Voordelig online shoppen met e-Kortingscode

Wie al even met mij meeleest, weet dat ik het heerlijk vind om voor mijn meisje te shoppen en daarbij de sale of een andere fijne korting niet uit de weg ga. Sterker nog, ik ga er graag naar op zoek! Ik denk altijd maar ‘waarom meer betalen als het ook voor minder kan’ en dat kan het vaak ook.

 

Online shoppen met korting bij e-Kortingscode

 

Online shoppen

Ik vind het heel gezellig om samen met mijn zus of een vriendin gezellig de stad in te gaan. Het plan is altijd om wat winkels af te gaan en eens goed rond te kijken, maar op de één of andere manier belanden we na 1 winkel alweer op een gezellig terrasje om bij te kletsen. Niks mis mee natuurlijk, maar het schiet ook niet op als je echt iets zoekt. Het komt dan ook steeds vaker voor dat ik vanaf mijn cosy bank de laptop erbij pak en online shop.

Natuurlijk, je mist dan wel het ‘gezellige’ en het voelen van de kleding wat je in de ‘normale’ winkel hebt, maar online shoppen brengt ook genoeg voordelen met zich mee. In sommige winkels kan het soms echt een rommeltje zijn, zéker in de sale! Dan kan het echt een opgave zijn om nog een leuk item in de juiste maat te vinden. Online kun je gemakkelijk filteren en zie je al snel wat het aanbod is in de maat die je nodig hebt.

Het grootste voordeel van online shoppen: de kans is groot dat je een stuk goedkoper uit bent!

 

Goedkoper uit met e-Kortingscode

Op de website e-Kortingscode vind je een uitgebreid overzicht van de laatste kortingscodes en andere aanbiedingen. Hierbij kun je denken aan vaste kortingsbedragen, gratis verzending, gratis extra product / upgrade of een percentage op het aankoopbedrag. Er staan zelfs kortingen tussen die nog bovenop de sales komt! De site staat vol met kortingscodes van fijne kledingshops, zoals Zalando, H&M en C&A. Dit zijn overigens maar een paar voorbeelden, want er zijn er nog veel meer! Je kunt heel makkelijk checken of er een kortingscode beschikbaar is voor jouw aankoop, door via de zoekbalk bovenaan de website de betreffende winkel in te typen.

e-Kortingscode beperkt zich overigens niet alleen tot kledingwinkels, absoluut niet zelfs! Je kunt er terecht voor verschillende kortingen en acties bij diverse winkeltypes. Denk hierbij aan Bol.com, Hema, Expedia of Greetz, eigenlijk te veel om op te noemen. Zelfs bij het online boodschappen doen kun je even de site checken, want ook de kortingscodes van Albert Heijn staan ertussen.

Korting is fijn, maar er is niks zo vervelend als wanneer je tijdens je zoektocht naar een kortingscode alleen verlopen acties tegenkomt. Bij elke code van e-Kortingscode staat duidelijk vermeld tot wanneer deze geldig is. Zo zie je gelijk dat de aanbiedingen nog up-to-date zijn en ben je geen onnodige tijd kwijt!

e-Kortingscode

Bespaartips

Naast het aanbod van de vele kortingscodes, deelt e-Kortingscodes ook allerlei bespaartips. Daar zitten ook handige tips tussen die je nog even kunt checken voordat je op vakantie gaat. Je leest er bijvoorbeeld over de brandstofprijzen in het buitenland en waar je het beste kunt stoppen onderweg om je brandstof te tanken. Of tips over waar je voordelig magazines, e-books en spelletjes voor onderweg kunt bestellen, handig!

 

Maak jij wel eens gebruik van kortingscodes tijdens het online shoppen?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

Afbeelding online shoppen via Shutterstock.

 

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

7 comments on “Voordelig online shoppen met e-Kortingscode

  1. Als ik online shop doe ik dat meestal met een kortingscode uit de nieuwsbrief. Het enige wat ik aan online shoppen lastig vind is de maat. Die veranderd nogal bij m’n kinderen en is ook bij elk merk en pasmodel anders. Bij mezelf trouwens ook aangezien ik de laatste tijd nogal schommel met gewicht!
    Nicole onlangs geplaatst…Thermen Bussloo – reviewMy Profile

  2. Shoppen doe ik het liefst met kortingscodes. Zalando is mijn favoriet. Al doet aliexpress het ook goed ;-). Maar zonder kortingscodes dan, die zijn sowieso goedkoop :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.