Aankondiging | Unboxing Playmobil Adventskalender 2016

Ik zei het al eerder; ik ben dol op de decembermaand! Het is de meest feestelijke tijd van het jaar en met alle kaarsjes en lichtjes doet alles gewoon nèt even iets gezelliger aan. Het is een maand vol tradities, waar de adventskalender er één van is. Dit jaar tellen we niet alleen af naar kerstmis met chocolade, maar ook met Playmobil!

 

Unboxing Playmobil adventskalender 2016

 

De Playmobil adventskalender

Kinderen zijn dol op het spannende gevoel om tussen 1 en 24 december dagelijks een vakje open te maken, waarachter een klein cadeautje of lekkernij zit. Playmobil heeft adventskalenders in verschillende winterse thema’s. Wij ontvingen de adventskalender ‘Koninklijk schaatsfeest’ voor echte prinsessen-meisjes. Ons meisje is nog geen vier jaar oud, maar al wél fan van Playmobil. Prinsessen zijn sowieso al niet meer weg te denken, dus dit is een heel fijn thema voor haar!

De kalender heeft kleine deurtjes waar leuke verrassingen achter zitten. De adventskalender ‘Koninklijk schaatsfeest’ doet aan als een winter wonderland met allerlei leuke diertjes en natuurlijk een sneeuwpop. We kunnen elke dag een beetje sparen voor een sprookjesachtig schouwspel waarbij de Koninklijke familie gaat schaatsen in het park achter het kasteel. Zo is de hele maand december een feest met elke dag een klein cadeautje!

 

Unboxing

Twijfel jij nu steeds of je een Playmobil adventskalender voor je zoon of dochter moet kopen en wil je graag weten hoe zo’n cadeautje er dagelijks uit ziet? Of ben je gewoon heel benieuwd wat er dagelijks achter het deurtje vandaan komt? Kijk mee naar:

Dagelijkse unboxing Playmobil adventskalender 2016 op mijn Instagram account!

De komende 24 dagen zal ik elke dag een foto op mijn Instagram account plaatsen met de hashtag #unboxingmetmirjam van wat er achter het kleine deurtje van de dag zat. Dus wil je niks missen? Volg mij dan hier.

Aan het eind van de rit, als we alle deurtjes hebben geopend,  zal ik jullie in een nieuw artikel op de hoogte brengen van de gehele inhoud en ervaring van het unboxen van de Playmobil adventskalender.

Wil je nu toch liever zelf een Playmobil adventskalender unboxen, je kunt ze nog even last minute shoppen via deze link.

 

Kijk je mee naar de unboxing op mijn Instagram account?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

8 comments on “Aankondiging | Unboxing Playmobil Adventskalender 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.