Vluchtvertraging gehad? Claimingo regelt de schadevergoeding

Het is al weer september en de schoolvakantie is voor alle regio’s voorbij. Het is tijd de opgedane energie weer in het (school)werk te steken en in de vrije uurtjes nog even extra te genieten van de nazomerse zonnige dagen. Gelukkig kun je nog terugkijken op een mooie vakantie. Toch? Of heb je misschien een vervelende nasmaak doordat je met een lange vluchtvertraging te kampen hebt gehad?

 

Vluchtvertraging

 

Vluchtvertraging

Alle koffers zijn netjes ingepakt. Dit heb je gedaan aan de hand van een enorme checklist, dus je weet zeker dat je niks bent vergeten. De rit naar het vliegveld ging soepel, net als het parkeren – want ook die plaats heb je van te voren al gereserveerd. Op tijd door de douane en na wat tijddoding met ‘verplicht’ shoppen plof je neer bij de gate. No stress, want een slimme meid is goed voorbereid – kom maar op met dat vliegtuig!

En dan hoor je dat je vlucht vertraagd is… NEEEE – Daar zit je natuurlijk niet op te wachten! Hoe goed je alles ook voorbereidt, de kans bestaat dat dit je overkomen is deze zomer.

Dan is een vluchtvertraging eigenlijk nog maar het topje van de ijsberg.. Wat als je vlucht geannuleerd wordt of je te maken krijgt met een overboeking? Je hebt hard gespaard voor een fijne vakantie en dan wil je hier zeker niet mee geconfronteerd worden!

 

Compensatie

Een heel zuur begin óf eind van je vakantie.. Maar wist jij dat je hiervoor een compensatie kunt vragen? Misschien weet je het wel, maar heb je geen idee wat daarvoor de voorwaarden zijn of hoe je dit überhaupt in gang moet zetten. Je hoeft hier eigenlijk maar weinig voor te doen, want je kunt terecht bij Claimingo. Zij nemen dit volledig uit handen en regelen schadevergoedingen na een vertraagde, overboekte of geannuleerde vlucht; een unieke service.

Bij twijfel kan Claimingo heel snel voor je uitzoeken of jouw claim in aanmerking komt voor een vergoeding. Alles wat ze nodig hebben, is de datum en het nummer van jouw vlucht.

Je hebt recht op een vergoeding als je vlucht meer dan drie uur vertraagd is. Ook als je vlucht geannuleerd of overboekt is, heb je recht op compensatie. Die kun je zelfs tot twee jaar terug claimen! Indien je kiest voor de optie Claim&GO, ontvang je binnen een week al je vergoeding!

 

Vluchtvertraging - Claimingo

 

Claim & Win

Heb jij ook iets te claimen? Dan heb je na al je pech misschien toch nog wat extra geluk! Claimingo heeft op het moment namelijk een mooie actie. Mensen die tussen 1 juli en 30 september hun claim indienen (en als deze wordt goedgekeurd), maken kans op een weekend Rome! Als je het geld van de claim dan even apart legt, heb je gelijk wat zakgeld voor tijdens de reis!

 

Heb jij wel eens last van een lange vertraging gehad? En heb je die geclaimd?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

 

Afbeelding flamingo familie via Claimingo
Afbeelding vrouw op vliegveld via Shutterstock

7 comments on “Vluchtvertraging gehad? Claimingo regelt de schadevergoeding

  1. Ja, maar nooit geclaimd. Koffers ingeleverd en weer terug naar huis gegaan, paar uurtjes slapen en dan weer oo ons gemak naar Schiphol. Daar ontbeten, met de bon die we hadden gekregen en alsnog gevlogen. Vliegtuig moest gemaakt. Prima, voordeel van dichtbij wonen 😉
    Marijke onlangs geplaatst…Kamp = Bonte Avond!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.