Win #1 | Een VTech MagiBook

Een nieuw blogjaar betekent een nieuwe Happy New Blog Year WINWEEK en ik trap deze vandaag groots af met een geweldige winactie. Ik mag namelijk een VTech MagiBook weggeven!

VTech MagiBook

Happy New Blog Year

 

Met het MagiBook haal je een compleet, interactief én educatief systeem in huis, dat aansluit bij de ontwikkeling van je kindje én een bijdrage levert aan de eerste voorbereiding op school. Het stimuleert kinderen van 2 tot 6 jaar om spelenderwijs grenzen te verleggen en met de magische pen op avontuur te gaan in de interactieve wereld van de verschillende activiteitenboekjes.

VTech MagiBook

 

De activiteitenboeken zijn verkrijgbaar in twee niveaus:

 1. Niveau 1 – voor kinderen van 2-5 jaar
 2. Niveau 2 – voor kinderen van 4-6 jaar

Het VTech MagiBook is inclusief het activiteitenboek ‘Een dag uit het dagelijks leven’. Hierin maakt je kind kennis met de vrolijke dierenvriendjes. Met dit activiteitenboekje leert jouw kindje spelenderwijs over emoties en goede manieren, maar ook over de verschillende seizoenen, etenswaren en nog veel meer!

 

Magische pen VTech MagiBook

 

Win een VTech MagiBook

Dat wij enthousiast zijn over het VTech MagiBook kan geen verrassing meer zijn, want wij hebben deze zelf ook in huis (klik hier voor de review). Fiene is er nog steeds heel blij mee en haalt haar MagiBook er regelmatig bij. Fiene heeft dan ook twee nieuwe activiteitenboekjes gekregen met Kerst, waar ik binnenkort ook een review van zal delen.

Daarom vind ik het ook heel erg leuk dat ik vandaag de winweek met een megaklapper open en een MagiBook inclusief activiteitenboekje mag weggeven!

Aan de slag met VTech MagiBook

Is dit nu ook écht iets voor jouw zoon, dochter, neefje, nichtje, kleindochter, kleinzoon, buurjongen, buurmeisje, of welk kindje je dan ook in gedachten hebt? Doe dan mee!

Hoe doe je mee?

 • Laat in een reactie hieronder weten voor wie je meedoet en doe dit met een geldig e-mailadres
 • Volg MetMirjam op Facebook
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook


Daarnaast zou ik het enorm waarderen (niet verplicht) als je:

 • me ook volgt op Twitter en / of Instagram
 • de winactie deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doen

Alle winacties in deze winweek lopen tot en met 12 januari 2018. Op zondag 14 januari maak ik alle winnaars bekend.

 

Tot morgen, voor weer een nieuwe winactie!

Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op FacebookInstagramTwitter en Bloglovin?

 

Dit artikel bevat een affiliate link.

260 comments on “Win #1 | Een VTech MagiBook

 1. Jaaaaaa super leuk. Mijn meisje is in januari jarig en deze staat op haar lijstje. Hopelijk winnen we deze zodat ze nog wat extra boekjes erbij kan krijgen voor haar verjaardag.

 2. Geweldig! We hebben een zoon, Bas van 2,5 jaar die erg leergierig is. Ook heeft hij het geduld om voor dergelijk speelgoed echt even te gaan zitten. Perfect voor hem dus:)

 3. Wat een geweldige actie ik doe heel graag mee voor me meisje ze zou dit magibook prachtig vinden. Ik volg je op Facebook en instagram (angeliquexmila) en ik ga het berichtje nog even delen op Facebook

 4. Wow dit is idd een knaller hier maken we heel erg graag kans op voor onze dochter Noor. Ze houdt van leerzaam speelgoed en mama ook 🙂

 5. Wauw wat super gaaf. Mijn ventje gaat bijna naar de basisschool en daarom zou ik dit graag willen winnen. Als juf word ik erg blij van dit soort spelletjes. En idd het zijn spelletjes niks moet maar ze leren er wel van. En als mijn zoontje er te oud voor is kan zijn zusje hem gebruiken. En daarna? Daarna neem ik hem mee naar school waar hij andere kleuter blij kan maken. Tenminste als hij het zo lang vol houdt hahaha

 6. Ik waag graag een kansje voor mijn zoontje Ravi, hij is 3,5 jaar. En denk dat hij dit geweldig zal vinden. Ik ben al enthousiast in ieder geval 🙂

 7. Ja wat super gaaf zeg. Ik doe graag mee voor alle 3 mijn kids in de leeftijd van 1 t/m 6 jaar!! De jongste herft er dan later wat aan. Gaaf!

