Vakantie TAG | Vakantiebelevenissen van toen en nu

Waar kun je met het oog op de zomervakantie nou beter over bloggen dan over vakantie? Ik ben laatst getagd door Debby om haar Vakantie TAG in te vullen, dus dat komt goed uit! Ik vertel jullie graag over mijn vakantiebelevenissen van toen en nu.

 

Vakantie TAG

 

Vakantie TAG

Waar gaat je vakantie deze zomer naar toe?

Frankrijk! We zijn dol op het land en trekken er graag doorheen met onze caravan. Het is onze favoriete manier van vakantie vieren en ook Fiene vermaakt zich super op de campings. Ik kan niet wachten!

 

Waar heb jij allemaal al vakantie gevierd?

Ik ben op diverse Griekse eilanden geweest en ook in Turkije hebben we al diverse plekken bezocht. Verder kan ik Spanje, Duitsland, Engeland, Italië, Kroatië, Zwitserland, Nederland en natuurlijk Frankrijk afvinken.

 

Hoe hield je vakantie toen je klein was?

Wij gingen vroeger altijd naar een stacaravan in Zeeland (Burgh Haamstede). We huurden fietsen op de camping en reden door de duinen naar het strand, zó fijn! En bij slecht weer gingen we bijvoorbeeld een dag naar Zierikzee. Ik heb daar echt hele fijne herinneringen aan.

 

Aan welke vakantie heb je goede herinneringen?

Ehm.. aan elke vakantie eigenlijk wel! Sowieso die van vroeger die ik net noemde en natuurlijk de vakanties met ons gezin. Al ik er eentje moet uitlichten ga ik voor een hele bijzondere vakantie naar Torremolinos met mijn zus. Ik was net 16 en omdat het met mijn zus was, mocht ik mee van mijn moeder. Het was mijn eerste keer vliegen en we hebben het zó gaaf gehad!

 

Wat heeft jouw voorkeur: een strandvakantie, een stedentrip of een actieve reis?

Ik ga voor een combinatie! Wij vinden het heel fijn om lekker te relaxen op vakantie, maar trekken er ook graag op uit. Onze kampeervakanties zijn wel echt favoriet, want zo kunnen we alle kanten op.

 

Welk land dat je bezocht hebt, zou je zeker aanraden aan anderen?

Tsja dat vind ik een lastige.. Het is net waar je naar op zoek bent natuurlijk en waar je interesses naar uit gaan. Wij zijn gek op Frankrijk; goed aan te rijden met de auto (en caravan) en heel divers qua natuur en landschap!

 

Welk land staat nog op je verlanglijstje?

Ik wil nog wel een keer naar Amerika. Of eigenlijk een paar keer, want er valt natuurlijk genoeg te zien! Verder lijkt Canada me heel mooi en ook Noorwegen zou ik wel eens willen zien. Als je er over na gaat denken, wordt het lijstje alleen maar langer haha, dus ik laat het even hierbij.

 

Tot zover de ins en outs van mijn vakantieverleden 😉 . Wil jij de Vakantie TAG ook invullen? Neem hem gerust over, maar vergeet de credits voor Debby niet 😉 .

Wat is jouw favoriete vakantieland?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

One thought on “Vakantie TAG | Vakantiebelevenissen van toen en nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.