Verantwoord én fashionable met UV-Fashions

Als je mij een tijdje geleden had gevraagd wat ik van UV-badkleding vond, dan had ik een niet al te positief antwoord gegeven. Natuurlijk wil je je kindje goed beschermen tegen de gevaarlijke UV-stralen, maar door het beeld dat ik van UV-badkleding had, smeerde ik liever een paar keer extra. Door de verantwoorde en fashionable kleding van UV-Fashions heb ik mijn mening toch moeten bijschaven!

 

UV-Fashions

Collectie Snapper Rock (foto www.uv-fashions.nl)

Ik ontving laatst een persbericht met onder andere bovenstaande foto (via www.uv-fashions.nl). Mijn oog viel gelijk op de fleurige (bad)kleding voor meiden – zó leuk! Al snel werd duidelijk dat het om UV-badkleding ging. Het betrof het merk Snapper Rock, dat verkrijgbaar is bij UV-Fashions.nl. Snapper Rock is een Nieuw-Zeelands merk met UV-werende zwemkleding en accessoires voor baby’s tot en met tieners.

De (bad)kleding voor meisjes bestaat uit veel frisse kleuren, zoals felroze, blauw, geel, groen en turquoise. Er is gekozen voor overweldigende prints van tropische vogels, vissen én watermoelenen. Bij de jongens vind je in deze collectie veel blauw, oranje en grijstinten terug. Ook wordt er gewerkt met echte stoere prints, zoals haaien, octopussen met zonnebrillen en Vespa brommers. Naast de UV-werende zwemkleding heeft Snapper Rock ‘normale’ kleding in de collectie opgenomen. Net zo fleurig als de UV-badkleding, maar wat luchtiger om tussendoor te dragen. Alle kleding is perfect om te mixen en matchen. Een geweldige en veilige collectie waarin je gezien mag worden deze zomer!

UV-Fashions heeft overigens niet alleen UV-kleding voor kinderen. Ze zijn zelfs Europa’s grootste aanbieder van UV-beschermende kleding, zwemkleding en accessoires! Het assortiment bestaat uit premium merken, zoals Snapper Rock, Cabana Life en Coolibar en zonnehoeden van Dorfman Pacific.

 

De collectie van Snapper Rock

Om jullie een beter beeld van de collectie van Snapper Rock te geven, laat ik nog even wat extra items zien (foto’s via www.uv-fashions.nl).

Collectie Snapper Rock (foto www.uv-fashions.nl)

Collectie Snapper Rock (foto www.uv-fashions.nl)

Collectie Snapper Rock (foto www.uv-fashions.nl)

Niks teveel gezegd, toch? Ontzettend vrolijk, fleurig en helemaal strand proof! Zoals je ziet hebben ze ook matchende items voor kleine en grotere kinderen – leuk voor broertjes / zusjes!

 

Onze ervaring

Om de kwaliteit te ervaren mocht ik een aantal artikelen uitzoeken van UV-fashions. Ik koos voor zowel een fleurige bikini met UV-bescherming als voor aanvullende strand proof kledingstukken die luchtig over de badkleding heen gedragen kunnen worden.

UV-werende halterbikini

Bikini Snapper Rock UV-Fashions

Deze UV-werende halter bikini is heel vrolijk en fleurig door het heldere felblauwe kleurtje met frambozen roze stippen. De bikini blokkeert maar liefst 98% van schadelijke UV-straling! Het materiaal is lichtgewicht en het droogt snel, wat ook heel fijn is. Het setje kan in elk type water gebruikt worden.

Natuurlijk moet je je kindje alsnog goed en regelmatig insmeren met een hoge factor, maar het geeft mij een goed gevoel om te weten dat het gedeelte dat bedekt is ook echt beschermd zal zijn.

 

Tuniek met tropische vogels

Ook koos ik een tuniek met tropische vogels. Ik had deze print al gespot in het persbericht en was op slag verliefd! Mijn eerste reactie: wauw! Dit tuniek is gemaakt van 100% rayon (viscose) en is heel luchtig en zacht. Perfect draagbaar op een zonnige zomerdag!

Tuniek Snapper Rock UV-Fashions

De tuniek kocht ik een maatje groter dan ze normaal heeft. Dit doe ik meestal bij tuniekjes, omdat deze vaak ook als jurkje gedragen kunnen worden en je er op deze manier langer mee kunt doen. Ook in dit geval ben ik blij met deze keuze.

 

Tuniek Snapper Rock UV-Fashions

Op deze foto kun je goed zien hoe lichtgewicht het stofje is. Het valt soepel om haar lijfje heen en wappert in de wind.

 

Tuniek Snapper Rock UV-Fashions

De details van de balletjes langs de onderkant en de zijkant maakt het tuniek helemaal af.

 

Jumpsuit met ananas print

Nog zo’n leuk printje! De navy jumpsuit met roze details is helemaal van nu met de overall ananas print.

Jumpsuit Snapper Rock UV-Fashions

De jumpsuit is wederom gemaakt van 100% rayon (viscose) en dus ook weer dat zachte, lichtgewicht stofje als het tuniek van hierboven. Het zit heerlijk luchtig en ze kan er prima in bewegen.

 

Jumpsuit Snapper Rock UV-Fashions

Ook hier weer leuke details, het lichtroze van de balletjes aan de boven- en onderkant, wat ook weer terugkomt in het trekkoordje bij het middel. De schouderbandjes zijn zelf te knopen en dus verstelbaar, wat echt ideaal is!

 

Fiene is helemaal strand- en zwembad proof met haar mooie items van UV-Fashions!

Heb jij UV-(bad)kleding voor je kindje?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

14 comments on “Verantwoord én fashionable met UV-Fashions

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.