Verlanglijstje | Cadeaus voor een meisje van 4

Nog twee weken en dan is het zover; ons meisje wordt 4 jaar! Dan is ons kleine peutermeisje een echte kleuter en mag ze naar de basisschool. Wat een enorme mijlpaal.. Terwijl ik even de tijd zou willen stoppen, kan Fiene niet wachten tot het zover is en roept ze bij alles wat ze ziet ‘Dat wil ik wel voor mijn verjaardag krijgen!’ Aangezien ze nou eenmaal niet alles kan krijgen en ik weet dat ze met sommige dingen niet langer dan een dag zou spelen, heb ik het lijstje een beetje aangepast. Vandaag deel ik dan ook mijn tips voor wat betreft cadeaus voor een meisje van 4.

 

Cadeaus voor een meisje van 4

 

Cadeaus voor een meisje van 4 - VTech Kidizoom Duo 5.0

Deze heeft ze een keer gezien en wil ze zó graag hebben! Het is de Kidizoom Duo 5.0 van VTech, een echte camera voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder. Kan natuurlijk ook niet anders met een moeder die heel de dag foto’s van je maakt 😉 . De Kidizoom heeft een 5 megapixel camera, 4 x digitale zoom, camera aan de voor- en achterkant, gezichtsherkenning en een groot kleurenscherm. Kinderen kunnen de gemaakte foto’s en video’s bewerken met talloze coole effecten. Verder kunnen ze hun stem vervormen, luisteren naar muziek of coole spellen spelen met bewegingssensor!

De camera is aan te sluiten op de computer en je kunt hem ook uitbreiden met een microSD-kaartje. De Kidizoom is inclusief koptelefoon en polsbandje.

 

 

Microfoon

Nog zoiets wat perfect bij Fiene past. Ze had een microfoon van de Action die vastzat aan een standaard, maar die was al snel kapot. Dat weerhield haar er niet van om vrolijk door te zingen, al baalde ze wel dat ze zichzelf niet meer kon horen. Nu wil ze dan ook graag een andere ‘zonder draadje’ voor haar verjaardag.

 

Glibbi

Ken je Glibbi al? Fiene heeft het een keer op televisie gezien en wil dit ook.. Het is een soort glibberig slijmspul waarin je kindje kan badderen. Het is er in diverse kleuren. Ik ben reuze benieuwd wat het precies is en doet, maar ik kan me zo voorstellen dat het heel grappig is om erin te zitten.

Handig om te weten:
– Glibbi bevat geen schadelijke kunstmatige stoffen of conserveermiddelen
– Glibbi zorgt niet voor verstoppingen of restafval
– Dermatologisch getest

 

Girls will be girls…

Cadeaus voor een meisje van 4 - Baby Born

Elk meisje heeft een keer een mooie, interactieve pop ‘nodig’ en Baby Born is toch echt wel zo’n pop. Deze staat dan ook hoog op haar lijstje! Ze kan drinken, eten, plassen, op het potje gaan, huilen, bewegen, in bad en slapen. Met de bijgeleverde accessoires kan ze echt voor baby zorgen, net als een echte mama.

 

Baby Born fietszitje

En als je voor Baby Born gaat, dan heb je een enorme keuze aan extra opties die je erbij kunt aanschaffen, zoals dit té leuke fietszitje. Zo kan ze haar Baby overal mee naartoe nemen! Deze zet je met klittenband vast aan het stuur van de fiets – of loopfiets, zoals wij het willen doen.

 

Baby born kleertjes

Of wat dacht je van een uitbreiding op de garderobe van de Baby born? Daar kun je ook echt wel mee aankomen! Dit is overigens zomaar een voorbeeld, want de keuze is best groot haha. Al zag ik trouwens dat AliExpress ook het één en ander aanbiedt in dezelfde maat als Baby Born heeft, wat aanzienlijk scheelt in de kosten.

 

Door mama verzonnen

Raamstickers

Je hebt ze zelf vroeger vast ook gehad, raamstickers voor in de auto! Ik kende ze alleen in de versie van vroeger, maar deze zijn wel heel erg leuk! Fiene weet nog niet van het bestaan van deze stickers af, maar ze lijken me ideaal voor de lange autoritten naar en in Frankrijk deze zomer!

 

Stabilo Cappi stiften

Ons meisje heeft verschillende stiften die we in een grote bak verzamelen. De meeste stiften komen uit een ‘verpakking van een euro’ en nu Fiene meer aan het kleuren is, merk je dat de ene naar de andere stift leeg raakt. Een goede set van Stabilo is dan ook een mooi cadeau! Deze Cappi versie is extra handig, want de doppen van de stiften zitten per 12 aan een ring vast, waardoor je ze niet zo snel verliest. Ideaal lijkt me!

 

rugzak

Een nieuw rugzakje is ook een leuk idee, aangezien ze na haar verjaardag naar de basisschool gaat. Haar huidige Frozen-rugzakje is nogal versleten, dus een roze exemplaar als deze zou goed in de smaak vallen.

 

Oorbellen

Wat ook een mooi cadeau is bij een 4-jarige leeftijd is een mooi sieraad als een ketting, armband of oorbelletjes. Fiene heeft sinds een paar maanden oorbellen en is nu ook veel meer bezig met sieraden dan voorheen. Een mooi moment voor een blijvend cadeau!

 

Elk jaar is het weer even lastig om wat leuke cadeaus te verzinnen waarvan je weet dat je kindje er lang plezier aan zal hebben. Ik hoop dat ik jou een beetje heb kunnen helpen met deze cadeaus voor een meisje van 4!

Heb jij nog meer cadeautips?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

Uitgelichte afbeelding ‘jarig meisje’ via Shutterstock.

Dit artikel bevat affiliate links.

 

2 comments on “Verlanglijstje | Cadeaus voor een meisje van 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.