WIN #6 | Who’s that girl Beautybox

Weet je nog, die toffe winactie van pas geleden? Toen mocht ik een glinsterende Nail Polish Dip van Who’s That Girl weggeven. Heb je toen toevallig meegedaan? Ik weet zeker dat je nu ook mee gaat doen, want voor het 3 jaar bestaan van MetMirjam mag ik vandaag de ultieme Who’s That Girl Beautybox ter waarde van € 59,99 weggeven!

MetMirjam 3 jaar

 

Who’s That Girl

Who’s That Girl is het beautymerk dat speciaal voor jou is gemaakt! Met de make-up producten van Who’s That Girl creëer je geweldige looks volgens de allernieuwste make-up trends. Van glitternagels en glitterhaar tot haar met kleurstrengen en magische lippen, met Who’s That Girl kun je beautylooks samenstellen die jouw persoonlijkheid weerspiegelen. Mix en match alle producten om je eigen stijl te creëren en laat iedereen zich afvragen ‘Who’s that girl?’.

 

Welke producten zijn er allemaal?

Er zijn verschillende Who’s That Girl make-up producten verkrijgbaar, die ik graag even voor je op een rij zet.

Who's That Girl

Glitter Roots

Voeg wat glitter en shine toe aan je kapsel met Glitter Roots! De glittergel is heel makkelijk in gebruik met de eenvoudige applicator om ervoor te zorgen dat je haar de hele dag lekker sparkly blijft. Er zit ook een kleine Glitter Roots sleutelhanger bij deze set, zodat je je haar ook onderweg bij kunt houden.

Color Streak Hair

Ga voor lekker opvallend met haarkrijt in een coole kleur. Who’s That Girl Color Streak Hair is een speciaal haarkrijt waarmee je je haar kleurt en daarna weer makkelijk uitwast. Er zijn diverse kleuren waarmee je je stijl steeds kunt vernieuwen.

Moodlips

Als je de mood lips lippenstift aanbrengt, verandert de doorzichtige lippenstift van kleur om bij je stemming te passen! Kijk hoe de lippenstift anders reageert bij jou en je vriendinnen! Ook deze set is inclusief een kleine sleutelhanger.

Nail Polish Dip

Voeg wat een flinke dosis glitter toe aan je manicure met de Nail Polish Dip. Polijst je nagels met een nagellak, dompel ze vervolgens onder in een prachtige nagelglitter die een geweldige glittering geeft.

Beauty Tattoos

Met deze afwasbare tattoos rock je een coole look gedurende een dag, waarna je ze ’s avonds weer makkelijk kunt afspoelen. Stempel een hart, maan of ster op je wangen, bij de rand van je oog of waar je maar wilt! Voeg vervolgens glanzende metallic sproetjes toe om je look te laten stralen.

Selfie Masks

Trakteer jezelf op een spa-dagje met deze schattige selfiemaskers die zijn geïnspireerd op instagram / snapchat filters. De aloë vera in het masker reinigt en verzacht de huid lichtjes en de maskers zijn perfect voor al je selfies!

 

Who’s That Girl Beautybox

Who's That Girl Beautybox

Naast de bovenstaande, kleinere make-up producten is er ook de grote Who’s That Girl Beautybox! Deze geweldige set bestaat uit maar liefst 21 beautyverrassingen! Je kunt ervoor kiezen er elke dag eentje te pakken en je steeds te laten verrassen, maar als je niet kunt wachten, open je ze natuurlijk gewoon allemaal tegelijk. Met deze ultieme set kun je alle Who’s That Girl producten zelf uitproberen.

 

Win een Beautybox

Zoals ik al aangaf mag ik zo’n geweldige, bomvolle Beautybox weggeven! Je ontvangt 21 verschillende beauty verrassingen waaronder een gezichtsmasker, nagellak, eyeliner, oogschaduw en nog veel meer. Je kunt al jouw beauty verrassingen ook opbergen in de meegeleverde make-up tas!

