Werken en toch op vakantie

Wij zijn al zo’n week of twee lekker weg en toch ook niet. We hebben onze caravan gehaald en zijn naar een camping vertrokken, zo’n kwartier / twintig minuten bij ons huis vandaan (hoe onze eerste dagen kun je in deze MEGA-Plog bekijken). Voor nu is dit onze basis, ons ‘huis’.. en hier vanuit gaan we ook gewoon werken. Werken en toch op vakantie!

 

Werken en toch op vakantie

Werken en toch op vakantie

In theorie klonk het allemaal al heel erg leuk. Michiel kwam met het idee en ik was gelijk enthousiast! We werken allebei heel dichtbij huis en vanaf de camping is het wel iets langer rijden, maar met 20 minuutjes stelt nog steeds niks voor. Op deze manier hoeven we geen vakantiedagen op te nemen en zijn we er toch echt even uit zodra je ‘thuis’ komt op de camping.

 

Hoe doen we dat met Fiene?

Vorige week hadden we een hele gezellige ‘oplossing’ voor Fiene. Mijn moeder is ook een aantal dagen bij ons komen logeren en als wij aan het werk waren, paste zij op Fiene – op de camping dus, ze kon lekker door ravotten in het zwembadje! Op deze manier waren we er allemaal even uit en was het ook nog eens extra gezellig zo met z’n allen! Deze week doen we dat anders en zet één van ons Fiene bij mijn moeder af voordat we naar ons werk gaan. Wij werken namelijk allebei op ongeveer 5 minuten afstand van ons huis en ook van mijn moeders huis, dus dat gaat prima! En als we klaar zijn met werken, halen we Fiene weer op en gaan we weer terug naar de camping. Op de dagen dat ik vrij ben blijven Fiene en ik natuurlijk lekker daar.

20160718_194028-1

 

Hoe bevalt het nou echt in de praktijk?

Nou, ik kan eigenlijk niet anders zeggen dan ‘heel erg goed’. Het is eigenlijk precies zoals we hadden gehoopt, super relaxed dus! Het plan was om afgelopen zondag weer richting huis te gaan en de caravan weer terug naar de stalling te brengen, maar we hebben hem nog een week extra laten staan en zijn er nu dus nog steeds. Het ritje van en naar het werk was ook nog eens een leuke binnendoor route en het ‘thuis’komen op de camping is echt helemaal super. Zodra je weer op de camping aankomt, je jezelf in je vrijetijdskloffie hijst en op je stekkie neerploft, voel ik me weer echt op vakantie en ben ik zo vergeten dat ik gewoon gewerkt heb die dag!

Het werken en toch op vakantie zijn is zelfs zo goed bevallen dat we er nu al aan denken om dit volgend jaar in het voorseizoen ook een paar weken te doen!

 

Heb jij zoiets ook wel eens gedaan?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

16 comments on “Werken en toch op vakantie

  1. Pingback: Kamperen met een peuter: in het stapelbed slapen | MetMirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.