Verjaardag | Traktatie inspiratie

Is je zoon of dochter bijna jarig? Dan mag je binnenkort weer aan de slag om een leuke en hoogstwaarschijnlijk ook lekkere traktatie te maken. Omdat je natuurlijk graag met iets leuks op de proppen komt, heb ik Pinterest voor je doorzocht en wat traktatie inspiratie op een rij gezet.

 

Traktatie inspiratie

Emoji poepkoekjes

 

Deze geweldige emoji koekjes vallen volgens mij bij elke leeftijd in de smaak. De combinatie kinderen en poep werkt gewoon als een tierelier, van groep 1 tot groep 8.

 

Snoep Sushi

 

Voor de kleinere sushi liefhebbers, maar dan wel een versie met snoepjes die alle kinderen lekker vinden 😉 . Dit zou echt een perfecte traktatie zijn voor ons eigen sushi monstertje!

 

Speklolly

 

Een goed voorbeeld van een leuke, snelle traktatie! Een ‘spekkie’ is altijd goed en het ziet er ook nog eens hartstikke vrolijk en feestelijk uit!

 

Unicorn Popcorn

 

Ik blijf het zeggen.. Unicorns zijn HOT! En van popcorn zijn kinderen vaak ook niet vies 😉 – weer zo’n fijne traktatie die niet al teveel moeite kost en toch een prachtig resultaat geeft.

 

Minecraft TNT

 

 

Na een typische meisjestraktatie even een typische jongenstraktatie met stoere Minecraft TNT. Ontzettend leuk en ook nog eens heel gemakkelijk zelf te maken!

 
Wil jij één van de bovenstaande traktaties maken? Klik dan op de afbeelding en volg de link naar de bijbehorende websites voor een duidelijke omschrijving van de traktatie.
 

Koekjes Bakken

Zelf mag ik over een tijdje ook weer aan de bak, want ons meisje wordt begin juni al weer 5! Ik zit eraan te denken om samen met Fiene koekjes te bakken, zodat ze zelf ook aan haar traktatie mee kan helpen. Laatst gingen we aan de slag met zandkoekjes, gewoon met zo’n complete mix van de Jumbo. Lekker makkelijk maar wel samen gemaakt en met een prachtig resultaat!
 
Traktatie inspiratie

 
Nog wat extra traktatie inspiratie: eerder maakte ik een giraffentraktatie voor Fiene’s verjaardag en een traktatie voor zowel de kinderen als de juffen van de peuterspeelzaal toen ze naar de basisschool ging.
 
Heb jij nog een leuke toevoeging?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 
 
Traktatie inspiratie
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.