Vrolijk Kerstfeest | Kerst gezelligheid in huis

Het is Kerstmis! Onze plannen voor vandaag en morgen zijn vooral een hoop gezelligheid en lekker eten met onze familie om ons heen. De afgelopen tijd hebben we naast alle drukte ook de Kerst gezelligheid in huis gebracht en dat wil ik vandaag nog even met jullie delen.

 

Kerst gezelligheid in huis

Ik wilde dit jaar de Kerst gezelligheid in huis halen met witte ballen in de boom. Van mijn schoonmoeder kregen we dit jaar namelijk diverse (zelfgemaakte!) vilten hangers voor in de boom. Ze zijn echt super schattig met leuke kleuraccenten en dat zou dus heel mooi matchen bij de witten ballen.

Vilten kersthangers

Fiene dacht daar echter anders over en wilde alle andere kleuren ballen in de boom. Ach, waarom ook niet. We hebben nu dus ook een hele kleurrijke boom met ballen én vilten hangers en weet je, het kan eigenlijk prima! Wél wilde Fiene de grote witte ster bovenop de boom (die ook nog eens scheef staat), dus die maakt de boom gelijk af haha.

Kerstboom

 

Het mooiste stukje van de boom

In deze, best hysterische, boom hangen ook 3 ballen met een verhaal erachter. Helemaal door Fiene bedacht en uitgevoerd.

de drie ballen

Nu denk jij ‘nou leuk hoor, een trosje ballen’. Dat dacht ik ook en ik opperde zelfs of het niet een beter idee was om de ballen wat meer verspreid in de boom te hangen. Maar Fiene vertelde me dat dit echt zo moest blijven, want ‘dit is de Papa, de Mama en Fiene – en die horen bij elkaar’. Hoe lief! Daar krijg ik dus echt een brok van in mijn keel. Je begrijpt dat deze drie ballen er dan ook nog netjes inhangen.

 

Ik wens jullie hele fijne Kerstdagen vol liefde en Kerst gezelligheid!

Lees mee MetMirjam

.

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.