Voorkom glijpartijen met Sweakers + Winactie

Wie mijn blog al wat langer volgt, weet dat ik erg enthousiast ben over de Sweakers van Ockyz. Sweakers zijn fleurige antislip zwemsokken, geschikt voor chloor en zeewater en geeft door het unieke antislip profiel heel veel grip. Ik schreef vorig jaar al dat het bij ons echt onder de noemer ‘must have kinderschoeisel op vakantie‘ viel en vandaag vertel ik je nog meer over deze fijne zwemsokken. En let op; ik mag ook shoptegoed weggeven!!

 

Voorkom glijpartijen met Sweakers

 

Flashback

Jaarlijks gebeuren er vele ongelukken rondom zwembaden. Wist jij dat dit er ruim 230.000 zijn in Europa?! Ik herinner me de kreten van mijn moeder van vroeger ‘Niet rennen bij het zwembad!’ en de schaven op mijn benen, rug en armen als ik daar weer eens niet naar luisterde.. Het was geen onwil, maar die goede raad was ik 2 minuten later gewoon weer vergeten! Nu heb ik zelf een dochter en snap ik de angst van mijn moeder. En toen wij vorig jaar op vakantie waren, was ik toch wel erg blij met ons paar Sweakers.

 

Voorkom glijpartijen met Sweakers

 

Onze ervaring met de Sweakers

Nog steeds wil ik niet dat mijn dochter rondjes langs het zwembad rent, want ook met Sweakers aan wil ik nog steeds dat ze leert voorzichtig te doen. Maar als ze af en toe toch even een sprintje trekt, zit mijn hart niet gelijk in mijn keel. Je kunt duidelijk zien dat ze een stuk stabieler met dan zonder de Sweakers rond het zwembad loopt. Dit hebben we goed kunnen vergelijken aangezien peuter niet altijd het geduld heeft om te wachten tot mama alle spullen bij elkaar heeft verzameld haha.

Naast de natte vloeren rondom zwembaden zijn de vloeren van de zwembaden zelf vaak ook heel glibberig. Zeker bij peuterbadjes vind ik dat echt opvallend! Als er ergens veel in gelopen wordt, zijn het wel dat soort badjes. Terwijl ik daar zelf soms in liep te glibberen, ging Fiene daar gewoon haar gang, zonder gehinderd te worden door de gladde bodem van het bad.

Ook bij het zwemmen blijven ze perfect zitten en heeft ze er absoluut geen last van.

 

Zwemmen met Sweakers

 

Dubbel op!

Zoals ik al aangaf, hadden wij vorig jaar al een paar Ockyz Sweakers. De zwemsokken gaan 4 maten mee, dus die passen nog prima! Ik ben alleen niet altijd even handig en heb dit paar in de caravan laten liggen. Nu is het de afgelopen tijd al prachtig weer geweest en heeft ook het badje alweer in de tuin gestaan. Fiene is altijd lekker actief bezig in dat badje en ook hier wordt de bodem nog wel eens glibberig. Het is dan ook super fijn dat we van Ockyz een nieuw paar Sweakers mochten uitzoeken!

Vorig jaar koos ik voor ‘Turquoise Sport’, met een heel vrolijk sneaker printje. Dit keer mocht ze zelf kiezen en ging ze zonder twijfel voor ‘Pink Pump’. Girls will be girls.. 😉 . Ik bestelde ze ‘s avonds (voor 23.00 uur) en had ze de volgende dag al in huis, super!

 

Antislip Sweakers

 

Ockyz Sweakers

Naast mijn ervaring, is het ook fijn om te weten wat Ockyz zelf over de Sweakers te vertellen heeft. Op de website staan de volgende twee interessante rijtjes voor je opgesomd:

Waarom zijn Sweakers® zo gewild?

 • Meer veiligheid op gladde zwembad ondergrond
 • Ze zitten comfortabel en de open tenen zorgen voor optimaal gevoel en balans
 • Antibacterieel en een hoge hygiëne factor in openbare ruimtes
 • Coole en leuke designs, kinderen vinden ze leuk om te dragen
 • Uitstekende kwaliteit, gemaakt in Europa
 • Sweakers® gaan 4 maten mee, waterschoenen 1 maat

Interessante Feiten:

 • Sweaker® zijn positief getest door TUV, de Europese autoriteit op het gebied van veiligheidsproducten.
 • Sweaker® zijn positief getest op zwemgemak door Innosportlab, zwemcentrum van de Nederlandse Olympische ploeg.
 • Sweakers® liggen bij de 13 grootste parken van Center Parcs in Duitsland, Belgie en Nederland.
 • Ockyz heeft bijna 50.000 fans op Facebook wereldwijd.
 • De droom en missie van Ockyz® is om de wereld voor kinderen veiliger en leuker te maken, ook buiten Europa.

 

De Sweakers zijn verkrijgbaar vanaf € 14,95. Daarnaast betaal je tijdelijk geen verzendkosten.

 

Voorkom glijpartijen met Sweakers

 

Winnen

Jullie hebben intussen wel door dat ik erg enthousiast ben over de Sweakers. Ik vind het dan ook super dat ik maar liefst 4 WAARDEBONNEN VAN € 10,00 mag weggeven!

Hoe maak je kans?

 • Laat in een reactie hieronder weten voor wie je meedoet – That’s it!


Daarnaast zou ik het enorm waarderen (niet verplicht) als:

 • je me volgt op Facebook, Twitter en / of Instagram
 • de winactie een like geeft en / of deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doen

De winactie loopt tot en met vrijdag 16 juni. Zaterdag 17 juni maak ik de winnaars bekend.

 

Heb jij al ervaring met zwemsokken?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

18 comments on “Voorkom glijpartijen met Sweakers + Winactie

 1. Ik doe graag mee voor mijn kleinzoon vsn 4 jaar die ook inderdaad binnen 2 minuten vergeet waarom ie niet mag rennen bij het zwembad ondanks zijn dchaafwondem

 2. Maak graag kans voor dochtertje Sharona 💖 dol op zwemmen en water maar inderdaad zo hevig en blij dat ze steeds loopt of versneld en ook al zeg je biet lopen of trager stappen die oren werken op dat moment gewoon niet haha dus duim ik mee voor haar

 3. Wat herkenbaar! Onze Liselotte (3) is ook zo ondernemend! Zou echt iets voor haar zijn en daarom doe ik graag mee!

 4. Ik vind deze Sweakers echt top! Ik schreef er ook over in mijn artikel voor de vettt.nl zomerspecial, die eind juni uitkomt. Máár heb ze zelf nog niet getest…. daarom doe ik graag mee voor mijn zoontjes Ravi (5) en Bodhi (3). 🙌🏼

 5. Ik doe graag mee! Elke keer bij het zwembad : ‘niet rennen, niet rennen, niet rennen’😧 Wat een spanning altijd bij het zwembad. Met deze sokjes zou het zwembad zelfs voor mij leuk worden😃

 6. Jij maakt mij enthousiast! 🤗 ik wil ze graag winnen voor mijn energieke peuter Nina!
  Kan ze ze mooi showen in het zwembad in Italië. & ook nog eens een stuk veiliger.

 7. Had hier nog nooit van gehoord maar ben nu toch wel nieuwsgierig geworden. Het lijkt me zo erg handig! Wij gaan met onze 3 kinderen 2 weken naar Spanje. Maar onze tweeling is nog maar 20 maanden dan en ondanks dat ze al goed lopen glibberen ze alle kanten op als het nat is bij het zwembad. Voor hun doe ik mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.