WIN #3 | 2 entreekaarten Thermen Bussloo

Happy New Year, 2017 is begonnen! We hebben het jaar 2016 afgesloten en alle kansen liggen weer open voor het nieuwe jaar! Was er maar een manier om eerst alle drukte van de 2016 decembermaand te vergeten en 2017 relaxt te beginnen… Oh, wacht eens even – dat kan! Ik geef namelijk 2 entreekaarten voor Thermen Bussloo weg op deze derde dag van de Happy New Blog Year WINWEEK!

2 entreekaarten Thermen Bussloo

happy-new-blog-year

 

Soms heb je gewoon even tijd voor jezelf nodig.. Even zonder kids – me-time! Dat begrijp ik helemaal, daarom ben ik ook heel blij dat  Thermen Bussloo 2 entreekaarten beschikbaar heeft gesteld voor deze winactie. Wil jij samen met een vriendin of met je lief heerlijk ontspannen en in de watten gelegd worden? Lees dan snel verder hoe je deze kaarten kunt winnen!

Thermen Bussloo - sauna

 

Relax & geniet bij Thermen Bussloo

Thermen Bussloo is één van de mooiste, grootste en meest exclusieve sauna-, beauty- en wellnessresorts van Nederland, gelegen aan het prachtige meer van Bussloo (vlakbij Apeldoorn op de Veluwe). Een bezoek aan Thermen Bussloo staat garant voor een onvergetelijk dagje wellness.

Bij Thermen Bussloo kun je genieten van diverse soorten sauna’s, baden, rustruimten, een hammam én prachtige tuinen. Je kunt er diverse behandelingen ervaren, zoals massages, gezichts- en lichaamsbehandelingen. Alles om jou volledig ontspannen en als herboren weer naar huis te laten gaan.

Thermen Bussloo - rustruimte

Een extra tip: ze hebben regelmatig aantrekkelijke maand- en seizoenskortingen, acties en aanbiedingen op de site staan. Ben jij een echte liefhebber van wellness, dan kan het zeker lonen om af en toe de actiepagina even te checken!

 

Win 2 entreekaarten voor Thermen Bussloo

Kan jij niet wachten om heerlijk te gaan ontspannen in de sauna of ken jij iemand die je deze kaartjes graag cadeau zou willen geven? Doe dan snel mee!

Wat je moet doen:

 • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet
 • Like de Facebookpagina van MetMirjam
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook

 

Wat mag je doen:
Niet verplicht maar ik waardeer het enorm

 • Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Twitter en / of Instagram
 • Deel de winacties op social media
 • Tag je vrienden / familieleden / kennissen om ook mee te doen

Alle winacties lopen tot en met 11 januari 2017. Op vrijdag 13 januari maak ik alle winnaars bekend.

 

Tot morgen, voor weer een nieuwe winactie!

Ben jij ook toe aan wat ontspanning na alle feestdagen?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

Deze winactie is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

49 comments on “WIN #3 | 2 entreekaarten Thermen Bussloo

 1. Heerlijk ontspannen! Wij gaan binnenkort verhuizen (eerst grondig verbouwen), dus wat ontspanning tussendoor is heerlijk. Ik doe dus graag mee!

 2. Ik zou graag winnen en neem dan mijn lief mee. Hij heeft het ook verdiend; hij bakte heerlijke glutenvrije oliebollen voor me. <3 Thermen Bussloo is ook nog eens de fijnste sauna die ik ken. 🙂

 3. Wow oude haar met veel stress achter me gelaten gun ik mijn vrouw en mijn schoonmoeder een ontspanning om ff ontstesss daar zullen erg bij gebaat zijn. Doe mee

 4. Dat klinkt als een heel goed voornemen: meer me-time voor mama en onthaasten. Waar kan dat beter dan bij Thermen Bussloo waar je heerlijk kunt relaxen en geen kleine kinderen mama, mama, hoort roepen… En ik weet zeker dat mijn zus ook graag mee wil gaan.

 5. Dit sauna-complex heb ik nog nooit bezocht. Is ook een eindje reizen, maar schijnt de moeite waard te zijn. Ik doe mee.

 6. Ik zou deze kaarten graag winnen om een dagje te ontspannen samen met mijn vriend.

  Ik volg je op facebook (lieke van veen) en heb dit bericht geliked en gedeeld.
  Ik volg je ook op twitter (_liekeee) en instagram (liekevv24)

 7. Gave actie! Ik doe graag mee voor mijn vriendinnetje en mij. Zij kan wel wat ontspanning gebruiken en dan kunnen we ook heerlijk een dagje bijkletsen!

 8. Heerlijk! Doe graag mee! Ik zou enorm graag samen met mijn moeder heerlijk ontspannen! Ze heeft enorm voor me klaargestaan voor de kleine man dus ze verdiend het enorm!

 9. Ik vind het heerlijk om een dagje door te brengen in een sauna-, beauty- en wellnessresort.
  Graag loot ik mee en ik volg je oa op Facebook,Twitter en nu ook op Instagram

 10. Mijn beste vriendin vraagt al maanden of ik met haar mee naar een Spa wil. Ik ben nog nooit geweest dus durfde eigenlijk nooit, maar ik vind het toch tijd worden. Nu lijkt het mij leuk om juist haar nu te verrassen met een spa dagje.

 11. Dit zou ik erg graag willen winnen om even met mijn vriend samen een heerlijke rustig moment van wellness en ontspanning mee te kunnen maken. Zodat we heerlijk tot rust kunnen komen.

 12. Ik doe graag mee, even lekker weg met z’n twee. De kleine is 12 weekjes en oma wil vast wel een dagje oppassen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.