Versier je haar, outfit én accessoires met BLINGER!

Is jouw meisje ook gek op alles wat glanst, glimt en glittert? Check dan de nieuwste Blinger Glitterset. Hiermee versier je haar, outfit én accessoires!

Blinger

Blinger

Met de Blinger Glitterset versier je haar, kleding, tassen of wat jij maar wilt! Je klikt de prachtige zelfklevende edelsteentjes op het oppervlak dat je wilt versieren en laat het de hele dag glinsteren! Er zijn drie sets verkrijgbaar in roze, wit en blauw. Iedere set heeft verschillende kleuren en vormen om uit te kiezen en bestaat uit maar liefst 75 zelfklevende edelsteentjes.

In stijl naar een kinderfeestje

Fiene had pas een kinderfeestje; hét uitgelezen moment om de Blinger Glitterset goed uit te proberen. Ze wilde graag heel mooi naar het feest en dat moest nu helemaal goed komen!

Blinger

We pakten het pakket erbij en één ding wist ze zeker; deze edelsteentjes moesten sowieso in haar haren! Ik had ook niet anders verwacht, want zeg nou zelf.. dit hadden we vroeger toch zelf ook gewild!! Er zat ook een klein glittertje in haar jurk, dus ze vond het er helemaal bijpassen. Ik vertelde dat we ze ook op haar jurk konden zetten, maar dat wilde ze niet.

Eerst heb ik haar haren in model gebracht, waarna we met de Blinger aan de slag konden. In het pakket zitten verschillende steentjes. Drie maten witte ronde steentjes, blauwe sterretjes en roze hartjes. Ze koos de roze hartjes en blauwe sterretjes voor in haar staart.

Steentjes plaatsen

Even de steentjes laden volgens de aanwijzingen en daarna ‘klik’ het haar in, dat ging echt heel gemakkelijk. Ook het wisselen van de steentjes was easy peasy! De steentjes kunnen zowel op het haar als op haar kleding en accessoires. Op haar kleding wilde ze dus liever niet, maar haar haarspeldje mocht natuurlijk wel matchen bij haar staart! Ook hier plaatste ik met gemak twee Blinger steentjes op en binnen no time was mevrouw klaar.

Voor en na Blinger
Blinger op het speldje

Bleef het zitten?

Maar dan.. hoe zag het er eind van de dag uit? Nou ja, ietwat verwilderd door al het spelen natuurlijk, maar de Blingers zaten er nog perfect op! Fiene was er wel een beetje bang voor dat het verwijderen van de steentjes een beetje pijn zou doen (ze is ook geen held met haren kammen…). Al snel bleek dat die ‘angst’ nergens voor nodig was, want ik kon ze er zo weer met de hand uithalen, zonder dat ik haar haren mee trok. Ik had overigens al wel gelezen dat je ze er heel gemakkelijk uit zou kunnen borstelen, maar dit ging eigenlijk nog makkelijker dan ik had verwacht.

Eind van de dag

Het leuke is dat ze daarna nog steeds best goed plakken en ze de steentjes weer met de hand ergens anders op kon plakken. Zo heb je nóg langer plezier van alle glitters!

Wat vinden wij van de Blinger Glitterset?

Fiene is heel erg blij met de Blinger Glitterset! Ze had het gelijk over allerlei andere gelegenheden, zoals het Kerstfeest op school, waarbij de set ook heel goed van pas zouden komen. Ze blijven ook heel erg goed zitten, ondanks dat ze een drukke speeldag achter de rug had.

Ik ben ook echt blij verrast door het gemak van het opbrengen én het verwijderen van de steentjes! Als dit lastiger zou zijn geweest, dan denk ik niet dat Fiene ze nog in haar haren had gewild, maar nu blijft ze er heel enthousiast over.

Als je edelsteentjes op zijn, kun je je voorraad weer aanvullen met één van de navulsets. Er zijn drie versies beschikbaar; Brilliance, Jewel en Regenboog.

Is jouw meisje ook gek op alles wat glimt en blinkt? Dan denk ik dat je haar zeker blij kunt maken met deze Blinger Glitterset op 5 december!

Wat vind jij van deze set?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest?

One thought on “Versier je haar, outfit én accessoires met BLINGER!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.