Trampoline | Dé aankoop voor in de tuin!

Toen Fiene nog een klein baby’tje was, kon ik al uitkijken naar de tijd dat ze fijn in onze tuin zou kunnen spelen. Een tuin waarin ze zich kon vermaken, zonder dat ze altijd buiten de poort op zoek zou moeten naar vermaak. Gelukkig weet ik nu dat dat gelukt is. We hebben diverse speelattributen in onze tuin gehad, waarmee ze zich goed heeft kunnen vermaken. Onze ronde trampoline is wel echt dé aankoop voor in de tuin geweest, al moet ik wel zeggen dat het wel een beetje afhankelijk van het formaat is geweest.

Trampoline

Iets te klein

Hoewel wij ontzettend enthousiast zijn over trampolines, hebben we tóch ook een trampoline miskoop gedaan. Nou ja, miskoop.. Ze heeft er wel op gesprongen, maar achteraf gezien was het toch niet alles.

Kleine trampoline

Toen Fiene 2 was, zijn we namelijk begonnen met een kleine trampoline van ongeveer een meter doorsnede. Ze vond de grote trampoline bij mijn zus altijd geweldig, maar daar vonden we haar nog wat te klein voor. We besloten toen voor een kleinere versie te gaan, ook omdat we dat wel fijn vonden qua afmeting in de tuin. Achteraf gezien is dit (in ons geval) niet het beste idee geweest. Zo’n kleine trampoline veert toch heel anders en eigenlijk heeft ze er lang niet zoveel in gesproken. Wel bleef ze altijd enthousiast over de grotere trampolines, want zodra het ergens kon stond ze erop.

Tijd voor een grote trampoline!

Vorige jaar besloten we de kleine trampoline toch te vervangen door een groter exemplaar. Dan maar een ‘sta-in-de-weg’ in de tuin! Het is inderdaad een opvallende verschijning, want we wilden er sowieso eentje met een net eromheen. Met een diameter van ongeveer 2,80 m is het nog geen extreem exemplaar, maar hij is groot genoeg om flink op te kunnen springen! Volgens mij zijn de grotere trampolines nóg leuker om op te springen, maar ja – je moet het wel kwijt kunnen natuurlijk.

Lekker chillen

Onze huidige trampoline is dan ook het exemplaar waar we zo enthousiast over zijn. Nu, meer dan een jaar later wordt het ding nog steeds volop gebruikt, alleen of met vriendjes en vriendinnetjes, om op te springen of juist lekker in te relaxen. Echt een aanrader!

Hebben jullie ook een trampoline staan? Wat is jouw ervaring?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.