VTech Frozen II Learning Watch | Anna en Elsa zijn terug!

Vanaf aanstaande woensdag zijn Anna en Elsa terug op het witte doek met de nieuwste Disney film Frozen II. Ter gelegenheid van deze bioscoopfilm komt VTech met maar liefst vier nieuwe gadgets! Ik vertel je graag meer over deze gadgets, met speciale aandacht voor de VTech Frozen II Learning Watch, want die heeft onze eigen Frozen fan opgestuurd gekregen.

Lees ook: VTech MagiBook | Interactief én educatief speelgoed

Frozen II Learning Watch

VTech Frozen II Gadgets

VTech is één van de licentiehouders van Frozen en komt daarom vier nieuwe gadgets voor Frozenfans van 3 tot 7 jaar. Stuk voor stuk slim speelgoed waar kinderen van kunnen leren.

Frozen II Tablet

Frozen II Tablet

Met de Frozen II Tablet leren Anna, Elsa en Olaf de kinderen alles over letters, klanken en woorden. De tablet is stevig en compact en het prikkelt de leergierigheid van kinderen. De adviesprijs voor deze tablet bedraagt € 26, 95. Je koopt hem o.a. bij Bol.com.

Frozen II KidiSecrets

Frozen II KidiSecrets

De KidiSecrets is een geheim, digitaal dagboekje dat zich alleen opent wanneer het de stem van de eigenaar hoort. Anna, Elsa en Olaf zijn partners in secrets voortaan! De adviesprijs voor de KidiSecrets bedraagt € 42,95. Je koopt hem o.a. bij Bol.com.

Frozen II KidiMagic

Frozen II KidiMagic

De KidiMagic is een slimme gadget voor op het nachtkastje, met wel negen functies. Deze functies variëren van tijdprojectie op het plafond, tot muziek en zelfs geluksmeting. De adviesprijs voor de KidiMagic bedraagt € 44,95. Je koopt hem nu voordelig bij Bol.com.

Frozen II Learning Watch

Frozen II Learning Watch

In het kort: bij de Learning Watch draait alles om cijfers, tellen, vergelijken en tegenstellingen. De adviesprijs voor de Frozen II Learning Watch bedraagt € 19,95. Je koopt hem o.a. bij Bol.com.

Aan de slag met de Frozen II Learning Watch

Zoals ik al aangaf heeft Fiene de Frozen II Learning Watch gekregen om eens goed uit te testen. De originele Frozen film wordt hier nog regelmatig aan gezet en ze kan niet wachten om naar de nieuwe Frozen II film te gaan, dus ik had al verwacht dat ze hier heel blij mee zou zijn! En ja hoor, het was inderdaad een schot in de roos!

Spelletjes spelen

Ten eerste is het een horloge – dat is zo ongeveer het coolste wat je kunt krijgen volgens Fiene. Ze vraagt heel de dag door ‘Hoe laat is het?’ en checkt het dan op haar horloge. Ze kan nog niet klokkijken, maar ik merk dat ze hier al veel van leert! En zodra er een tijd bijgehouden moet worden, roept ze ‘dat doe ik wel!’ Met veel precisie houdt ze de cijfertjes bij en als de juiste tijd op haar schermpje staat, roept ze dat het tijd is.

Spelletjes spelen

Máár.. het is niet zomaar een horloge, want het heeft nog meer functies! De Learning Watch bevat namelijk ook een wekker, stopwatch, timer en vier ingebouwde spelletjes. Tijdens het spelen gaat je kind aan de slag met tellen, tegenstellingen, vergelijkingen en geheugentraining.

Wat vinden wij?

Wat we ervan vinden? Nou hier kan ik eigenlijk heel kort over zijn; TOP, want Fiene is fan. Vul het maar in: Frozen (II), een horloge én (denk)spelletjes. Dit kan niet anders dan scoren bij ons meisje – en dat doet het ook! Er valt genoeg te ontdekken in het horloge en ze weet me steeds weer iets nieuws te laten zien.

Frozen II Learning Watch

Volgende week gaan we naar de bioscoop om de film te bekijken en dat doen we geheel in stijl (nou ja, Fiene dan). Elsa jurk, glitterhakken, een vlecht in haar lange haren én natuurlijk haar mooie nieuwe Frozen II Learning Watch om haar pols!

Zijn jouw kinderen ook al in de ban van Frozen II?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest?

3 comments on “VTech Frozen II Learning Watch | Anna en Elsa zijn terug!

  1. Mijn kleindochters zijn enorme fans van Elsa en Anna.
    Ze hebben dvd’s en kijken ze steeds weer opnieuw, ze kunnen er maar geen genoeg van krijgen.
    Leuk speelgoed overigens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.