Verzamelen | L.O.L. Surprise stickers en kaarten

Na alle Dolls, Tots, Lil Sisters en Pets kun je nu nóg meer sparen van L.O.L.! Met de nieuwe collectie van Panini kun je namelijk L.O.L. Surprise stickers en kaarten verzamelen en uiteindelijk je verzameling compleet maken in het Let’s Be Friends stickeralbum.

 

verzamelboek L.O.L. Surprise stickers en kaarten

 

Nostalgie

Verzamel-stickerboeken, had jij ze vroeger ook? Ik weet nog goed dat ik ze zelf gehad heb. Eentje van het Wereld Natuurfonds, van Beverly Hills 90210 en eentje van de Disneyfilm Aladdin. Ik herinner me dat er in het boek van Beverly Hills ook stickers waren van Brenda en Dylan in trouwkleding – die wilde ik zó graag compleet hebben! Op vrijdag mocht ik dan vaak van mijn oma een zakje stickers kopen bij de plaatselijke boekhandel. Het was altijd een spannend moment om het zakje te openen.. zou hij erbij zitten?

 

L.O.L. Surprise stickers en kaarten

Nu is het aan Fiene om de spanning te voelen tijdens het openen van de zakjes, want ze kreeg haar eigen verzamelboek opgestuurd. En niet zomaar één, een echt L.O.L. Surprise verzamelboek! De schattige poppetjes zijn hier ontzettend populair in huis en deze nieuwe sticker- en kaartencollectie past hier dan ook perfect bij.

 

L.O.L. Surprise stickers en kaarten

Het startpakket bevat het L.O.L. Surprise stickeralbum, vier zakjes met L.O.L. Surprise stickers en kaarten en een bouwplaat voor een kaartendoosje. Daarnaast kreeg Fiene nog een flinke voorraad zakjes. Die vier zakjes uit het startpakket hebben we direct geopend en ingeplakt. Het verzamelgevoel zat er gelijk in bij Fiene want als het aan haar lag, openden we ook gelijk de voorraad zakjes! Wat zou er precies in zitten? Wat voor soort stickers zitten erin? De stickers komen namelijk niet in 1 maat of soort, maar je wordt steeds verrast. Er zijn zelfs stickers met een kraslaag, waarbij je de afbeelding zelf tevoorschijn moet krassen! Om dit spannende verzamelgevoel vast te houden, maken we iedere week maar één of twee zakjes open.

 

Kaartendoosje

In elk zakje vind je één kaart, die je kunt bewaren in het kaartendoosje uit het startpakket. Naast het inplakken van de stickers (in verschillende vormen en maten), kun je in het album ook bijhouden welke kaarten je al hebt verzameld én staat het boek vol leuke vragen en opdrachtjes.

 

Stickers plakken

Wanneer je de kaartenverzameling compleet hebt, kun je er een leuk spel mee spelen. Daarnaast vind je in het midden van het boek een uitvouwbare poster, waar ook verzamelstickers op geplakt kunnen worden.

 

Ontzettend leuk om samen aan de slag te gaan met zo’n uitgebreid verzamelalbum. Fiene is helemaal in de wolken met haar nieuwste L.O.L Surprise aanwinst!

Verzamelen ze bij jou ook stickers in een verzamelalbum?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook,Instagram, Twitter en Pinterest?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.