WIN | Wilkinson Sword Intuition f.a.b.

Met zomervakantie in aantocht wil je natuurlijk extra gladde benen en het liefst zo snel mogelijk! Dat lukt gemakkelijk met het super handige scheersysteem van de Wilkinson Sword Intuition f.a.b., waarmee je in beide richtingen kunt scheren! Hebben? Dat kan, want ik geef er eentje weg!

 

Wilkinson Sword Intuition f.a.b.

 

Wilkinson Sword Intuition f.a.b.

Vanaf het moment dat ik begon scheren, doe ik dit van beneden naar boven, stoppen en weer van beneden naar boven, één kant op scheren dus – wat andere vrouwen vast zullen herkennen. Maar met de Wilkinson Sword Intuition f.a.b. kun je dus twee kanten op scheren, zonder het mesje op te tillen! Dus niet alleen van beneden naar boven, maar ook van boven naar beneden. Zo ben je dus twee keer zo snel klaar!

De afkorting f.a.b. staat voor forward and backwards – om het tweerichtingsverkeer aan te duiden. Dit heen en weer bewegen kan dankzij de opstelling van de mesjes, waarbij de drie bovenste mesjes in de tegenovergestelde richting van de twee onderste mesjes scheren. Rondom de mesjes zit een water geactiveerde gel, waardoor de mesjes makkelijk over de huid glijden en een verzorgend effect geven.

De adviesverkoopprijs voor het Wilkinson Sword Intuition f.a.b. scheersysteem is € 13,99. Voor een navulling met drie mesjes betaal je €14,99.

 

Wilkinson Sword Intuition f.a.b.

 

Wat vind ik ervan?

Uiteraard heb ik zelf ook een Intuition f.a.b. scheermes mogen ontvangen om te testen, dus ik vertel jullie graag over mijn ervaring. In eerste instantie scheert het wat onnatuurlijk, omdat je gewoon niet gewend bent om beide kanten op te kunnen scheren! Je schuift het mesje als het ware heen en weer over je huid om vervolgens een super glad velletje over te houden.

Door de water geactiveerde gel op het mesje heb je geen scheerschuim nodig en voelt je huid lekker verzorgd na het scheren, wat écht super snel gaat nu. Kortom, ik ben er helemaal blij mee!

 

Wilkinson Sword Intuition f.a.b.

 

Win een Wilkinson Sword Intuition f.a.b.

Wil jij ook voortaan extra snel klaar zijn door twee kanten op te kunnen scheren? Doe dan mee met de winactie, want ik mag er ook eentje weggeven!

Hoe doe je mee?

 • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet en doe dit met een geldig e-mailadres
 • Volg MetMirjam op Facebook
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook


Daarnaast zou ik het enorm waarderen (niet verplicht) als:

 • je me ook volgt op Twitter en / of Instagram
 • de winactie deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doen

De winactie loopt tot en met vrijdag 20 juli.

 


Ook deze winactie is weer afgelopen. Ik heb weer een winnaar geloot en de gelukkige is:

Mieke Stam

Van harte gefeliciteerd, jouw benen zijn straks gladder dan glad!
De winnares krijgt ook persoonlijk bericht.


 

 

Ben jij al bekend met het Intuition f.a.b. scheersysteem van Wilkinson Sword?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

40 comments on “WIN | Wilkinson Sword Intuition f.a.b.

 1. Dat lijkt me leuk om te winnen om dat eens uit te proberen. Mijn huidige scheermes is aan vervanging toe en ik wil eigenlijk wel eens wat anders. Ik doe graag mee aan deze actie

 2. oh deze kende ik nog niet, klinkt inderdaad wel even wennen om 2 kanten op te kunnen scheren. Ik wil het wel proberen, gladde benen hebben is altijd fijn! ik waag een kansje!

 3. Dat lijkt me een fijn mesje! Toch wel nieuwsgierig naar het twee kanten kunnen opscheren en gladde benen zijn sowieso wel echt nodig voor de zomer.

 4. Ik doe héél graag mee.Ik voel me af en toe net een cactus. Gek word ik van die haargroei op armen en benen. Scheer je weg,tsjsjsj

 5. Handig!!! Met alle nieuwe zomerjurkjes is het natuurlijk wel handig om gladde benen te hebben. Fijn dat het in de smaak valt, ben benieuwd!

 6. Dat klinkt echt superhandig, ik doe graag mee ! Dit systeem ken ik ook niet maar als het jou bevalt vind ik het ongetwijfeld ook fijn 🙂

 7. Ik waag ook graag een kansje! Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie, op je bericht gereageerd, geliked en gedeeld), Twitter (@Glambertgirl77) en Instagram (Truusje26).

 8. Wat een ongelooflijke heerlijke fantastische en super idee van jullie om een heerlijke prijs weg te geven.
  Ik wil iedereen oproepen om deze actie te delen te liken en jullie een mooie recensie te geven zodat jullie echt goed op de kaart komen zodat iedereen niet meer om jullie heen kunnen.
  Ja ja echt iedereen moet het weten Alexander en maxima zijn inmiddels ingelicht haha.
  Ik wil deze prijs gebruiken om mijn buurvrouw met heel gelukkig te maken met deze mooie prijs
  Kom maar op!
  Ben dr klaar voor.
  Succes en duimen..

 9. 😍😍Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt ik zeker heel blij zou heel graag dit handige Wilkinson Sword Intuition scheermes willen winnen om de zomerse dagen gladjes te mogen beginnen wie wil dat nou niet #Pureverwennerij 🙂 heb nu alleen wegwerp mesjes maar die zijn soms pijnlijk dit zou zeer welkom zijn doe graag mee en heb alle stappen doorlopen nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze mooie prijs zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan de zomer heerlijk beginnen #FingersCrossed 🍀🙌❤️ fijne zondag 🌞 #Summervibes

 10. Na jouw blog te hebben gelezen lijkt mij deze Wilkinson Sword f.a.b. ideaal. Ik zou hem graag willen uitproberen

 11. Geweldig leuk en een super kans om mijn prachtige vrouw heel blij te mogen maken en hiermee te mogen verrassen. Ze staat altijd voor alles en iedereen klaar maar vergeet zichzelf maar al tevaak. Is een topvrouw met haar hart op de goede plek. Na 17 dagen op rij elke dag 2 uur autorijden naar mijn vader in het ziekenhuis om hem te kunnen bezoeken na een ongeval heeft ze dit meer dan verdient!!

 12. Met veel plezier waag ik mijn kans voor deze schitterende actie. Zou fantastisch zijn om hiermee mijn liefste vrouwtje te kunnen verwennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.