 8. Wauw wat een gaaf cadeau! Ik doe graag mee voor onze Jesse van bijna 2, ik weet wel zeker dat hij het geweldig zal vinden.

 9. Leuk! Doe graag mee voor mijn zoontje Teun van bijna 2. Natuurlijk handig om de uitbreidingen te vragen voor zijn verjaardag! Hij is gek op boekjes dus deze zal zeker zijn favoriet worden:)
  Op Instagram volg ik je onder de naam Solisme.

 10. Ik zou dit zo leuk vinden voor mijn enige kleindochter mellody Vorstenbosch. Ze is echt aan leren toe en ondanks dat ze nu flink ziek is wil ze woordjes leren.

 11. Ik wil graag meedoen voor mijn nichtje Mellody, zij is bijna 2,5 en wil heel graag leren. Haar favoriete bezigheid is boekjes lezen en alles hierbij benoemen zoals fruit soorten, dieren en kleuren. Dit zou super goed aansluiten bij haar behoefte.

 12. Dit Magibook ziet er super leuk en leerzaam uit. Onze dochter Yara van 2 houd al heel veel van boekjes, en is al net zo leergierig als haar zus.
  Ik denk dat haar grote zus haar hier ook heel goed bij kan helpen want ik denk dat zij dit stiekem ook nog wel heel leuk zou vinden.
  En wat is er nu mooier dan twee lieve meiden die leuk samen spelen en er ook nog veel van kunnen leren.

 13. Dit is nou echt geweldig om te winnen. Dit is speelgoed maar leerzaam speelgoed. Ik doe heel graag mee voor mijn jongste dochter van 2,5 jaar.

 14. Jij als persoon
  Je bent uniek. jij bent speciaal . Jij bent het geluk en mijn zonnestraal.
  Jij bent doorzetter dat weet ik wel zeker! Maar deze prijs net zo perfect in bij zijn van jou!!😍 verspoeding 2018 volg je hart. Gun het 2,5 jarige zoontje na 10 opnames is het ziekenhuis en mijn dochtertje van 2 jaar.
  Kunnen ze samen ontdekken en leren en kennismaking met meerdere woordjes en diertjes enz

  Deze mama duim Héééél hard

 15. Een mooie start! Deze stond op het verlanglijstje voor mijn dochtertje, besteld maar werd niet geleverd… Dus werd het iets anders. Dit is een mooie tweede kans dacht ik zo 😉

 16. Ik doe graag mee voor het vtech magibook en dit voor mijn zoontje jasim die een beperking heeft, dit zou hem misschien kunnen helpen om verder te ontwikkelen omdat dit iets is die hem zou interessen en ook nog eens al spelend leren genoemd wordt

 17. Wat een fantastische prijs! Onze dochter zie ik al hier mee plezierig spelend leren! Ze is heel nieuwsgierig en dit soort activiteiten spreken haar erg aan. Voor Sint stond het ook op het verlanglijstje, maar een hondje wilde ze het allerliefst. ‘Niet een echte, maar kan wel lopen en blaffen’ 😉

  Dit zou natuurlijk super zijn als we het VTech Magibook winnen. En weet je wat ik stiekem ook zo leuk vind? Dat de boekjes een fijn prijsje hebben en op het verlanglijstje kunnen voor als ze jarig is!

 18. Wat een toffe actie! ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje die binnen enkele dagen haar verjaardag viert en ook voor mijn zoontje die zot is van boekjes.

 19. Ja super magische prijs voor mijn 5 jarige dochter. Spelenderwijs leren. Vtech I love it.
  Stond op haar verlanglijstje….. helaas had Sint voor andere cadeaus gekozen…. Wie weet nu toch?

