Vrolijk Pasen! De vijf mooiste paasverhalen

Word jij ook altijd zo vrolijk van een mooie boekenverzamelbundel? ‘Vrolijk Pasen! De vijf mooiste paasverhalen’ is een voorbeeld van zo’n fijne bundel. De 5 succesvolle verhalen zijn momenteel niet (meer) leverbaar, maar nu dus wel allemaal te lezen in deze paasverzameling!

Lees ook: ‘Waar is de kleine paashaas?’

Vrolijk Pasen!

De bundel bevat de volgende paasverhalen:

  • Haas Huppel en de paashaas
  • Het paaskuiken
  • Het slimme paaseierenplan
  • Eieren voor de koning (nieuw)
  • Goed gedaan, Kippiekip!

Vrolijk Pasen!

Titel: Vrolijk Pasen! De vijf mooiste paasverhalen
Formaat: 21,5 x 28,7 cm
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Omvang: 144 pagina’s
ISBN: 978 90 5116 233 2
Uitgeverij: De Vier Windstreken
Adviesprijs € 19,95

 

Waar gaan de verhalen over?

Vrolijk Pasen!

Haas Huppel en de Paashaas
Haas Huppel is een klein sneeuwhaasje dat besluit dat hij later Paashaas wil worden. Maar dat zal niet zo gemakkelijk gaan! Samen met zijn vriendje Snelle Loper probeert hij indruk te maken op de echte Paashaas.

 

Vrolijk Pasen!

Het paaskuiken
Een kuikentje wil perse een paaskuiken worden en komt niet uit zijn ei. Maar wanneer is dat dan? Moeder kip gaat op zoek naar het antwoord en komt uit bij de wijze uil, die moeder kip én de lezers uitlegt hoe je dit moet berekenen. Het kuikentje telt ondertussen de dagen af wanneer hij eindelijk uit zijn ei kan komen.

 

Vrolijk Pasen!

Het slimme paaseierenplan
Sjimmie de eekhoorn ontdekt dat Max, een kauw, eieren uit oma’s tuin steelt en in zijn nest legt. Kan hij Max overhalen om de eieren weer in de tuin te verstoppen voordat de kleinkinderen bij oma komen om ze te zoeken?

 

Vrolijk Pasen!

Eieren voor de koningen (nieuw)
Een zwarte kip is heel erg verdrietig. Ze wordt uitgelachen door de andere kippen omdat ze eieren legt met hele gekke vormen. Het is zelfs zo erg dat de hoofdkip haar naar een apart hok stuurt. En dan ontdekt de paashaas de kip en haar bijzondere eieren. Bij presenteert ze aan de koning en die wil graag weten wie deze geweldige eieren heeft gelegd..

 

Vrolijk Pasen!

Goed gedaan, Kippiekip!
Wanneer de paashaas op zoek is naar eieren helpt Kippiekip door op zoek te gaan naar een dier dat eieren kan leggen. Wanneer ze bij het kippenhok komt, weet ze het; kippen! Maar is ze zelf al groot genoeg om een ei te leggen?

 

Wat vinden wij?

Wat een goed gevulde verzamelbundel is dit! Met Vrolijk Pasen! haal je een mooie verzamelbundel in huis, die je elk voorjaar weer tevoorschijn kunt halen. De vijf verhalen zijn heel divers, waardoor je het erbij blijft pakken. Fiene vindt de verhalen stuk voor stuk leuk om naar te luisteren, al is het verhaal van het paaskuiken toch favoriet. Het idee dat dat kuikentje in zijn eitje aan het aftellen is, vindt ze ontzettend grappig. Wat ons betreft een echte aanrader!

 

Welk boek lezen jullie het liefst in het voorjaar?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest?

Weg met de viezekiezenbeestjes

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.