Op het wensenlijstje: een boxspring

Heb jij ook zo’n wensenlijstje vol met punten die er voorlopig niet van zullen komen? Ik wel! Geen tastbaar lijstje, maar wel in mijn hoofd voor ‘later’. Eén van de wensen op dit lijstje is een boxspring, want die hebben wij nu niet.

 

Boxspring

 

De keuze voor een bed

Bij de aanschaf van ons bed, intussen bijna 13 jaar geleden, was de keuze snel gemaakt. We gingen voor niet te duur, want als je net op jezelf gaat of gaat samenwonen, moet je toch al zoveel aanschaffen. Daarnaast wilden wij graag katten en ik wist uit ervaring dat die nog wel eens een alternatief zochten voor een krabpaal.. Dus eerst maar eens kijken hoe die zich zouden gedragen.

Aangezien één van de katten inderdaad een hoek van het bed had bestempeld tot favoriete krabplek, besloten we het hierbij te houden. Wel hebben we een paar jaar geleden de lattenbodems vervangen voor schotelbodems, wat het effect van een boxspring zou simuleren. En eerlijk – het ligt inderdaad super!

 

Een boxspring

Inmiddels zijn onze katten overleden en zouden we voor een mooie, luxe boxspring kunnen gaan. Ik zie het ook al helemaal voor me…

Een mooi hoog bed, overtrokken met een prachtige luxe stof. Natuurlijk voorzien van een indrukwekkend hoofdbord. Aan het voeteneind staat een mooie dekenkist in dezelfde stof (volgens Michiel voorzien van een televisie die automatisch omhoog geschoven wordt 😉 ). We bedekken het geheel met een heerlijk zacht donzen dekbed en kussen waar je lekker in kunt kruipen.

Klinkt perfect, toch?

Toch blijft het nog even bij dromen, want voor nu liggen wij nog prima op ons vertrouwde bedje met nieuwe schotelbodems. Een mens moet ook iets te wensen houden natuurlijk 😉 .

 

Wat voor bed heb jij thuis?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op FacebookInstagramTwitter en Bloglovin?

 

Uitgelichte afbeelding via Shutterstock.

 

Disclaimer

 

 

 

 

2 comments on “Op het wensenlijstje: een boxspring

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.