 20. Wat leuk en educatief voor mijn kleinkinderen Kaylen en Daley en …voor oma Miriam die het zelf ook erg leuk vindt.

 21. Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje! Wat een gave winactie :-)…ik heb nog nooit iets gewonnen, maar dit zou wel heel leuk zijn!

 22. Ik loot graag mee voor mijn neefje Tommaso. Ik volg je via Facebook (Moooie Rooie, bericht geliked en gedeeld), Instagram (Truusje26, bericht geliked) en Twitter (@Glambertgirl77, bericht geretweet).

 23. Super leuke actie weer! Ik doe graag mee met deze winactie voor mijn 2 zoontjes Mike en Joey van 4 en 2 jaar oud. Wat zouden ze allebei veel plezier beleven aan het Vtech Magibook. Zou een leuk begin zijn van het nieuwe jaar. Natuurlijk deel ik het bericht op fb.

 24. Ik doe graag mee voor mijn kleine zieke mannetje Daniël van 3.5 jaar. Vandaag de hele dag in het ziekenhuis gezeten met hem en morgen mogen wij weer😢 Ik vind dat hij wel een mooi kado verdiend heeft!

  Liefs Rita

 25. Wat leuk !! Ik doe graag mee voor de 2 kindjes van mijn nichtje . Mijn achternichtje/neefje van 2 en 5 jaar . Schatjes ❤❤ mijn zus is hun oma 👵

 26. Ik doe graag mee voor Daniël van 3,5 waar telkens veel zorgen om zijn gezondheid zijn. Hij verdiend zo ‘n mooi cadeau absoluut!

 27. Dit is echt een prachtig cadeau voor mijn zoontje Collin! Hij wordt dit jaar drie en ik denk dat dit wel eens HET cadeau kan gaan worden. Hij vindt het heerlijk om interactief bezig te zijn maar ook boekjes lezen vindt hij geweldig. Dit is echt een mooie en leerzame combi!!

 28. Wow ! Zou hier goed gebruikt worden door onze kleinkinderen Milou, 6 jaar, Diede, 5 jaar, Lukas, 4 jaar, Ruben, 3 jaar en Jonas, 2 jaar. De moeite aard dus

 29. Ik moet bij deze meteen denken aan het zoontje van een vrouw die ik ken, ze hebben zelf heel weinig te besteden, het jongetje is net 4 en zeer ontdekkend, ik zou het een geweldig kado voor hem vinden!

 30. Ik doe graag mee voor mijn zoontje tygo van 4!!!! Ik denk dat hij dit super leuk zou vinden en het is ook nog eens leerzaam!!

 31. Wat een tof ding! Echt ideaal voor ons, als de oudste op school zit, kan de jongste hier even mee aan de slag en als haar vierjarige broer uit school komt, kan hij ermee spelen. Ik zou graag mee willen doen, mag dat zonder Facebook?

 32. Ik geef dit cadeau aan mijn bijna 5 jarige zoontje jarno. hij is erg leergierig maar heeft een lichte achterstand waardoor dit echt leuk educatief is voor hem om hem wat te stimuleren. Ik volg via FB en IG en heb daar ook het bericht geliked en mensen getagd! Liefs Melissa (en uiteraard nog de beste wensen voor 2018!)

 33. Wat een leuke winactie.
  Dit VTech Magibook is echt iets voor mijn kleindochters.
  Ik heb geen Facebook, maar volg op Bloglovin.
  Graag waag ik een kansje, als dat kan zonder Facebook!

 34. Hallo, ik waag graag een kansje. Sanne is nu 2 jaar oud, dus nog wat aan de jonge kant, maar ik denk dat het over een jaartje al heel leuk voor haar kan zijn! Groetjes, Nina

 35. Ow ik zou graag mee doen voor onze oudste zoontje van 3 die nu al leergierig is en van een uitdaging houd.

 36. Leuk zeg! Lijkt me heel informatief voor onze kapoen! Daarom graag een kansje! Ook even gedeeld op Feestboek 🙂

 37. wauw gaaf zeg!! ik waag graag een kansje voor mijn leergierige zoontje!
  ps: volg je ook via Instagram en facebook

 38. Heel tof!!! Net wat ik zoek v onze kids, de oudste 2 zijn 5 en bijna 3. Ik zoek namelijk rustige maar wel uitdagende activiteiten en dit is super!