Who's That Girl Beautybox

Hoe doe je mee?

 • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet en doe dit met een geldig e-mailadres
 • Like de Facebookpagina van MetMirjam
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook


Daarnaast zou ik het enorm waarderen (niet verplicht) als je:

 • me ook volgt op Twitter en / of Instagram
 • de winactie deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doen

Alle winacties in deze win 10-daagse lopen tot en met 18 januari 2019.

 

Wil wil jij blijmaken met deze super de luxe beautybox?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

70 comments on “WIN #6 | Who’s that girl Beautybox

 1. Wat een toffe box! Ik ben nu 30 weken zwanger en het lijkt me superleuk om nog wat tijd aan mezelf te besteden de komende weken 🙂
  Ben voor de baby trouwens stiekem ook wel benieuwd naar die badcape waar je het in de voorwaarden over hebt 😉

 2. Altijd geweldig leuk, zo’n verrassingsbox, ik doe mee ! Je vraagt hierboven naar een badcape?, in de eerste regel ? Ik neem aan dat je product bedoelt…ik ben heel benieuwd naar het haarkrijt, vooral of je dat wel ziet op mijn donkere haar.
  Ik volg je al op Facebook en heb dit bericht natuurlijk geliked 🙂

 3. Wat een gave beautybox. Mijn dochter is 10 en begint dit soort dingen echt leuk te vinden. Het zou te gek zijn deze samen met haar uit te mogen pakken.

 4. Goedemorgen….
  Leuk om wakker te worden en te ontbijten en dan deze fijne winactie op jou blog te zien….
  Ik doe niet mee en gun dit graag een ander….

  Happy Friday 😉

 5. Ik doe heel graag mee voor mezelf en ons meisje, maar weet niet wat ik moet kiezen, want zie geen badcape.

 6. Vooral die beautytattoos zijn leuk zeg! Mijn buurmeisje zou dat geweldig vinden. Binnenkort past ze een weekje op onze kat, dus dit is dan een supercadeau.

 7. Super leuk voor mijn dochter die zaterdag 10 wordt. Ze staat echt met 1 been in het nog echt kind zijn maar ze begint toch geïnteresseerd te raken in make up, kleding etc. Dit gaat ze super vinden

 8. Oohh dit is echt het ideale cadeau voor mijn bonusdochter Luna. Binnenkort wordt ze 9 en ze is helemaal gek op make up! Wil altijd het liefst mijn make up plunderen haha.
  Ik doe dus graag mee voor Luna

 9. Deze beautybox wilden mijn dochters van 7 en 11 jaar heel graag van Sinterklaas, maar toen was deze helaas nog niet in de winkels te vinden. Ze zijn allebei dol op tutten, elkaar opmaken en haren doen. Ik zou deze geweldige doos heel graag voor ze willen winnen, voor wat tijd samen en dan krijgen ze toch wat ze heel graag willen. Ik kan er alleen maar HEEL hard voor duimen

 10. Zou ik hier het geluk hebben om deze supermooie Beautybox te winnen dan heb ik een prachtig verjaardagscadeau voor Reza.

 11. Dit is Geweldig, Ideaal, Fantastisch voor mijn oudste dochter. Ze wilt heel graag make up hebben. En dit voelt normaal i.p.v alle gekke spullen.

 12. Wat een leuke actie ! Hopelijk valt ik in de prijzen voor mijn nichtje, ze komt regelmatig logeren in de vakanties om met mijn buurmeisje te spelen, bij mooi weer spelen ze buiten, maar afgelopen kerstvakantie zijn ze in mijn badkamer gedoken en hebben zitten experimenteren met mijn spulletjes (en sommige dag-en nachtcrèmes zijn net iets te duur om op kindergezichtjes te smeren) 😀

 13. leuk, een beautybox, doe graag mee voor mijn kleindochter die af en toe de make-up van haar moeder al eens uitprobeert

 14. Ooo zo mooi!
  Mijn dochter voelt zich een hele meid en maakt zich graag mooi dus deze beautybox zou perfect zijn voor haar volgende meiden feestje waarbij vriendinnen blijven slapen.

