Waar word ik blij van?

Eén van de onderwerpen uit de 30 Day Blog Challenge is ‘Waar word ik blij van’. En omdat ik het leuk vind om de onderwerpen op mijn eigen manier in te vullen, vertel ik jullie vandaag waar ik de afgelopen week allemaal bij van werd met betrekking tot mijn blog!

 

30 Day Blog Challenge

Om te beginnen werd ik afgelopen week heel erg blij van het feit dat ik heb besloten om mee te doen aan deze Blog Challenge. Het geeft me heel veel inspiratie en ik ben nu al van plan om over meer onderwerpen te schrijven dan dat ik in eerste instantie had bedacht. Ik krijg er allerlei nieuwe ideeën van, waarvan ik er vandaag zelfs al ééntje ga uitvoeren, daar lees je verderop meer over.

Ook de reacties die ik allemaal kreeg op mijn deelname vond ik echt super! Zoveel andere bloggers die ook enthousiast zijn en meedoen – echt heel erg leuk en ik ben heel benieuwd hoe iedereen het op haar (of zijn) eigen manier gaat invullen!

 

Leuke relatiegeschenken

Nu ik een tijdje aan het bloggen ben, merk ik dat er steeds meer leuke dingen op mijn pad komen! Zo ontving ik afgelopen week een pakketje van Maxilia.nl met allerlei producten die je met een logo kunt laten bedrukken.

Ik word blij van deze relatiegeschenken

Van verschillende tasjes tot leuke items voor de vakantie, ze hebben echt van alles. Dit is namelijk nog maar een kleine greep van wat ze allemaal kunnen bedrukken. Het notitieboekje is echt mijn favoriet. Hoe gaaf is het als je een afspraak hebt voor je blog en je hebt je gepersonaliseerde notitieboekje en pen bij je? Daar zou ik dus heel blij van worden haha.

Lijkt jou dit nu ook wat of laat je liever andere relatiegeschenken bedrukken, kijk dan even op Maxilia.nl, want ze hebben ook mokken, zitzakken en nog heel veel meer.

Fiene werd trouwens ook heel blij van dit pakketje:

Fiene wordt ook blij van relatiegeschenkenAls het aan haar ligt laten we strandballen bedrukken, want die bal was heel snel van de tafel gehaald door die grijpgrage handjes. Super leuk dat ze ook aan haar gedacht hebben bij het opsturen van het pakketje!

 

Nationale Mamablogger Dag

Ik word blij van Nationale Mamablogger Dag

Zaterdag 10 september is uitgeroepen tot Nationale Mama Bloggerdag en ik ben erbij! En dat is een heel leuk vooruitzicht, ook voor jullie!

Er zijn namelijk meer dan 50 mamablogs die hieraan meedoen en op elke blog wordt een winactie gehouden die dag! Kom vooral even een kijkje nemen op MetMirjam, dan lees je hoe je de hele bloghop kunt volgen en kun je gelijk meedoen aan mijn winactie 🙂

Waar ik trouwens nog eens extra blij van word.. ik weet al wat ik weg ga geven en het is echt heel leuk!!

 

Iets nieuws proberen..

Ik probeer vandaag iets nieuws, dit was namelijk deel 1 van een tweeluik!

Vanmiddag om 14.00 komt er nóg een blog online over hetzelfde onderwerp, maar dan vertel ik jullie waar ik de afgelopen week allemaal blij van werd op persoonlijk vlak!

 

Kom je vanmiddag ook nog even langs?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Maxilia.nl

 

7 comments on “Waar word ik blij van?

  1. Goed om even sttil te staan bij je Happy momentjes. Ik heb de 30 dagen challenge ook voorbij zien komen. Helaas is mijn blogschema voor de komende tijd al aardig vol. Misschien dan toch ook maar starten met 2 blogs per dag, hahaha. Veel respect voor wie dat kunnen.
    Ik ben er trouwens ook bij op 10 september! Ik heb er al veel zin in
    Fleur onlangs geplaatst…Waar konden we deze zomer echt niet zonderMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.