  Doe dus graag mee.

 39. Ik doe heel heel graag mee voor mijn lieve dochter Veerle, we mogen bijna haar tweede verjaardag vieren dus dit zou een geweldig cadeau zijn voor haar. Het is een heel pienter leergierig meisje die hier uren vermaak in zou kunnen vinden. Dus wij gaan heel heel hard duimen! ❤

 40. Ik zou de magibook graag winnen voor mijn stoere spetter Viggo. Vanaf dinsdag 9 januari mag hij naar de peuters!! Wat is er nou leuker dan op een spelende manier leren. 🍀

 41. O dit zou echt geweldig zijn voor mijn dochtertje! Zoiezo is ze dol op vtech, maar ook op “leerzame” spelletjes. We hadden deze al op de verlanglijst staan voor haar 2e verjaardag. Maar hoe geweldig zou het zijn om deze te winnen voor haar verjaardag! Houden papa en mama geld over voor een ander cadeautje 😉

 42. Oh yes yes! Ik die heel graag mee voor ons zoontje die bijna 2 jaar wordt. Overal gezocht, overal uitverkocht…. deze staat bovenaan ons lijstje! Ik ga heel hard duimen samen met mijn kleine man!

 43. Ik zou deze heel graag winnen voor mijn jongste dochter Tess die op 27 februari 2 jaar wordt. Het lijkt me een prachtig verjaardagscadeau voor haar!

 44. Supergave actie. Helaas was hij uitverkocht toen mijn zoontje vorigeweek 3 werd. Misschien nog een leuk afterbirthday present. Ik ga duimen.

 45. V-tech rules! En niet alleen omdat het natuurlijk heel educatief en niet kapot te krijgen is, maar ook omdat het urenlang spelplezier geeft (lees: ik kan gewoon een keer een kop thee drinken zonder dat hij koud wordt!). Ik doe dis heeeeeel graag mee voor mijn zoontjes Thijs en Abel.

 46. Oh wat gaaf! Mijn meisje wordt bijna 2 dus dit gaat ze denk ik helemaal geweldig vinden! We hopen echt te winnen! Super leuk!

 47. Ik zou graag meedoen voor mijn dochter. Ze is nu 1 jaar, maar heel erg leergierig. Hiermee kan ze haar leerhonger denk ik goed mee stillen.

 48. Ik doe heel graag mee voor onze, leergierige, jongste dochter. Haar zus van 5 gaat al naar de basisschool en dat vindt onze jongste dochter zo interessant. Dit zou echt een geweldig cadeau zijn voor haar 3e verjaardag 23 januari.

 49. Dit zou echt super leuk zijn voor onze zoon Daimy. Hij wordt in maart 4 jaar en heeft ontzettend veel zin om naar de ‘grote’ school te gaan.
  Dus ja ik zou dit super graag willen winnen voor hem!!

 50. Hoi Mirjam!

  Wat zal dit ontzettend gaaf zijn voor mijn zeer ondernemende dochtertje Lotte, die erg leergierig is en zal hier echt enorm veel van leren. Ze is bijna 3, dus zit in het begin van het eerste niveau. Super gaaf, duimennnn!

 51. Ik doe graag mee voor mijn twee oudste jongens die graag samen “keutelen” op de bank. Ik wil ze niet te vaak op de tablet hebben dus dit lijkt me een geweldig alternatief❤️.
  Kunnen ze samen lekker spelen, oefenen en leren.

 52. jaaaaa super gaaf dit. Ik doe mee voor mijn neefje die maandag 3 jaar🎉 wordt. Ik heb overal gezocht maar nergens kunnen vinden😔. Misschien toch een verlaat cadeau voor hem😳. Wachten en duimen tot 14 januari…

 53. Ik had hier nog nooit van gehoord of iets gelezen. Heb ik toch de speelgoedwinkel niet goed bekeken. Onze zoon gaat sinds november naar school en kan hiermee lekker oefenen. En zelfs een mini piano in, gek op muziek is hij…En wilde graag een piano van sinterklaas. Daar moest die goede sint lang voor zoeken. Super bedankt voor het fb bericht want dit is wel een heel leuk artikel.

