Win #4 | DM producten voor mama & kind

Dag 2 van het nieuwe jaar, maar het is al weer dag 4 van de New Blog Year WINWEEK! Deze winactie heb ik speciaal voor jullie samengesteld, omdat ik heb gemerkt dat de DM producten ontzettend populair bij jullie zijn. Hoe kan ik dan anders dan nog één keer te knallen met extra grote winactie met DM producten voor mama & kind!

DM producten voor mama & kind

Happy New Blog Year

 

Zoals jullie inmiddels echt wel zullen weten, kom ik graag bij de Duitse DM drogist. Het aanbod is heel divers en de prijzen liggen echt veel lager dan in Nederland. Zodra we in de buurt zijn, rijden we er even langs om weer een voorraad verzorgingsproducten in te slaan. Vooral het aanbod van verzorgingsproducten van Balea (huismerk DM Drogist) is heel uitgebreid en ziet er ook nog eens gelikt uit.

In mijn enthousiasme nam ik dus ook producten voor jou én je kindje (of die van een ander 😉 ) mee, dus hoef jij helemaal niet naar Duitsland te rijden voor de DM producten!

 

De DM pakketten

Het Mama – pakket:

DM producten voor mama & kind

Wat zit er in het Mama-pakket:

 • Color Victim nagellak (P2)
  Sneldrogend in de kleur Artful (620)
 • Bodyschuim Vanilla Berry (Balea)
  Met de geur van vanille en bessen
 • Glamoureuze Suikerspray (Balea)
  Voor een rommelige, nonchalante look
 • Schoko Love Douchegel (Balea)
  Met chocoladegeur voor de echte liefhebber
 • 2 gezichtsmaskers (Balea)
  Verfrist de huid met een zomerse vruchtengeur
 • Tropische lippenbalsem (Balea)
  Met de geur van kokos en perzik

 

Het Kind-pakket

DM producten voor mama & kind

Wat zit er in het Kind-pakket:

 • Verzorgende crème voor de gevoelige huid (HiPP)
  Met natuurlijke BIO amandelolie
 • Vochtige doekjes – verzorgend (HiPP)
  Klein-verpakking, ideaal voor in de tas bij vieze snoetjes
 • Douchegel en Shampoo voor kids (Balea)
  Met een fijne bloemengeur
 • Roze knijpfruit (Fruchtbar)
  Granaatappel, aardbei, perzik, banaan & rijst
 • Blauw knijpfruit (Fruchtbar)
  Blauwe bosbessen, banaan & rijst

 

Win een extra groot DM pakket

Kun jij niet wachten om deze producten in huis te hebben? Doe dan mee!

Hoe doe je mee?

 • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet en doe dit met een geldig e-mailadres
 • Volg MetMirjam op Facebook
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook


Daarnaast zou ik het enorm waarderen (niet verplicht) als je:

 • me ook volgt op Twitter en / of Instagram
 • de winactie deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doen

Alle winacties in deze winweek lopen tot en met 12 januari 2018. Op zondag 14 januari maak ik alle winnaars bekend.

 

Tot morgen, voor weer een nieuwe winactie!

Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op FacebookInstagramTwitter en Bloglovin?

 

88 comments on “Win #4 | DM producten voor mama & kind

 1. Wow wat een heerlijk pakket. Past goed bij mijn voornemen voor 2018 meer me time en goed voor mijn lichaam zorgen. En heerlijk tijd met onze dochters en in bad gaan samen is ook heerlijke tijd samen 🙂

 2. Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou mijn dochter graag dit heerlijke pakket willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan Kimberly verzinnen.

  (Geliket & gedeeld & Insta)

 3. Wat een fijn pakket, ben zo benieuwd naar de producten van DM. Al zo veel van gehoord maar nog nooit een van deze producten geprobeerd. Ik loot graag mee

 4. 😍😍😍Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt ik heel blij zou heel graag dit prachtige pakket willen winnen wie wil dat nou niet 😉 doe graag mee en heb deze schitterende actie met veel 💖 laten stralen op mijn tijdlijn zodat iedereen er op tijd bij kan zijn nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik dit prachtige pakket zou mogen winnen dan raken ik en mijn kleine meid van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan het genieten beginnen 🍀🍀🍀 #Spannend de beste wensen

 5. Wat een heerlijk pakket! Ik woon in Schiedam, dus bij mij in de buurt kan ik nergens DM kopen. De producten lijken mij echter altijd wel heel erg lekker. Dit zou dus de ideale manier zijn om ook eens te kunnen genieten van deze blijkbaar geweldige producten! Wil ze graag eens uitproberen! 🙂
  Ik doe dus heel graag mee! xxx

 6. Van alles wat van mooie nagels tot douchepret! Ja, ik doe reuze graag mee want een prachtigere start van 2018 kan ik me niet bedenken! 👍👠👗👌❤️😘🎉

 7. Oei, oei, oei, wat zou ik graag mee doen met deze winactie, maar ik heb geen Facebook 🙁 Ik ben zoooo benieuwd naar die suikerspray!

