Welliebellies warmteknuffels bieden warmte én troost

Kinderen kunnen niet zonder een fijne knuffel (of 20..). Ze kunnen ermee spelen, kroelen en ze bieden ook nog eens troost bij groot of klein verdriet. De opwarmknuffels van Welliebellies geven hiernaast ook warmte en een fijne geur af. Ideaal bij kou, buikpijn of als troost.

Welliebellies warmteknuffels

Welliebellies warmteknuffels

De Welliebellies knuffels zijn gevuld met speciaal geselecteerde en behandelde granen en een snufje aroma. Hierdoor ruiken ze ook nog eens extra lekker. Je kunt ze heel gemakkelijk opwarmen in de magnetron, waarna de knuffels langzaam hun warmte afgeven. Omdat er geen water bij komt kijken, zijn de knuffels veel veiliger dan de bekende waterkruiken. Daarnaast knuffelen deze natuurlijk ook veel lekkerder 😉 . De vulling van de warmteknuffels is uitneembaar, waardoor ze bijvoorbeeld in de zomer ook te gebruiken zijn in combinatie met een koelkompres.

Veilig voor alle leeftijden

Er zijn verschillende soorten en maten Welliebellies beschikbaar. Naast grote en kleine knuffels zijn er knuffeldoekjes voor de allerkleinsten. Zo zijn er Welliebellies die al geschikt zijn voor kinderen vanaf 0 jaar. Alle gebruikte materialen zijn met zorg geselecteerd, getest en gecertificeerd op basis van relevante Europese richtlijnen. Er zijn bijvoorbeeld geen kleine inslikbare onderdelen, er zitten geen schadelijke stoffen in de materialen en de natuurlijke inhoud van de warmteknuffels is als 100% veilig bevonden. Hiermee weet je zeker dat je kleine spruit jarenlang op een veilige manier kan genieten van zijn favoriete warmteknuffel.

Alle modellen hebben overigens een uitneembare vulling, zodat je het omhulsel tussendoor kunt wassen. Dit vind ik echt een pluspunt, want ik vind het fijn om Fiene’s knuffels regelmatig te wassen.

Welliebellies

Troostknuffel

De Welliebellies kat (genaamd ‘Poes’) heeft een drukke tijd achter de rug bij ons thuis. Poes begon als fijne opwarmer bij koude rillingen tijdens een griepje. Waar Fiene was, was Poes. Heerlijk zacht en lekker warm tegen haar aan op de bank, ‘s avonds in bed en ook ‘s morgens mocht ze weer een rondje de magnetron in.

Dat de Welliebellies ook als troostknuffels in te zetten zijn, hebben wij de afgelopen tijd wel gemerkt. Nadat onze tweede dochter Suus* eind december stilgeboren is, en Fiene haar zusje verloor, is Poes veel ingezet als troost. Ontzettend fijn om je even terug te kunnen trekken en toch de warmte van je knuffel te voelen.

Wij zijn erg tevreden over de opwarmknuffels van Welliebellies. Lijkt het jou ook wat? Ze zijn verkrijgbaar vanaf € 14,95. Check welliebellies.nl voor meer informatie en verkoopadressen.

Hebben jouw kinderen ook een favoriete knuffel?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.