 54. Supper leukjes gaaf voor mijn dochter van 5 dus heel eeg graag nivo2 te leukjes hoop dat x iets win voor haar 🍀🙌🏻🍀

 55. Ik werk met peuter. Wat zou het leuk zijn om hiermee op de groep te werken met de kinderen. De kinderen zijn altijd zo nieuwsgierig en leergierig. Denk dat ze dit erg leuk gaan vinden! ❤

 56. Hallo Mirjam,

  Dit zou wel iets zijn voor ons dochtertje Yolien van 3,5 jaar. Grote broer zit in het 1ste leerjaar en leert lezen, schrijven, rekenen,… en is veel met/in boeken bezig. Ze doet niets liever dan hem imiteren. En met het MagicBook va Vtech zou ze haar eigen leerboek hebben.

 57. Ik doe graag mee met deze winactie. Ik heb 4 kleinkinderen tussen 10 maand en 5 jaar. Het zou hier dus zeker gebruikt worden!

 58. Super gave actie die voor mijn jonge meid van 2 en zoon van 5 te gebruiken is. Hierbij ook meteen zeer leerzaam voor beide.
  Ik doe graag mee! 🙂

 59. Voor mijn zoontje Rens. We gaan binnenkort op vakantie en dit lijkt me een mooie, uitdagende en leuke bezigheid tijdens de reis. Dus het is ook een beetje voor mezelf 😊

 60. Wat leuk dat je iedereen dmv je blog de kans geeft om ook zo’n leuk boek te winnen! Ik doe graag mee met deze onwijs leerzame en leuke actie voor mijn leergierige zoon van 2! Zowel mama als zoon worden erg blij van dot soort leuke speelgoed! 😉

 61. Ik doe mee voor mijn bijna 4 jarige dochter! Ze is erg toe aan de basisschool, is leergierig, kent al veel letters/cijfers en wil nu graag klokkijken….
  We hebben thuis ook best wat problemen met haar gehad, hulp van een orthopedagoog ingeschakeld en hier hebben we gelukkig veel aan gehad! Hier kwam ook een IQ test uit….en hier bleek een kloof te zitten tussen performaal ( wat je kunt) & verbaal (het verwoorden)…..dit verklaart oa. haar driftbuien….’ze kan meer dan ze kan vertellen’ Dit lijkt me een geweldig cadeau, we gaan over 7 wk op wintersport & volgens mij zou dit een super bezigheid voor haar op de achterbank zijn!! We duimen

 62. Dit zou mijn zoontje een geweldig verjaardagscadeau vinden op 29 februari wordt onze grote jongen alweer 2. Hij vindt nu het tiptoi boek van zijn grote zus al geweldig maar dit zou dan helemaal voor hem zijn… Hopen dat we winnen 😇

 63. Dolgraag voor onze net 4 jarige leergierige dochter. Wil zo graag leen net als haar grote zus van 6. En vanzelf gaat de jongste van nu 5 maandenog er met 2 jaar achteraan

 64. Ohh wat super mega leuk zeg. Ik doe graag mee voor ons bijdehante leergierige zoontje van 4…. so fingers crossed

 65. Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor onze oudste dochter van 2,5. Ze zegt regelmatig ‘s morgens dat ze vandaag naar de basisschool gaat (vanmorgen bij opa en oma nog) haha. Geen idee hoe ze er bij komt, we moeten dit jaar nog een basisschool uitzoeken en kunnen we haar toch alvast een beetje laten wennen 😉 haar eigen schooltje, heel leuk!

 66. Wat een leuke actie, overal is de magibook uitverkocht
  We hadden dit graag als verjaardagscadeau aan onze dochter Faye gegeven. Ze word 12 januari alweer 3 jaar en gaat sinds kort naar de peuterschool. De magibook zou een perfecte aanvulling in de ontwikkeling zijn geweest! ♡

 67. Dat zouden wij super vinden voor onze dochter Guusje die per mei naar school gaat! Dan kan ze zich vast voorbereiden! Ook leuk dat ze dan een cadeautje krijgt nu haar zusje 1 is geworden en allemaal cadeautjes krijgt

 68. Doe graag mee voor onze jongste 3 vd 5 .
  In de leeftijd van 5, 3 en bijna 1 jaar. Geweldig om samen op ontdekking te gaan.

