan worden met de ”oranje nijntje” decoratie/inrichting

 24. Ik had deze al op het verlanglijstje gezet voor de verjaardag van mijn dochter. Zou dus een mooi kado zijn voor haar.

 25. O wat een leuk cadeau voor mijn dochter haar verjaardag! Ze is dol op boekjes, nijntje en kleuren, dus het is helemaal leuk voor haar.
  Maar voor die tijd wil ik graag een kansje wagen met deze winactie, wie weet worden we er wel uitgeloot en kan ik haar al eerder gaan verrassen!

 26. Ik doe graag mee voor mijn nichtje. Als tante doe ik er alles aan om mijn liefde voor nijntje op haar over te brengen en het lukt tot nu toe heel goed. Een krijtboek van nijntje zal ze zeker weten heel erg leuk vinden.

 27. Ik doe graag mee voor ons dochtertje die super graag tekent ! Dit zou een heel leuk cadeau zijn voor haar ☺️

 28. Als het aan mijn dochtertje ligt, kleur en knutselt ze de hele dag.. Dit boekje van Nijntje zak zij dus ook fantastisch vinden, is een keer wat anders dan met potloden en stiften kleuren 😍🍀

 29. Super leuk voor onze kleine meid van 14 maanden. Kan ze samen met haar grote zus kleuren. Al denk ik dat onze oudste dochter van 4 jaar dit ook nog super leuk zal vinden. Nijntje is en blijft leuk. Toevallig gaan we morgen ook naar het Nijntje museum met de meiden.

 30. Zou super leuk zijn voor mijn zoontje Thibeau die echt gek is op kleuren en krijtjes vidn hij geweldig. Duimen🍀

 31. Voor onze kleine grote meid! Nijntje vind ze heel leuk, kleuren dat is soms nog lastig maar ze vind het met Nijntje vast heel leuk!

 32. Wat leuk zeg , ik doe graag mee voor onze 2 jongste kleindochters van 2,5 jaar .Die vinden kleuren en Nijntje helemaal te gek dus kan ze geen groter plezier doen !

 33. o wat een leuk boek doe graag mee voor mijn kleindochter Romy van 2 en half jaar, zit graag te tekenen en kleuren als ik in mn hobbyhoek aan het knutselen ben

 34. Super leuke actie
  Ik wil graag meedoen voor mijn lieve kleine neefje Noud van 3 jaar, hij krijgt eind deze maand een zusje, ik wil ook een leuk kadootje voor hem meenemen

 35. Mijn zoontje is een echte Nijntje fanaat.Hij wil steeds nieuwe filmpjes kijken. Alleen vogens hem heet ze Dady 😉 Dus heel graag voor mijn Dady (Nijntje) fan!

 36. Ik doe graag mee voor mijn zoontje die nu naar de school gaat, zou super leuk voor hem, hij leert zoveel op korte tijd bij.Wij duimen alvast👍👍👍❤️

 37. Doe heel graag mee voor me dochtertje ze is helemaal gek van nijne.
  En kleuren is ook wat ze heel graag doet. Het boekje zou erg leuk zijn om te mogen winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.