 15. Wat leuk 😀 Het lijkt wel een soort adventskalender 😉
  Die zal zeker in de smaak vallen , vooral het haarkrijt en de tattoos

  Ik volg je op op twitter en instagram met wilmaatje 61
  en op FB met WIlma Bosch 😀

 16. Wat een geweldig leuke actie, ik doe graag mee voor mijn tweelingdochters!

  ❤🎁 Ik weet zeker dat ze dit helemaal geweldig vinden!❤🎁

  Ik volg je op Twitter, Facebook en Instagram (mirremeid).
  Beheren

 17. Oh super leuk zeg !!! Mijn dochters zijn net als mama dol op make up en alles wat er maar mee te maken heeft 🙂 Ik doe dus dolgraag mee voor mijn dochters en mij. Kunnen we lekker genieten van mama/dochter momentjes 🙂

 18. Geweldig wat een fantastische mooie beautybox is dit, echt een heerlijke fijne verwennerij. Ik zou er maar wat graag mijn dochter mee willen verrassen, en doe er super graag voor mee!!

 19. Super super super leuk voor de dochtertje van mijn zwangere vriendin ze heeft een dochtertje van net 8 jaar dit zou Aaliyah erg leuk vinden

  Volg jou op fb Jessica Jill John leidner
  Twitter yessicakoot1
  Instagram Yessicaleidner
  Bloglovin yessica leidner

 20. Doe graag mee, heel erg leuk !! 🙂 🙂

  Reactie gegeven op facebook, bericht geliked en gedeeld.

  Groetjes Anneliese

 21. Elise is misschien nog wat jong voor deze beautybox maar ik weet zeker dat ze het wel heel leuk en interessant zal vinden dus ik geef deze (als ik win) op haar verjaardag waarna ik deze met haar ga delen. Ik het maskertje en de eyeliner; zij de oogschaduw en nagellak. Iedereen blij 🙂 Ik volg en like uiteraard via FB. Liefs melissa

 22. Wow, wat een mooi beautybox, daar wil ik wel voor gaan.
  Ik volg Bloglovin, maar heb geen facebook.
  Heel graag doe ik mee.

 23. Leuk sinds de kerstvieringen (begon al met die van school) willen ze alleen tutten (mooi haar, glitters, nagellak en make up). Ben een beetje door mijn inspiratie heen. Toch willen we het in het weekend blijven volhouden. Quality time.

 24. WOOW wat een supervette winactie 🤩want I❤️Your account en I❤️This winactie🥰ik zit op de basisschool en wilde dit al heel lang hebben😍dus vroeg ik het aan sinterklaas maar die nam het helaas niet mee uit Spanje😓daarna aan de kerstman🎅🏻Maar het lag helaas ook niet onder de kerstboom🎄😢dus nu moet ik tot mijn verjaardag🥳(die nog heel lang duurt)🥺 daarom ik voor dat ik de winactie zag😭 ik nadat ik de winactie zag🤩🥳😍🤪nu maar hopen dat geluk🍀heb🤞🏻Trouwens nog een HAPPY 2019🎇doei😘 Ik heb geen website daarom heb ik daar Google ingevuld

 25. Ja.. Ik doe mee voor mijn kleindochter die graag met mijn make-up “speelt”.. Het is net een adventsbox.. Elke keer weer een kadootje 🛍️🍔

 26. Dit is leuk zeg! Mijn pré-puber Faye is helemaal van de make-up tegenwoordig 🤦‍♀️ oogschaduw, lipgloss, nagels lakken noem maar op! Hier zou ze haarzelf helemaal mee uit kunnen leven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.