 69. Ik doe héél erg graag mee voor mijn zoontje en dochtertje. Mijn zoontje van 3 leert graag nieuwe dingen en is gefascineerd door technische snufjes. Ik vind dit zelf ook zo mooi bedacht van Vtech. Wij houden erg van reizen en dan slaat de verveling soms nog wel eens toe. Zou dit de oplossing zijn? Leren fun en verveling weg!!!

 70. De magibook zou perfect voor onze dochter faye zijn. Ze wordt volgende week 3 en had haar graag een magibook gegeven maar hij is jammer genoeg uit verkocht.

 71. Dit zou een prachtig cadeau zijn voor mijn nichtje! Zal ze vele jaren plezier van hebben en haar broertje (is op komst) daarna vast ook. 🙂

 72. Wauw! Ik doe graag mee voor ons dochtertje Evi! Een heerlijk nieuwschierig meisje van 2 die het MagiBook helemaal geweldig zou vinden! Haar eigen (en dan meteen leerzame) eigen ‘iPad’. 😄

 73. Geweldig voor mijn dochtertje van 2,5. Ze heeft een taalachterstand dus dit zou echt fantastisch voor haar zijn om lekker te oefenen.

 74. Ik doe heel graag mee voor mijn kinderen. Mijn dochter van 4 zou hier heel blij mee zijn. Mijn zoon van 1 zal het nog niet snappen, maar daar wil zijn grote zus hem tzt vast graag mee helpen.

 75. Dat lijkt me echt gaaf voor mijn zoon Tristan. Hij begint maart op de peuterspeelzaal en aangezien z’n 2 talige opvoeding kan hij alle hulp wel gebruiken.

 76. Geen boek groot of klein, dik of dun is veilig voor mijn zoontje. Zelfs folders worden uitgebreid van voor naar achter gelezen, voorgelezen, bewaard en verscheurd door hem. Vermoed, of hoop beter gezegd, dat dit boek wel zoon-proof is. Zelfs nog educatief, wat kan een moeder nog meer wensen qua boek?

 77. Wat zou dat leuk zijn! Ben door mijn moeder getipt over deze blog en dat was een hele goede tip!
  Ik denk dat er hier thuis wel wat strijd ontstaat bij onze dochters (bijna 2 en bijna 4) over wie de nagibook mag gebruiken. Lisa de oudste wordt morgen 4, een verlaat verjaardagscadeau valt altijd in de smaak! 🙂

  Ga zo door met je blog, vanaf nu lees ik mee!

 78. Wat zou ik dit ontzettend graag willen winnen voor onze kleindochter Marit.Ze is 2.5 jaar en heeft een nieuwe uitdaging nodig,misschien zou dit helemaal top zijn voor haar.

 79. Voor mij dochtertje Jaylinn van 3jaar. Ze wil graag dingen leren ze gaat na de mei vakantie naar de kleuterschool en dan kan ze de magibook mooi op voor bereiden.

 80. Gefeliciteerd met je 2 jarige bestaan, Wat gaat 2 jaar toch snel! Onze dochter word 27 januari ook 2. Daarom zou ik deze graag willen winnen voor haar! Want het magibook heb ik al een hele tijd in gedachten om aan lieve mensen te vragen😃 zou erg leuk zijn om deze eindelijk dan te kunnen geven ☺️ dus 👍 maar…

 81. Ik zou dit zo graag willen winnen voor mijn dochtertje. Ze is bijna jarig en wordt 3 jaar. Dit zou geweldig zijn voor haar ontwikkeling!

 82. ik doe heel graag mee voor mijn meisje dat eind maart 4 wordt… Ze is nu al lekker bezig met “lezen”.. cijfers vind ze super interessant en bij elke letter die ze ziet vraagt ze “welke is dat?”.. spelend leren met de magibook zou haar helemaal passen.

 83. Ik zou deze heel graag willen winnen voor onze oudste zoon Febe 2.5 jaar
  Hij zou hier denk ik heel blij mee zijn!

 84. Onze meiden zijn ruim 1, 4 en ruim 5 jaar. Deze VTech magibook biedt veel mogelijkheden om ze lerende wijs uit te dagen.