 8. Dat is een leuk cadeau; dit keer niet alleen voor de kids, maar ook voor (deze) mama! ik maak graag kans. Ik volg via FB en IG en heb daar ook het bericht geliked en mensen getagd! Liefs Melissa (en uiteraard nog de beste wensen voor 2018!)

 9. Een leuk pakketje!!! Goed voor mama 😉😉😉 Goed voor kinderen!!! Hopend op succes voor mij en mijn drie jongens 😀😀😀

 10. Graag doe ik mee voor mijn vriendin, die heeft vorige maand een kleinzoon gekregen.
  Zij is vast heel blij als ik met dit pakketje bij haar op visite kom.
  Ik heb geen Facebook, maar volg op Bloglovin.
  Graag waag ik voor haar een kansje.

 11. Wat een heerlijke verwenpakketten.
  Ik doe graag mee, heb nog maar 1 of 2x iets van Balea geprobeerd en vind dit een fijn merk.
  Volgen doe ik je op Facebook,Twitter & Instagram.

 12. Wauw, wat een superleuke & lieve winactie organiseer je voor de lezers van je blog!
  Ik doe graag mee, niet voor mezelf maar voor mijn lieve zus en haar gezinnetje..
  Altijd druk druk druk met de kids, en ook nog in verwachting..
  Zal super zijn mijn zus en haar gezinnetje te verrassen met dit heerlijke pakket!
  Groetje Ilsiee

 13. Wat een heerlijk pakket! Laatst voor het eerst kennis gemaakt met een paar producten van dit merk. En ik ben enthousiast, Duitsland is niet naast de deur dus ik loot graag mee.

 14. We kennen de DM producten in België niet, ze lijken mij heerlijk, zou ze wel graag ontdekken. Kan ik ook eindelijk eens wat meer me time inlassen en samen met mijn dochtertje genieten van leuke productjes.

 15. Goh je hebt gewoon nóg een winactie die ik heeeeel leuk vind! 😀 Voel me stiekem enorm hebberig, maar ja ik waag gewoon een gokje… Heb meestal niet heel veel geluk, dus ik doe gewoon aan drie van je verjaardagsacties mee! 🙂 Erg leuk!

  Tja, pakket voor mama of voor de kids, ik kan niet kiezen…. Het mamapakket voelt bijna fout, als diabeet mag ik geen suiker, maar de zoetigheid straalt van dit pakket af! Mezelf even lekker verwennen lijkt me heerlijk, maar onze pleegdochter zou ook enorm genieten van het kinderpakket, dus ik blijf in dubio….

 16. Ow dat lijkt me perfect mijn huid weer een beetje optimaal maken sinds de zzwangerschap want dat is helaas niet best.

 17. Ik ben dol op de DM.
  We hebben verschillende producten van Balea in de badkamer staan.
  Ik doe graag mee voor dit geweldige pakket

 18. Wauw wat een mooie actie en wat een heerlijke pakketten!! Zou een super start van 2018 zijn dus ik like en deel dolgraag mee!!

 19. Ik ben zwanger van ons eerste kindje. Een enorm spannende periode, waarbij het me heerlijk lijkt om even lekker te kunnen ontspannen met bovenstaande producten van het mamapakket, en over een paar maandjes ook het pakket voor het kindje te kunnen gebruiken.
  Ik doe dus graag mee!

 20. Ik maak ook graag kans op dit heerlijke mama en kind pakket! Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie, bericht geliked en gedeeld), Twitter (@Glambertgirl77, bericht geretweet) en Instagram (Truusje26, bericht een hartje gegeven).

 21. Ik doe mee voor het grote DM -pakket voor mijn mama en nichtje ik doe mee met een geldig email adres en volg op twitter MetMirjam en heb geliked op Facebook

 22. IK doe graag mee voor een vriendin. Ze heeft haar eerste dochtertje helaas verloren en is nu in verwachting van haar tweede dochtertje. Ik gun haar dit pakket zodat ze even kan genieten. Ondanks de spannende periode die opnieuw aanbreekt

 23. Wat een toffe winactiee. Ik doe graag mee voor mij en mijn lieve dochtertje. Wij gaan soms ook naar de dm en we zijn dol op de producten van balea

 24. Ik dacht eerst dat ik deze winactie aan me voorbij zou laten gaan, maar vandaag was ik voor het eerst bij DM en ik ben nu toch wel nieuwsgierig geworden naar al die producten die je aanraadt. Ik doe dus graag mee! Ik heb alleen geen FB.

 25. WoW, wat een super leuk pakket heb je samengesteld !
  Wij (mama en dochtertje) zouden deze pruducten heel graag eens testen …
  Wij zijn nie gekent met deze producten , maar ze zien er super uit 😍

 26. Ik ken DM helemaal niet, zal de volgende keer als ik in een Duitse stad ben ook eens binnenlopen, ben erg nieuwsgierig geworden na jouw enthousiaste verhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.