 85. Wow dat was een aardig stukje naar beneden scrollen al.. Maar kan ook niet anders met zo’n leuke actie.
  Wij doen graag mee voor onze leergierige en bijdehante peuter Max van 3 jaar!

 86. Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje. Ze is gek op boekjes en dingen uitproberen. Hij stond op haar verjaardagslijstje maar hij is helaas overal uitverkocht.

 87. WAAAAAAAAAW
  dit is ècht leuk! Ik zou er zelf mee willen spelen 🤣, maar ik doe graag mee vr mijn petekindje Oskar (5 jaar). Ideaal voor de eerste stapjes (handjes 👍🏻) bij het lezen en schrijven. Vtech rules! En jij ook, Miriam 😆!

 88. O wat zou dat top zijn voor onze zoon. Hij gaat volgende week naar school. Ook zijn zusje van 1,5 kan er straks nog veel van leren

 89. O dit zou zou leuk zijn voor mijn zoontje van 2 1/2 jaar.
  Hij zit momenteel echt in een fase dat hij dit speelgoed leuk vind.
  Hij is net grote broer geworden en kan dan lekker bij mama op de bank kruipen als de baby moet eten.

 90. Oh, wat een leuke actie.. ik doe graag mee voor mijn dochter Senna💞. Ze is vandaag jarig en word 3 jaar. 🎈🎈🎈Het zou een super cadeau zijn..🎁 Ze wil nu al naar de basisschool… 😂hier kan ze spelenderwijs mee oefenen.
  Nu maar duimen…🍀🍀🍀

 91. Wauw eindelijk een leuk verjaardagscadeau gevonden voor Lars. Die 12 februari 2 wordt. Thanks voor je blog en revieuw:)

 92. Wil graag meedoen voor mijn dochtertje van 3 jaar, die vanwege heel veel ziekenhuis opnamen en haar ziekte niet naar de opvang kan. Ze is erg leergierig en vind alles super leuk, dit zou een welkome aanvulling zijn op de voorbereidingen voor school.

 93. Wauw! Te gekke winactie! Ik doe graag mee voor mijn zoontje Lux. Hij heeft dat wel verdient na alle rompslomp met zn zusje (zie blog) Ik gun hem een verrassing 🙂 Fingers crossed dus!! 🍀

 94. Wat een leuke actie! Ik zou er graag een voor mijn 3 jarig zoontje willen winnen! Hij Is leergierig en vindt zulke opdrachtjes erg leuk! Mijn vriendin heeft er ook een dus hij is er helemaal in thuis! We ❤️ Vtech magibook!

 95. Ik doe graag mee voor onze zoon Thomas. Hij is 2.5 en vind het erg leuk om nieuwe dingen te leren. Dat wil natuurlijk perfect met de magibook!

 96. Heel graag voor mijn 2 zoontjes van 3,5 en bijna 2 (nou ja…. Eigenlijk wordt hij over 2 jaar pas 1 ^^, schrikkelkindje)
  Ik weet zeker dat vooral onze oudste hier ontzettend veel plezier van gaat hebben. Mooie stap voor naar de basisschool in mei 😀

 97. We hebben twee boekjes voor onze zoon van 4 hier al liggen. Deze kreeg hij voor sinterklaas. Alleen we missen het MacBook apparaat. Er wordt hier dus nu niks mee gedaan. Erg jammer!!

 98. Hoi Mirjam, wat een prachtprijs! Ik waag een kansje voor mijn bijzondere zoon Lennon. Hij wordt 2 deze maand. Ik ‘stort’ me ook nog even op de extra winkansen, want dit toffe cadeau gun ik hem heel erg graag.

 99. Onze dochter zit net op school en nu wil haar broertje van 2,5 jaar ook “leren”. We hebben al wel het activiteitenbureau (ook een aanrader!), maar het is nog wel eens een strijd wie daar achter mag. Twee bureau’s gaat me te ver, maar een MagiBook erbij zou de ideale uitkomst zijn!

 100. Ik doe graag mee voor de dochter van een goede vriendin. Deze meid van 3 haar heeft LCH dit is een ziekte in het afweersysteem. Zij heeft er nog heel veel neer bij waardoor ze veel in het ziekenhuis is. Voorlopig is dst nog niet klaar. Ze zal een chemo gaan krijgen om de 4weken een aantal dagen. Deze neod is gek van nijntje. Doordat ze niet naar de peuterspeelzaal kan lijkt me dit heel eerzaam voor haar om bepaalde ontwikkelingen te stimuleren op een leuke leerzame manier.

 101. Wauwww wat een ontzettend leuke, leerzame prijs!! Leuk voor onze oudste dochter die pas naar school gaat en ontzettend leergierig is. Maar over een tijdje ook super leuk voor onze jongste dochter. Ik doe graag mee.

 102. Super leuk voor zoonlief die de tablet in huis tot zijn bezit heeft gemaakt. Zelfs de code heeft hij gekraakt. Help me zodat ik mijn tablet weer terug heb💪💪

 103. Graag win ik voor mijn nichtje Faye die 12 januari 3 wordt! Ze is erg leergierig en die zou het ultieme cadeau voor haar zijn.

 104. Ik wil graag winnen voor Ryan. Hij word in februari 3 jaar oud. Ik wil graag voor hem winnen omdat ik dankzij zijn moeder 4 jaar geleden mijn zoontje op de wereld gezet dankzij eicel donatie.

 105. Zou zalig zijn voor mijn zoontje hij gaat binnekort naar school gaan binnen enkele maanden. Zou een goede voorbereiding zijn. Wij duimen alvast.

 106. Supertoffe win-actie ! Mijn dochters zijn alletwee verzot op het VTech speelgoed & dit is helemaal geweldig .
  Binnen een maandje start Marthe (2,5 jr) op school en het zou dus fantastisch zijn moesten we dit winnen zodat ze zich al wat kan voorbereiden ;).

 107. Voor mijn zoontje. Hij is 2 en heel erg leergierig. Het zou echt geweldig voor hem zijn. Hij is gek op leren en zoeken naar dingen. Super leuk deze winactie

 108. Ik doe mee voor onze kleine grote meid, ze vind alles van vtech super leuk en ik denk dat dit ook zorgt voor urenlang spelplezier!

 109. Vtech betekent voor mij altijd eindeloos speelplezier, dus wat een leuke winactie zeg!
  Ik doe dan ook graag mee voor mijn nichtje van 3,5. Zij zou dit geweldig vinden! ;-). Zij blij = tante Wendy blij!

 110. Voor Boudewijn. Knappe vent die het al enorme stappen maakt in zijn taalontwikkeling door extra ondersteuning. Met dit gave magic book zal het hem spelenderwijs nog meer helpen 🙂

 111. doe graag mee voor mijn kleindochter Romy van 2 en een half, zou dit voor de kerst voor haar kopen maar helaas er was niet aan te komen dus misschien op deze manier

 112. Lijkt me super voor mijn meisje Jasmin. Telkens grote broer aan zijn huiswerk begint, vraagt zij ook om ‘huistaakjes’. Zo’n Magibook van Vtech lijkt mij hier ideaal voor <3

 113. Wat een leuke acties allemaal Mirjam. Echt gaaf. Ik doe mee voor een kindje van bijna 5. Een vriendinnetje van mijn zoontje.

 114. Wij doen graag mee voor ons zoontje Joey die 25 januari 2 word. Hij is heel wijs voor zijn leeftijd en ik denk dat dit dan ook echt een mooie uitdaging voor hem is en hem bezig houd!

 115. Wowww! Dit is nog eens Onwijs Gaaf! Ik maak Dolgraag een Kansje voor mijn allerliefste Petekindje! Zou Super zijn voor zijn 2e verjaardag, extra leuk dat ze er zo lang mee kunnen spelen en dat er verschillende activiteitenboekjes verkrijgbaar zijn: Top! Leuk dat Fiene er ook zo Blij mee is! Waanzinnig Bedankt voor deze Lieve Kans Mirjam! 😀

 116. Doe heel erg graag mee voor me dochtertje. Wat zou het leuk zijn om haar hiermee te verassen. Erg leuk en zeer leerzaam😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.